یه نکته رو هم باید گفت اونم اینکه با دستکاری فریمورک همانند نسل قبلی این کجت میشه بهش قابلیت مکالمه رو اضافه کرد!نقل قول:
چون از لحاظ باند مشکلی نداره!
Printable View
یه نکته رو هم باید گفت اونم اینکه با دستکاری فریمورک همانند نسل قبلی این کجت میشه بهش قابلیت مکالمه رو اضافه کرد!نقل قول:
چون از لحاظ باند مشکلی نداره!
آهان... من اینو اتفاقا همین امروز روی تبلتم nexus 7 2013 امتحان کردم... اول فکر کردم وصل نمیشه ولی... وصل شد!:n01:نقل قول:
کامل جا میره؟ اگه تبلت رو جا به جا کنی قطع و وصل نمیشه؟! آخه میگن عمق سوکت ماده تبلت کمه و یه مقدار از سوکت نر بیرون میمونه . .نقل قول:
ممنون.
قشنگ جا می گیره. یعنی یه تِق هم صدا می ده.نقل قول:
نقل از پرژن تولز
نقل قول:
مدل 32 گیگابایت 4G LTE به قیمت 1299 رینگت در فروشگاه های Hotspot در بازارهای Bangsar و Low Yat Plaza در حال فروش است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با قیمت امروز رینگت: 1 میلیون و 260 هزار تومان)
(مدل 16 گیگابایت Wifi با قیمت 970 هزار تومان)
لینک زیر را ببینید:
سلام،
اینا که تو ایران نیست! قیمت شما چرا به تومنه!
نقل قول:
بچه ها کی میاد تو ایران به نظرتون ؟؟مدل سیمکارت خورش
من این تبلتو میخوام :n27:
دوستان، با توجه به اینکه ماژول استفاده از اینترنت (حتی با قابلت مکالمه و ارسال SMS) به صورت مودم GSM با پشتیبانی از اندروید در بازار موجود میباشد (حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان) باید بدونید که اگه واقعا بیشتر مواقع با wirless به اینترنت وصل میشید و گه گاهی قراره با GSM وصل بشید تقریبا اصلا به صرفه نیست که مدل LTE رو خریداری کنید. و بهتره مدل عادی رو بخرید و گه گاه رو با مودم USB سر کنید.
البته باز خود دانید.!!!
نقل قول:
آقا mo_sa مبارکتون باشه منم به شدت دنبالشم یکی بگیرم
فقط یک سوالی
از آل دیجیتال خرید کردید درسته؟
برچسب شبنم داره ایا؟
مرسی از پیشنهادتون اما بنده احساس میکنم نیاز به مدل سیمکارت خورش دارم چون استفاده زیاد دارم ازش.نقل قول:
اما اینطور که بوش میاد فعلا نمیاد تو ایران :n29: