هنوز به فصل نقل و انتقالات زمستانی نرسیدیم جنجالهای زیادی توی بوندس لیگا راه افتاده!!
اوج این جنجالها و توجه ها برمیگرده به دورتموند.
تیم دورتموند بخاطر وضعیت نچندان رضایت بخشش در لیگ قهرمانان اروپا و همچنین بوندس لیگا نیازمند تقویت در فاز هجوم خود بود که اتفاق ناگوار مصدومیت سوبوتیچ تمام معادلات واتسکه،کلوپ و دوستان رو به هم ریخت!
با در نظر گرفتن این مطلب که دورتموند به لطف درخشش این چند فصل اخیر از اوضاع مالی خوبی برخورداره و میتونه حداقل2ستاره مورد نیاز خود رو بدون دردسر خاصی در همین زمستان به وستفالن بکشونه!
شایعات:
نوری شاهین:گفته میشه رئال7میلیون بابت اون میخواد و باتوجه به علاقه اونها به گوندوگان بعید نیست پیشنهاد27میلیونی خودشون به سران دورتموند ارائه کنن.که درصورت موافقت با این نقل وانتقال نوری شاهین+20میلیون به باشگاه دورتموند میرسه.
کاگاوا:داستان اومدن شینجی تقریبا منتفی شده:باتوجه به اینی که اون به ترکیب منچستر برگشته بعیده بخواد این فرصت رو از دست بده.بهرحال باید تا بعداز جام جهانی صبر کرد!
لوا:گفته میشه ایشون زمستون ما رو تنها نمیزاره!!!
ژکو:خبر پیوستن این بازیکن محبوب در وستفالن!بیش از پیش قوت گرفته و بعید نیست این اتفاق فرخنده به زودی رخ بده و شاهد حضور اون در ترکیب شیرهای وستفالن باشیم.
زوما:با مصدومیت سوبوتیچ همه نگاه ها به زوما دوخته شده.باید دید مدیران تیم میتونن این ستاره نوظهور رو جذب کنن.هرچند ما در پست دفاع میانی ماریان سار و گونتر رو هم داریم که جوون هستن و به نظرم میتونن زیر نظر کلوپ به ستاره تبدیل بشن.
---------------------------------------------------
میرسیم به بازی با بایرن.
اگه به باخت های امسال تیم دورتموند دقت کنید به این نتیجه میرسید که ما درمقابل تیم هایی که بسته بازی میکنن و چشم به ضدحمله دارن فوق العاده ضربه پذیر هستیم.
مثال بارز اون آرسنال هستش که در بازی رفت چمپیونز لیگ باز و کاملا هجومی کار کرد و متحمل شکست خانگی شد.اما در بازی برگشت اونها بسته بازی میکردن و بی مهابا حمله نمیکردن.این شد که باخت خانگی به دورتموند تحمیل کردن.
داستان بایرن هم برمیگرده به تفکر پپ که دوست داره توپ و میدان دست خودش باشه.و این باعث میشه تیمش روی ضد حمله های احتمالی از جانب رویس و میانگ و لوا که سرعتی و تکنیکی هستن ضربه پذیر باشن.
در کارهای دفاعی هم همونجوری که مشهوده ما روی توپ های هوایی کاملا ضعیف هستیم و ضریب ضربه سرزدن مدافعان تیم خیلی کم و کاملا ضعیف هستش.همین باعث میشه بازیکنی مثل مانژوکیچ خطرناک باشه برامون..
در کل بازی خیلی جالب و هیجان انگیزی خواهد بود.و پیش بینی میکنم 3-1دورتموند برنده میشه.
خواستم بگم4-0 دلم نیومد بایرنی ها رو نا امید کنم:دی