يعني سوابق تحصيلي براي همه تاثير خواهد شد. الان تاثير مثبت هست يعني اگر كسي تاثير داده بشه و بعد نمره و رتبه بياد پايين؛ بهش تاثير داده نميشهنقل قول:
Printable View
يعني سوابق تحصيلي براي همه تاثير خواهد شد. الان تاثير مثبت هست يعني اگر كسي تاثير داده بشه و بعد نمره و رتبه بياد پايين؛ بهش تاثير داده نميشهنقل قول:
دوستان عزیز لطفا در مورد سه درس تخصصی ریاضی کتاب های خوب و جامع که هم تست های خوبی داشته باشند و هم اموزش را معرفی
بکنند با تشکر
امسال کنکور دادم اون نتیجه دلخواهم را نگرفتم می خواهم سال دیگر کنکور بدهم . با تشکر
رشته ریاضی
شهرمون شیروان، امسال با 38 نفر رتبه ی زیر هزار(البته کانونی، غیر کانونی ها رو نمیدونم!) بهترین عملکرد رو توی شهرای خراسان شمالی داشت. بزن دست قشنگه رو!:n02::n20:
سلام دوستان.ی سوال دارم من.لطفا مرام بزارید جواب بدین: من دوممو تموم کردم امسال میرم سوم رشته ام هم تجربیه.این تابستون دارم دومو میخونم اما ب هرکی میگم میگه یادت نمیمونه:-(:-(شما ب من بگید راس میگن؟؟؟؟؟؟واقعا یادم نمیمونه؟؟؟؟؟؟اگه الان نخونم پس کی بخونم؟؟
کاملا اشتباست، شما الان باید دومو بخونی تا مطالب تو حافظت تثبیت بشه و زحمت یک سالت هدر نره. به حرف دورو بری هات هم توجه نکن. (ببین به عنوان یه دوست دارم بهت میگم،اگر تابستون نخونی، مطالب یادت میره و موقع کنکور انگار داری برای اولین بار میخونی) و بهترین کار شرکت در موسسات آزمون و استفاده از برنامه نگاه به گذشتست. در ضمن شما باید حداقل دو درس از دروس اختصاصی سوم رو برای سال بعد پیشخوانی کنی که پیشنهاد من اینه که یکی از درسات زیست 2 باشه. مطمئن باش با این کار شروع قوی برای سال تحصیلی خواهی داشت و خیلی جلوت میندازه . موفق باشینقل قول:
سلامنقل قول:
همیشه این مطلب را ذهن داشته باشید که مرور کردن شما با مرور کردن فردی که مفاهیم کتاب رو یکسال بعد ار شما خواهد خواند بسیار متفاوت هست.
مسله فراموشی برای همه تا زمان تسلط وجود داره .ولی شمایی که زودتر شروع به خواندن کردید مسلما به تسلط بیشتر و سریعتر در مفاهیم دست پیدا میکنید موفق باشید
سلام دوستان
واقعا اعصابم خورده از گذشته تحصیلیم
من با این معدل 9/90، فرضا اگه همه درسام رو بالای 80 بزنم اصلا احتمال داره رتبم 3 رقمی بشه؟؟؟ یا حتی اگه همه دروسم 100 بزنم !! آب از سرم گذشته!
واقعا اعصابم خورده
ممنون
عزیز در مورد این جریان 25 درصد مستقیم چیزی راه نمی برم و درست هنوز توضیح ندادند
من خودم امسال کنکور دادم . و می خواهم سال دیگر هم بدهم چون رشته مورد علاقه ام را نیاوردم
ولی در مورد رتبه
نگاه کن از این چیزا زیاد داشتیم طرف بوده در دهه 80 حالا سالش را دقیق یادم نیست . با معدل کتبی 12 توانسته است رتبه تک رقمی ریاضی را بیاورد
پس از همین الان بخون و هیچ جوشی هم نزن
كسي نگفته كه تاثير امسال هم مثبت نخواهد بود. شما مطمعن باش بالاي 70% احتمالش هست كه امسال هم تاثير مثبت باشه پس نگراني از باب گذشته نداشته باشيد.نقل قول:
در ضمن اگر شما همه دروس كنكور رو بالاي 95 بزنين كه متوسط درصدهاتون ميشه حدود 85 و اين يعني رتبه سه رقمي بسيار خوب در حد 200-300 يا شايد هم اگر سوالات كنكور سخت باشه رتبه دورقمي ! البته تجربي رو عرض كردم بنده.
به هر حال شما با اين معدل اگر درصدهاي كنكورتون 80 به بالا باشه دندانپزشكي قبول ميشين.
سلام رفیق تو یک تایپکی سه تا کتاب معرفی کردی برای هندسه یک و دو
لطفا یک کتاب معرفی بکن . مثلا برای هندسه یک و دو با هم باشد . یا جدا .
و بعد اموزش خوب و مفهومی و تست های در سطح کنکور داشته باشد .