پس در واقع من بيخودي رفتن 6 تومن پول دادم فدورا گرفتم. البته جدا نه به خاطر پول بلكه به خاطر وقت صرف شده.
Printable View
پس در واقع من بيخودي رفتن 6 تومن پول دادم فدورا گرفتم. البته جدا نه به خاطر پول بلكه به خاطر وقت صرف شده.
اقا اين بدرد ميخوره در رابطه با همين موضوع:
Puppy Linux 2.10 Alpha
نسخه آزمایشی Puppy Linux 2.10 Alpha منتشر شد. این نسخه از هسته 2.6.16.7 استفاده میکند و در آن تعدادی از بستهها به روز شده و تعدادی از اشکالات نیز برطرف شدهاند. برای اطلاعات دقیقتر اینجا را ببینید. دریافت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني اشكال بسته ها رو برطرف ميكنه يا خودش يه توزيعه؟
ببین Ahmadra جان
جسارت نباشه
اون فدورا چاره داره و همونطور که گفتم مثلا باید vanilla کرنل رو نصب کنید
مثلا از kernel.org آخرین ورژن هسته رو دانلود کنید و بعد پچ های کرنل فدورا رو روش اعمال کنید و بعد کامپایل و نصبش کنید (که اتفاقا خیلی هم عالیه)
ولی خوب من به این دلیل که شما تقریبا تازه کار با لینوکس رو شروع کردید می گم این رو کنار بگذارید و از یه توزیع که در ابتدا ساده تر هستش شروع کنید
آخه شما همون اول اومدید فدورا با این مشکلاتش رو انتخاب کردید و ....
بستگی داره که شما بخواهید از کدام محیط گرافیکی استفاده کنید
من به شما پیشنهاد می کنم (همانطور که به دیگران پیشنهاد کردم) اول با دیسکهای زنده knoppix یا parsix کار کنید
البته این توزیع ها توزیعهای خیلی قوی هستند الان خیلی از بزرگان لینوکس هم از این توزیع ها استفاده می کنند
اگر محیط kde رو انتخاب می کنید==> knoppix
اگر محیط Gnome رو انتخاب می کنید ==> parsix
البته محیط های گرافیکی دیگری هم داریم که فعلا زیاد مهم نیست
با این پشت کاری که دارید حتما موفق می شوید
اگر خواستید به خودم یه پیغام خصوصی بزنید تا اگر توزیعی رو که خواستید داشتم در اختیارتون بذارم
فعلا
در آخر هم بگم این بحثهای ما ربطی به تاپیک فدورا نداره
بعدا پاکشون می کنم
سلام
دوستان این گفته های من اینطوری برداشت نشه که فدروا مشکل داره ! کاش می گفتم کاربراش مشکل دارند !
چون اکثر مشکل از ماه شاید باشه ! خوب وقتی یک تکنولوژی جدید وارد می شه کمی طول می کشه تا جا بیفته !
مثلا در فدورا ۵ خیلی بیشتر از yum استفاده شده ! که فکر میکنم با اومدن فدورا ۶ و استفاده از نظرات کربران در مورد نواقصش در فدورا ۵ بسیار قوی ترو کامل تر خواهد شد ! هیچ توزیعی و حتی خود لینوکس کامل نیست ! چون اونوقت دیگه ورژن جدید بیرون نمی یومد !
رفته رفته امکانات بیشتر و ایرادات کم مشه !
به نظر منم زیاد عجله نکن ! یواش یواش با پایه ای قوی جلو برو !
به طور كلي از كمك هاي همه شما مخصوصا اقاي بياضي و اقاي rootnt ممنون هستم. البته باز هم در اينده سوالاتي از شما ممكن هست داشته باشم. در مورد بقيه چيزا. به هر حال واقعا لطف كرديد اين مدته در مورد اين موضوع مدم من رو تحمل كرديد.
احتمال می دادم که زده بشی
چرا در آینده؟
چرا همین حالا کارهایی که در موردش بحث شد رو انجام نمی دی؟
در هر صورت هر جور خودت می دونی
سلام. اتفاقا اصلا به هيچ وجه من الوجود:) زده نشدم. آينده منظور اين هست كه اگر مجدد در خصوص موضوعات ديگه لينوكس سوال داشتم ميپرسم. با اينكه شايد توزيع فدورا يكسري مشكلات داشته باشه يا به قول اقاي بياضي ما كاربرا مشكل داشته باشيم ولي من خودم بيشتر با فدورا اخت شدم. و فكر نميكنم از توزيع ديگه اي استفاده كنم فعلا.
راستي اين لينكvanilla چي هست؟ و اينكه در سايت لينوكس كرنل اونجا شماره هاي كرنل مختلف بود و من نميدونم كدومو دانلود كنم! راهنمايي كنيد.
سلام
خیلی خوب ! امیدوارم ادامه بدی ! می دونی مطمئن باش خیلی از لینوکس کار ها خیلی خیلی سخت تر لینوکس رو تا حدی یاد گرفتند !
با تلاش و پشت کار هستش که می تونی موفق بشی ..
در مورد vanilla متاسفانه من اطلاعاتی ندارم ! خوشحال می شم یاد بگیرم ...
همه بي حال شدين چرا؟
کی بی حاله !!!
همه با شدت هر چه تمام داریم مطالعه می کنیم !
و منتظر ! اگر مشکلی بود یا چیز جدیدی یاد گرفتی اینجا بذار ما هم یاد بگیریم ...