نقل قول:
عجب معضل بزرگی شده این ازدواج
نمیتونم پنهان کنم که تازگی ها متاهل های دوروبرم رو با نیش باز نگاه میکنم اینجوری :31:
البته خیلی براشون ناراحتم اینجوری :41:
تشکر میکنم از خانومایی که وارد بحث شدن تا از هم جنسهای خودشون دفاع کنن با توجه به اینکه تو هر دسته از انسانها خوب و بد وجود داره ما مردها هم همه زنهارو بد نمیدونیم
چنتا سوال از خانومای محترم داشتم
1. اگر مهریه هدیه هست چطور شما سره مقدارش چونه میزنید؟ ایا نشنیدین که میگن اسب پیش کشی رو دندونشو نمیشمرن؟
2.با توجه به چه معیاری توقع دارین که اقایون حداقل 114 سکه طلای بهار ازادی بهتون بپردازن؟ ایا تواناییهای خودتون رو میسنجین و قیمت گزاری میکنین؟
3.اگر اقایون این توانایی رو داشتن که به خاطر پختن غذای بی مزه یا بد جارو زدن یا بد ظرف شستن شمارو به زندان بندازن چه احساسی داشتین؟
لطفا توجه کنید مهریه به محض اینکه از حالت هدیه خارج بشه به معامله تبدیل میشه
اگه پشتوانه ای برای ایندتون میخواین کار کنین و در بدوش کشیدن سختی های زندگی با شریکتون همراه بشین نه اینکه دوسال باهاش زندگی کنین و یه باری رو تا اخر عمر رو دوشش بزارین
فکر میکنین چرا نگاه اقایون به خانوما انقدر سیاهه؟ چون دارن تو این جامعه زندگی میکنن و میبینن چه اتفاقاتی داره میفته
الان نوبته شماهاس که معیاراتون رو تغییر بدین به جای اینکه به پولش نگاه کنین ببینین طرف چقدر انسانه به جای اینکه به ماشینش نگاه کنین به این فکر کنین که همراه با اون ادم از صفر زندگی رو شروع کنین و با هم اون ماشین رو بخرین همون کاری که پدر مادرای ما کردن
از نظر شخص من بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود نداره و هردو انسانن و خطا میکنن و فقط به خاطر زن بودن یا مرد بودن نباید به کسی چیزی رو نسبت داد
ولی خوب من مردم و بیشتر طرف اقایون رو میگیرم :31: طفلکی ها زیره بار زندگی کمرشون خم شده
اول جواب سوالاتون رو بدم و تأکید میکنم که این فقط و فقط نظر شخصی منه و دیدگاه همه دخترا اینجوری نیست
نقل قول:
1. اگر مهریه هدیه هست چطور شما سره مقدارش چونه میزنید؟ ایا نشنیدین که میگن اسب پیش کشی رو دندونشو نمیشمرن؟
مهریه در معنای لغویش شاید هدیه باشه ولی در دنیای واقعی و جامعه امروز ما پشتوانه زندگی زنه
کافیه یه نگاه به اطرافیانتون بندازید چند نفر با ترس اجرا گذاشتن مهریه توسط خانمشون زندگی میکنن؟
چند تا زن رو می بینین که مهریه رو ابزاری کردن که مرد رو با خودشون نگه دارن ؟
چند تا مرد رو دیدین که زندانی مهریه های سنگین همسرشون هستن ؟
و در کنار همه اینا چند تا زن رو دیدین که از خیر مهریه گذشتن و به قول معروف گفتن مهرم حلال جونم آزاد
آقایون محترمی که اینجا دفاع از حقوق مردا رو بعهده گرفتن و بدون نگاه به اطرافشون پیش میرن
به خدا قسم علیرغم همه حرفهایی که زده میشه و دم از حقوق زنها میزنن
علیرغم همه اون چیزایی که توی رسانه ها نشون دادن از مردهای زندانی
به چشم خودم دیدم زنهایی رو که مجبور شدن از قانونی ترین حقشون (مهریه) بگذرن که بتونن زندگی و جوونی و حتی جونشون رو نجات بدن
داداگاههای خانواده به نفع مرداست
به جای قبول کردن هرچیزی که میشنوین و میبینین یه روز رو به این دادگاهها مراجعه کنید تا بدبختی همین زنهایی که فکر میکنین با خباثت مهرشون رو اجرا گذاشتن ببینین
نگاه جامعه به زن مطلقه چطوره ؟
به مردی که همسرشو طلاق داده چطور ؟
زنی که چند سال همه محبتشو خرج مردش میکنه و آقا با آرامش میره سراغ یکی دیگه ، باید چیکار کنه ؟
اینا ذره ای از واقعیت بود
جواب : همونطور که مردها به زنها بی اعتمادن ، زنها هم با وجود همه علاقه و احترامی که به مردشون دارن ته دلشون ترس بی وفایی و خیانت و .... رو دارن و جز یه پشتونه نـــا محکم بنام مهریه هیچ چیز دیگه ای ندارن
+
اگه فرض کنیم معنای مهریه هدیه است چرا شما حاضر نیستین به همسرتون هدیه بیشتری بدید ؟
نقل قول:
2.با توجه به چه معیاری توقع دارین که اقایون حداقل 114 سکه طلای بهار ازادی بهتون بپردازن؟ ایا تواناییهای خودتون رو میسنجین و قیمت گزاری میکنین؟
متوجه این سوال نشدم ولی فکر کنم جواب سوال 1 برای این هم کفایت کنه
نقل قول:
3.اگر اقایون این توانایی رو داشتن که به خاطر پختن غذای بی مزه یا بد جارو زدن یا بد ظرف شستن شمارو به زندان بندازن چه احساسی داشتین؟
همون قانونی که زمان مهریه دادن توانایی مالی شما رو میسنجه و مهر رو قسط بندی میکنه
به زن این اجازه رو داده که تو خونه شما هیچ کاری نکنه و برای کوچکترین کار درخواست دستمزد کنه
+
همه مسئولیت زندگی شستن 4 تا تیکه ظرف و پختن غذا نیست این کار رو که خدمه هم می تونن به راحتی انجام بدن و هر زنی بعد از یه مدت کوتاه می تونه بهترین آشپز بشه
نقل قول:
اگه پشتوانه ای برای ایندتون میخواین کار کنین و در بدوش کشیدن سختی های زندگی با شریکتون همراه بشین نه اینکه دوسال باهاش زندگی کنین و یه باری رو تا اخر عمر رو دوشش بزارین
همه چیز رو مالی نگاه نکنید
پشتوانه زندگی پول و کار نیست
نقل قول:
فکر میکنین چرا نگاه اقایون به خانوما انقدر سیاهه؟ چون دارن تو این جامعه زندگی میکنن و میبینن چه اتفاقاتی داره میفته
و شما تا حالا با خودتون فکر کردید چرا خانمها انقد بی اعتمادن ؟؟
نقل قول:
الان نوبته شماهاس که معیاراتون رو تغییر بدین به جای اینکه به پولش نگاه کنین ببینین طرف چقدر انسانه به جای اینکه به ماشینش نگاه کنین به این فکر کنین که همراه با اون ادم از صفر زندگی رو شروع کنین و با هم اون ماشین رو بخرین همون کاری که پدر مادرای ما کردن
با تغییر معیار ها موافقم ولی بازم تأکید میکنم نباید فقط از سمت خانمها باشه
آقایون هم تغییر بدن معیارهاشون رو
به جای اینکه فقط ظاهر زیبا مهم باشه نکات دیگه هم در نظر بگیرن
به جای اینکه به پول پدر طرف مقابل نگاه کنن و انتخاب کنن به خانواده خوبش نگاه کنن
و
و
و
نقل قول:
ولی خوب من مردم و بیشتر طرف اقایون رو میگیرم :31: طفلکی ها زیره بار زندگی کمرشون خم شده
من علیرغم زن بودنم از هر دو طرف دفاع کردم
مردها کمرشون زیر بار زندگی خم شده ولی خانمها بطور کامل شکستن تو این زندگی