کسی نیست جواب بده؟
Printable View
کسی نیست جواب بده؟
ببین اگه بخوای با کتاب وجزوه دبیرو بخونی هیچی مثلا 40 تا تست باشه برا تجربی با فرمول تشریحی شاید اخرش وقت کنینقل قول:
7 تا رو جواب بدی وشاید ولی با فرمول تست ونکاتش شاید بتونی 30 تایی رو بزنی
اگه نمیتونی کلاس بری شماره یکی از معلمانو خوب مثلا تو تهران بگیر وجزوه تستشونو بخر همراه سوالات تست و.. حتما دارن
من دارم ولی فقط یه فصل فقط تموم کردیم برا پیش رو
تو بخری عالی میشه
ببین همشون با هم ولی عمومی ها مثلا دینی سال دوم و سوم وپیش رو اول بخون بعد برو سر وقت عربی سوم وپیشنقل قول:
بعد ادبیات وبعدش زبان اینیا رو بتونی خوب بزنی شاید جبران فیزیکت بشه
بچه ها میانگین 50 درصد بزنید درسها رو رتبه زیر 1000 هستش
شما فعلا اگر پیش هستی بهتره روی تشریحی کار کنی و سرعت عملت رو ببری بالا اگر بخوای برای هر سوال یه فرمول یاد بگیری کلا میزنی تو جاده خاکینقل قول:
نگاه کن تو اگر می خوایی خیلی راحت به بیشتر سوالا جواب بدی باید فرمول اصلی + اثباتش که اگر روی اثبات مسلط بشی هر سوالی بدن خودت می تونی فرمولی که بعضی معلمای کیلویی واسه هر سوال یه فرمول تو جزوشون هست رو خودت بسازی و جواب بدیش
یکی از بچه ها موقع کنکور حدود 200 تا فرمول داشت و خیلی براشون وقت صرف کرده بود
تو اثبات آزمایش یانگ رو بلد باشی هر سوالی بدن می تونی جواب بدی حتی اگر درجه های زاویه های ایجاد شده رو ازت بخوان
با کتابای کمک آموزشی پیش برو هر جا مشکل برخوردی برو پیش یه معلم مشکلت رو حل کن خودآموزی رو یاد بگیر تا وقتت واسه کلاسایی که بعضی وقت ها بهش واقعا احتیاج داری صرف کنی
تو اگر تجربی باشی نیازی نیست به همه سوالا جواب بدی 15 تا جواب بدی بازم از خیلی تجربی ها جلوتری چون بالای 70 80 درصد زیر 30 درصد می زنن
تمرکزت رو ببر روی شیمی و زیست
مگر اینکه بخوایی بری زیر 500
در ضمن تو اگر بخوای همه رو باهم داشته باشی نمیتونی به همه برسی ولی بازم بستگی به درست داره
اگر قوی هستی به نظر خودت همه رو می تونی توی برنامه هفتگی جا بدی ولی ساعت مطالعه میره بالا
اگر 50 50 می زنی بهتره درسهای اختصاصی که ضعیفتری رو قوی کنی و یکی دو تا عمومی رو واسه پایه بخونی که اگر قویتری به یه قوت تبدیل بشه و اگرم که ضعیفی قویش کنی یکیش می تونه عربی باشه که تو پیش نداری
در ضمن تو باید برای بعضی از درس های پیش که بازم به انتخاب خودته وقت بذاری تا از هر لحاظ جلو باشی
نصیحت
درس های فیزیک -شیمی -ریاضی
با 1 ساعت وقت گذاشتن پیش نمیره چون تو حداقل باید چندین مثال کار کنی تا بتونی مسلط بشی و 2 ساعت نباید کمتر باشه مگر اینکه هر روز بخوایی کار کنی
درس ادبیات پایه رو اگر سعی کنی موضوعی بخونی خیلی فک کنم به نفعت باشه (قرابت جدا-املا جدا-آرایه جداو...) هرچند اگر پیش باشی برات سخت میشه در طول سال چون دوگانگی پیش میاد ولی تابستونو می تونی کار کنی
انگلیسی اگر قوی هستی که هیچی اگر نیستی سعی کن قوی کنی لغتت رو چون درس آسونیه و حیفه که نتیجه بد بگیری تو کنکور
ممنون ،ببینید من امسال کنکور دادم،جایی قبول نمیشم
دارم برنامه ریزی میکنم واسه سال دیگه
اما کلا گیجم!!!!(حالا فیزیکش به کنار)
درساهای دیگمو چطور؟مثلا زیست و شیمی و ادبیات و....
من خودم نظرم اینه که صبحا اختصاصی بخونم و عصرها عمومی و شب هم تست (البته خیلی خلاصه گفتما)
حالا نظر شما چیه؟مثلا توی یک روز فقط یه کتاب بخونم یا 2 یا 3 تا؟
راستی دوستان جزوه های معلم های مطرح تهران رو دارین ؟؟؟چجوریه؟و از کجا گرفتین؟
سلام.
من و یه سری از دوستام تصمیم گرفتیم واسه دانش آموزای دبیرستانمون که امسال کنکور دارن یخورده وقت بذاریم تا هم یه خورده سر گرم بشیم هم یه کمکی بهشون بکنیم یه عده بتونن موفق شن
الان من موندم چی باید بهشون بگم دغدغه شون بیشتر چیه. خودم یه چیزایی تو ذهنمه که فک نکنم واسه همه اینجوری باشه
اومدم دسته بندی کردم
اول اینکه اگه نمیخونن چرا نمیخونن و متقاعد کنم که بخونن مثلا یکی نمیدونه چیکار باید بکنه یا یکی تو جوش نیست یا یکی دید درستی نداره
بعد اینکه چجوری بخونن
و اینکه این یه سال رو چجوری مدیریت کنن. همین
شما اگه نظری چیزی دارین بگین اضافه کنم مرسی. تا شنبه بیشتر وقت ندارم واسه جلسه اول
از همه رشته ها هم هستن ریاضی تجربی انسانی
دوست عزیز 3 بار این پستو دادی ولی یه بار نگاه نکردی که آیا این صفحه برای کسایی که عضو نیستن باز میشه؟ خوب تو همین تاپیک میذاشتی.نقل قول:
این جا چیزهایی هست شاید بدردتون بخوره بدرد من که خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من، برادرانه بهت میگم اگه امسال کنکور دادی حتما الان خسته ای. شاید بگی نه ولی من بهت پیشنهاد میکنم حداقل 1 ماه و حداکثر 2 ماه استراحت کنی(این دیگه بستگی به خودت داره). و بعد شروع کن اصلا فکر نکن که از بقیه عقبی چون اگه دیرم شروع کنی از بقیه سال اولی ها جلو تری (تجربه ای که الان تو داری هیچ کدومشون ندارن).نقل قول:
ممنون ،ببینید من امسال کنکور دادم،جایی قبول نمیشم
دارم برنامه ریزی میکنم واسه سال دیگه
اما کلا گیجم!!!!(حالا فیزیکش به کنار)
درساهای دیگمو چطور؟مثلا زیست و شیمی و ادبیات و....
من خودم نظرم اینه که صبحا اختصاصی بخونم و عصرها عمومی و شب هم تست (البته خیلی خلاصه گفتما)
حالا نظر شما چیه؟مثلا توی یک روز فقط یه کتاب بخونم یا 2 یا 3 تا؟
فقط یه مدت به خودت استراحت بده 2 ماه تابستون اصلا قابل مقایسه با 2 ماه آخر نیست.
من خودم سر کنکور آزاد همین طوری شده بودم "خسته". چون تمام درسا تکراری شده بود برام اصلا دوست نداشتم دوباره بخونمشون.
برنامه ریزی بیخوده تا حالا کجا دیدی نفرات برتر بیان بگن ما با برنامه ریزی رفتیم جلو برنامه ریزی بیخودهنقل قول:
به خودت اعتماد داشته باش بسته امسال اخرین سال هست برا کنکوری ها بعدش یکی دیگه شاید باشه که به نظرم اینو شاید اخری بزارن چون19 سال سربازی شدش
و همه رو میخوان قبول کنن
بهت بگم فیزیک همونی که گفتم برو بخر جزوه و صبح وظهر وشب من که اینقدر درس میخونم نمیرسم بابا شبها استراحت صبح از ساعت 8 تا 12 میخونم یعنی 4 ساعت وبعد ظهر ها از 2 تا 6 بقیش استراحته نفر سوم کنکور 89 سبکش دارم پیش میرم
روزی 8 ساعت یمشه بسته....بهت فشارم نمیاد بین هر 4 ساعت که هست هر 1 ساع تیه 10 دقیقه استراحت کن
بعد شروع کن به عمومی ها هر 10 روز برا یک درس مثلا خود من تو 10 روز دینی دوم وسوم وپیش رو تموم کردم
بعد هر درسی که میخونی مثلا سال دوم درس اول خوندی تستهاشو بزن حدودا 25 تا کافیه
بهت قول میدم همینجا عمومی ها رو با این سبک بالای 80 بزنی
اختصاصی ببنی مثلا زیست سال دوم متوسطه واقعا سخته از رو خونی نمیشه فقط باید درک کنی بخصوص شکل ها رو باید کامل حذف باشی بهت خییل کمک میکنه مثلا شکل میکروسکوپ اجزاش که سوال میاد
یا بخش استوانه ای مثلا روده چه شکلیه از این 1 سوال میاد بخش پرنده دستگاه تنفسی که هوا به کجاش میره تصفیه میشه بر میگرده 1 سوال میاد وجاهای دیگه که حالش نی بهت بگم برو کلاس میفهمی حتما زیست رو کلاس برو ومثلا سبک بالا بخون فقط براش 20 روز وقت بده
حدودا شاید با این سبک 3 ماه طول بکشه بعدش یه استراحت کوتاه کن بع ددوباره شروع کن به خوندن این بار بجای تست فقط اونجایی که مشکل داری تو هر درس ومهمه تو برگه بنویس مثلا درس زبان لعغاتی که تکراراشون زایده یا ادبیات که 2 سوال از املا میاد اونهاییک ه مهمن رو بنویس یا عربی تا بعد عید جمع بندی کرده باشی بتونی بترکونی بعد عید مثل خر باید بخونی
فقط یه چیزی کتابهای تست فقط گاج بگیر بخصوص ادبیات وعربی وزبان که هستند ودرسهای دینی وفیزیک وشیمی وزیست هنوز نیومده سری جدیدش قیمتش بالاست ولی میصرفه