فقط میتونم بگم اسپانیا له کردن حق پرتغال بود بازی ببره
Printable View
فقط میتونم بگم اسپانیا له کردن حق پرتغال بود بازی ببره
رونالدو: قرار بود پنالتي پنجم را بزنم
کاپيتان تيم ملي پرتغال از ناکامي تيمش در راهيابي به بازي فينال يورو2012 به شدت نااميد شده بود .
کريستيانو رونالدو، کاپيتان تيم ملي پرتغال در صحبتهايي اعلام کرد که قرار بود تا پنالتي پنجم تيمش را در بازي مرحله نيمه نهايي يورو2012 مقابل اسپانيا بزند.
اين درحالي است که اولين ديدار مرحله نيمه نهايي يورو2012 با تساوي بدون گل دو تيم اسپانيا و پرتغال به اتمام رسيد و درنهايت اسپانيا در ضربات پنالتي موفق به پيروزي شد؛ آن هم بعد از آنکه ژائو موتينيو و برونو آلوس پنالتي هايي را از دست دادند تا اسپانيا با زدن پنجمين ضربه پنالتي قهرماني اش را جشن گرفته و کريس رونالدو که معمولا پنالتي زن تيمش است، شانس آن را نداشته باشد تا ايکر کاسياس را مغلوب کند.
درپايان اين ديدار، رونالدو به خبرنگاران گفت:« من قرار بود پنالتي پنجم را بزنم ولي ما دو پنالتي را از دست داديم. وقتي قبل از آغاز ضربات با مربي صحبت کردم، او به من گفت:" مي خواهي پنالتي پنجم را بزني؟" ومن گفتم بله. معمولا من اولين ، دومين يا سومين پنالتي را مي زنم ولي اين بار موافقت کردم که پنالتي پنجم را بزنم.»
رونالدو ادامه داد:« اميدوارم که اسپانيا قهرمان يورو شود، چون دوستان زيادي در آنجا دارم و در اسپانيا بازي مي کنم. البته قطعا فينال سختي براي آنها خواهد بود.بازي کردن مقابل بازيکنان رئال برايم طبيعي بود. در زمين ما با هم دوست نيستيم و دوستي ما مربوط به خارج از زمين است.»
رونالدو درادامه به اين نکته اشاره کرد که هضم باخت در ضربات پنالتي خيلي سخت است :« خيلي ناراحتم . باخت در مرحله نيمه نهايي و در ضربات پنالتي خيلي دردناک است ولي اين مثل يک قمار است. تيم خوش شانس تر مي برد.»
رونالدو ادامه داد:« ما تورنمنت خوبي را پشت سرگذاشتيم. عملکرد خوبي داشتيم و در جمع 4 تيم برتر اروپا قرار گرفتيم و تنها دليلي که نتوانستيم به فينال برسيم اين بود که خوش شانس نبوديم. ما بايد به خاطر کارهايي که کرديم احساس غرور کنيم. ولي اندکي نااميديم ،چون مي دانستيم که مي توانيم به بازي فينال برسيم. من تمام توانم را به کار گرفتم. پس از خودم راضي و خوشحالم.ما شايستگي حضور درفينال را داشتيم ولي خوش شانسي اش را نه.»
ورزش3
ناراحتم یعنی واقعا ناراحتم پرتغال در حالی حذف شد که به نظر من لیاقت فینالیست شدن رو داشت اما اسپانیا نه...
واقعا پرتغال دیشب خوب بازی کرد و خیلی بد شانس بود که حذف شد به نظر من اشتباه بنتو تو انتخاب بازیکن ها برای پنالتی زدن یکی از دلایل حذف پرتغال بود به جای برونو آلوس باید میدادن یه هافبک پنالتی رو میزد خیلی ناراحت کننده بود !
به هر حال تیم پرتغال تیمی بود که درست مثل دوره قبل با شایستگی از گردونه رقابت ها حذف شد و به نظر بازیکنان این تیم باید سرشون رو بالا بگیرن!
سلامنقل قول:
بازی رده بندی برای تعیین تیم سوم و چهارم تورنمنت انجام نخواهد شد .
خب من از کنکور برگشتم و اونجوری تو هایلایت بازی دیدم کاملا شایسته برد بودیم .
به غیر از وقت های اضافی تیم اسپانیا کاملا در برابر تاکتیک پرتغال شکست خورده بود و بیشتر پاس هایی رد و بدل میکرد به جای اینکه پشت محوطه جریمه پرتغال باشه در وسط زمین و نیمه خودی بود .
فکر کنم الوس تمرکز کافی نداشت که نانی اومد به جاش بزنه و باید پنالتی بعدی رو هم استراحت میکرد
متاسفانه رونالدو نمیدونم چرا برای اخری مونده بود . اینجور بازیکنها باید پنالتی 3 -4 رو بزنن تا روحیه بخش تیم باشه . در رئال اول میزنه در اینجا اخر :19:
در کل "تیمی که تو پلی اف به این مسابقات رسیده و جزو 4 تیم برتر شده و مقابل اسپانیا هم اینجوری بازی کرده " به این معنی هست که کارشو خوب انجام داده و با شایستگی حذف شده.
فقط ميتونم بگم تبريك ميگم به تيم پرتغال فيناليست بالقوه جام.......
و بازي ديشب نشون داد كه اسپانيا هرگز بازي زيبايي نداشته و نخواهد داشت....
خوب باختیم و حذف شدیم ولی چیزی که مشخصه پرتغال نشان داد که چقدر تیم بزرگیه خبری از تیکی تاکای اسپانیا نبود توی جام جهانی 2010 هم پرتغال و هلند مقابل اسپانیا بهتر از اون یکی تیما کار کردن و پرتغال امسال هم مقابل اسپانیا عالی بود ولی شانس داشت میتوانست فینالیست بشه در کل عشق است پرتغال
واقعيتش رو بخواين از دفاع تا هافبك پرتغال معقول بود ولي به نظرتون رونالدو بيش از اندازه خودكامه نيست!كاملا ازاد و هركاري دلش ميخواد انجام مي ده!يقينا هيچ بازيكني كامل نيست و بدون تعامل هم پيشرفت ترقي حداقل براي تيم حاصل نميشه من نديدم رونالدو پاس طلايي بده!يا حتي با الميدا پاسكاري كنه!سخت بينشون توپ رد و بدل ميشد به هر حال هيچ قرار دادي نيست و هيچ كس هم نمي تونه منكر بازي خوب پرتغال مقابل اسپانيا بشه.
کاش میبودیم و با ایتالیا بازی میکردیم....حیف واقعا حیف...ویوا پرتغال...
فقط 3 بار توپ بهش رسید که دوبارش رو به آلمیدا داد و ایشون هم شوت زد. بهترین فرصت دقیقه ی 90 نصیبش شد که میرالس و رونالدو و اولیرا در ضد حمله بودند و متاسفانه میرالس توپ رو کمی عقبتر از رونالدو پاس داد و به خاطر همین چند ثانیه نتونست شوت بهتری بزنه!نقل قول:
ضعف آلمیدا و عدم آمادگیش باعث شد که بنتو او رو به جناح چپ ببره تا با فابیو درکارهای دفاعی کمک کنه و رونالدو رو به عنوان مهاجم گذاشت. همین باعث شد که رونالدو اصلا توپی بهش نرسه! رونالدو اصلا نمیتونه در بازی های بزرگ مهاجم باشه. او بارها اینحرف رو زده!
کی روش 2 سال مربی پرتغال بود و دائم او رو مهاجم گذاشت. نتیجه اش تنها 2 گل زده بود.
بنتو که آمد دیگه اینکار رو نکرد و کریس هم مثل گذشته گلزن شد! تا اینکه مقابل اسپانیا دوباره بنتو به این تاکتیک شکست خورده برگشت! درسته کریس گلزنه اما در اصل نوعی وینگره و اما اگر بازیکن آزاد باشه بهتر کار میکنه!(مثل زمان لوییز فیلیپه)
هر وقت هم صاحب توپ شد با تلاش خودش بود که کورس های صدمتری با دفاع اسپانیا داشت و دو نفره او رو مهار کرده بودند.
پرتغال بازیساز خوبی نداره. از وقتی روی کاستا و دکو بازنشسته شدند دیگه کسی جاشون رو نگرفته. حتی مانیش هم خیلی از میرالس بهتر بود.
دکو بدون اینکه کلی جون بکنه و مثل مرغ سرکنده هی توپ بگیره لو بده با یک پاس طلایی کار رو تمام میکرد!
هافبکهای پرتغال همه تخریبی هستند و کار بازیسازی شون خیلی ضعیفه!شاید درمقابل تیمهای درجه دو زیاد به چشم نیاد اما درمقابل آلمان اسپانیا و ایتالیا هیچکاری از دست رونالدو برنمیاد.گلزن هم که چه عرض کنم! همین رونالدو اگر نبود پرتغال اصلا به پورو هم نمیرسید. نروژ در پلی آف به مصاف بوسنی میرفت!
در بازی با اسپانیا حداق 10 بازیکن باید عالی باشند تا تیم نتیجه بگیره اما آلمیدا که کلا چاق و نا آماده بود. نانی هم فقط مقابل دانمارک و آلمان خوب بود و طبق معمول باز هم افت کرد. بازیساز هم که هیچ! پرتغال اگر بازیکنان روی نیمکت اسپانیا رو داشت قهرمان میشد!
یورنته و ماتا و تورس ... بدون استفاده باشند و پرتغال درحسرت یکیشون!