206 اس دی وی 8نقل قول:
ام وی ام 530
هر دو ماشین اوضاع خوبی ازنظر قطعات ندارن اما 206 به مراتب وضع بهتری داره .
Printable View
206 اس دی وی 8نقل قول:
ام وی ام 530
هر دو ماشین اوضاع خوبی ازنظر قطعات ندارن اما 206 به مراتب وضع بهتری داره .
من سوالم در مقایسه رونیز و 206 بود. همین اصلا هم قصدی برای این چیزا که پیشنهاد دارید ندارم.
لطفا در مورد رونیز بهم اطلاعات بدید (برای درک بهتر من نرمیشو با 206 مقایسه کنید همین)
رونیز واقعا انتخاب ایده آلی نیست ، خودروی به مراتب خشک ، بسیار خشکتر از 206 ، بدون هیچ امکانات خاص ،تنها دلیل خرید رونیز میتونه سفر های آفرود باشه و اصلا برای آنرود مناسب نیستنقل قول:
توقعاتی هم که شما مطرح کردید دیگه اکثر خودروهای 15 میلیون به بالا برخوردارن چه برسه به 24 که شما گفتید
از نظر کولر چی؟ خوب خنک میکنه؟ گرما چی بخاری مناسبی داره؟
صدای موتور و صدای اتاقش چی؟
ضمنا مصرف سوخت و هزینش چطوریه؟ پر خرجه کم خرجه قطعاتش کمه یا زیاد؟
کولرش بد نیست اما نه ، اون جوری که فکر میکنید خنک کنه نیست ، رونیز ماشین قدیمی هست و حتی ترمز ABS هم نداره و برای یک شاسی بلند به دلیل بزرگی ماشین یک ضعف بسیار بزرگ هست .نقل قول:
موتور نرم و بی صدایی داره و هزینه هاش هم با توجه به SUV بودنش مناسب هست .
ماشین کم خرجی هست و قطعاتش هم 90 درصد توی بازار موجود هست .
ببین این دوست ما دنبال یه ماشین خر کاره بتونه راحت بیرون پارک کنه و خیالش راحت باشه با هر ضربه ای قر نمیشه
چون ضبط روشن نمیکنه صدای موتور اذیتش میکنه(206 SD از نظر اون بدنه و موتور پر صدایی داره)
اصلا سرعت نمیشه نهایتا 120 تا اونم توی موارد خیلی خاص
گرماییه به شدت و یه کولر مناسب در حدی که بتونه تو ماشین بشینه و پنجره رو ببنده.
مصرف سوختش الان با 206 حدود مااهی 30 لیتره و کلا زیاد استفاده نمیکنه از ماشین توقع نداریم یه دفعه برسه به 60-70 تا با رونیز
توی دست انداز ها هم به نظر باید از 206 بهتر باشه ؟
چون قدرت خرید 0 رو نداره باید کارکرده بگیره و احتمالا یک سری قطعات باید عوض بشه میخوام بدونم مثلا یه رونیز 84 یه دفعه به اندازه قیمتش خرج رو دستمون نزاره
در کل نظر نهاییتون چیه؟ 206 SD یا Rones
من فکر میکنم دوستتون نیسان پیکاپ هم میتونه انتخاب کنه چون در کل عملکردش از رونیز بهتره و قابلیت های اسپرتی خوبی هم داره البته 2 کابینش.نقل قول:
رونیز 84 هم با توجه به صحبت های شما گزینه مناسبی میتونه باشه
نقل قول:
البته صداي موتورش از ٢٠٦ خيلي بيشتر هست ( ماشين شاسي بلند حالش همينه ، لندكروزر هم صداي زيباي موتورش كاملاً شنيده ميشه . ) اين دوست شما وقتي ٢٠٦ براش پرسروصدا باشه رونيز براشون زلزلست .
نیسان پیکاپ یعنی از رونیز بهتره؟ قیمتش چنده؟
پیکاپ رو میتونید همون مدل های 84 یا 85 رو با این بودجه انتخاب کنیدنقل قول:
صفرش الان حدود 40 میلیون تومان هست.