من که امروز رفتم ثبت نام کنم چون قبلا از این سرویس استفاده میکردم گفته باید زنگ بزنی ببینی چی میگن . . . چون قبلا کسی دیگه ثبت نام کرده شمارو ما مسئولش نیستیم
Printable View
من که امروز رفتم ثبت نام کنم چون قبلا از این سرویس استفاده میکردم گفته باید زنگ بزنی ببینی چی میگن . . . چون قبلا کسی دیگه ثبت نام کرده شمارو ما مسئولش نیستیم
دوستان ضریب همه سرویس های نوین نت 1 به 10 هست ؟؟؟؟ 1 به 1 نداره ؟
اره الان دیدم که دوباره سرویس ها برگشته،دوستان سرویس 128 نامحدود به نظرتون خوبه؟در روز چقدر سرعت دانلود داره؟و سرویس های حجمی به غیر 128-512نقل قول:
کدومش بهتره،یعنی دانلود شبانش خوبه؟البته قیمتش هم مناسب باشه؟ممنون.
دوستان من اگه این سرویس رو انتخاب کنم سرعت دانلودم تو روز چقدره؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب به چند میرسه حداقل ؟
گرگان - کردکوی هستم
سلام
از دوستانی که از نوین نت سرویس میگیرن یه راهنمایی میخوام ، من الان از شاتل سرویس میگیرم و چون مصرفم زیاده اصلا جوابمو نمیده 2 ، 3 شب که رایگان دانلود کنی تا 10 یا دوهفته نمیتونی شبا رایگان دانلود کنی!
میخواستم ببینم سرویس نوین نت و سرعتش در ساعات رایگان 2 تا 8 چطوره؟ و سرویسهای نامحدودش چطوره واقعا نامحدود یا نه مثل شاتل 40 گیگ بهت میدن به اسم نامحدود؟!
کسی انگاری از این سرویس استفاده نمیکنه :41:
با سلام
می خواست یک سوال دوستانی که از این شرکت سرویس دارند بپرسم:
من از کجا باید بفهمم این شرکت به من سرویس میده؟
من شمارمو وارد کردم و سایت منو به صفحه زیر آورد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی ساپورت می کنه؟
"یعنی" که آره ولی باید زنگ بزنید دفتر مرکزیشون بگید چک کنن پیش شماره و مرکز مخابراتیتونو که آیا فروش و جای خالی دارن روی اون پیش شماره یا نه...نقل قول:
سلام
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم جواب بده،به نظرتون تغییر سرویس بدم،یا صبر کنم تغییراتشون را ماه دیگه اعمال کنند؟نقل قول:
من سرعتم 128-512 هستش،قبل از اینکه سرعتها کم بشه حداقل شبی 1200 مگ را دانلود داشتم و اون محدودیتی که فرمودید شرکت شاتل داره را نداره،فقط چند وقته شبها 600 یا 600 و خورده ای دانلود می کنمنقل قول:
به همین خاطر هم می خوام تغییر سرویس بدم،در مورد اون 40 گیگ هم اطلاعی ندارم :)
بای
تقریبا همه ی شرکتها، سرعت دانلود سرویس محدود خیلی بالاتر از اون چیزی هست که بهت اسما میفروشن،مثلا بهت میفروشن 512 خطتت رو 2 مگ آپ میکنند(تو نوین نت که رسما میگن512 آپ تو 2 مگ ) هدف شرکتها هم اینه که زودتر حجمت تموم بشه و گیگ بخری،ولی نامحدود اینجوری نیست(حداقل برای منی که 2 مگ نامحدود دارم) دقیقا همون سرعتی که بهت میفروشن آپت میکنند،خدا نکنه که ضریب share هم اعمال بشه.نقل قول:
به نظر من سرویست رو دست نزن ، بزار اول شهریور ببینیم چه تغییری تو شبانه میدند،بعد تصمیم بگیر.