کسی هارد بدون تغذیه به الکومکس وصل نکرده ببینه ضبط کردن و خوندن از روش مشکلی نداره؟نقل قول:
Printable View
کسی هارد بدون تغذیه به الکومکس وصل نکرده ببینه ضبط کردن و خوندن از روش مشکلی نداره؟نقل قول:
دوستان کسی قیمت به روز داره از این دستگاه؟
تو مشهد که پیدا نمیشد ، از تهران خرید اینترنتی کردم ، فرستادن ، امروز دستم رسیده...
110 تومن + 5 پست
تو دفترچش نوشته تا 500 گیگ رو ساپورت میکنه (بدون منبع تغذیه جدا)نقل قول:
هارد اکسترنال های تا 1 ترابایت بدون آداپتور هستند که به مدل های پاسپورتی معروفن. از 1 ترابایت به بالا آداپتورین. دستگاه الکومکس ام وی 200 هر دو مدل این هارد ها رو میشناسه و قابلیت ضبط و پخش از این هارد ها رو داره.
من هارد 1 ترا پورتابل بهش وصل کردم بدون مشکل هم میخونه هم ضبط میکنه ...
دوستان عزیزی که این دستگاه رو دارن لطف کنند و فایل تصویری با فرمت های vob , mov رو تست کنند ببینن می یاد
که دیگه برم بخرم .....ممنون......
يعني فعلا بهترين گيرنده همينه ؟
دستگاه ارزونتري نيست كه همين امكانات رو داشته باشه ؟
بله این دو فرمت رو ساپورت می کنه در ضمن بررسی کامل دستگاه در صفحات 4 و 6 تایپک موجود است . اونجا بقیه فرمتها هم گفته شده .:20:نقل قول:
منم چند هفته پیش دقیقا سوال شما رو داشتم (ارزونتر و البته با همین امکانات) خیلی هم تو اینترنت گشتم از همکارام که مدلهای دیگه ای رو خریدن پرسیدم حتی فایل دادم (تو فرمتهای مختلف) که تست کنند حتی فکر خرید دستگاههای مدیا پلیر افتادم ولی همه اینها ختم شد به همین دستگاه چون هیچ کدومشون به کاملی(البته از نظر من )نقل قول:
این دستگاه نبود
البته بیشترین استفاده من از ین دستگاه دیدن فیلم با فرمتهای مختلف و با زیرنویس فارسی است که این دستگاه خیلی خوب از پسش برومد تو این راستا تنها مشکلش نشون ندادن زیرنویس های sub و idx ه.