راه حل برای حذف دکمه home از آیپد3
سوال=چگونه دستگاه بدون دکمه HOME روشن خواهد شد؟
خیلی ساده با قرار دادن یک سنسور چند دلاری که وقتی بدن به صفحه دستگاه نزدیک شد .دستگاه روشن شود
این سنسور ارزان قیمت که در گوشیها وظیفه خاموش کردن صفحه نمایش در هنگام نزدیک شدن بصورت را دارد اینجا کاری معکوس انجام میدهد
سوال=چگونه دستگاه خاموش میشود؟
با دور کردن و ...
سوال=چگونه از برنامه ها بدون دکمه HOME بیرون رویم؟
با قرار دادن یک کلید برگشت در تمام برنامه ها برای برگشت:18::31:
نکته:
چون من هنوز به ios5 نرفتم دقیقا نمیدونم چطوری کاربرد دکمه خانه کم میشود:31:
آیا حذف دکمه HOME عاقلانه است
جواب به این سوال بستگی به این داره که شما حذف اون را بدون دردسر برای کاربر عملی بدونید و یا غیر عملی:31:برای آیپد بدونید یا آیفون وآیپاد تاچ که نمیشود :31:آیپاد نانو که اصلا روش دکمه نیست:31:
من که کاملا عملی میبینم:31:حالا دلیل اضافه:
بزرگترین مشکل بر این کار بنظرم بیرون رفتن از برنامه هست:31:که نباید برای کاربر دردسر ایجاد کنه:46:
راه حل قطعا داره :46: منتها یکنفر باید پیدا کنه اونرو:5:
میشه مثلا با کشیدن دایره از برنامه بیرون رفت :46:بیان فقط روی راه حلها یی که به ذهنمون میرسد فکر کنیم:5:نه اینکه سریع مخالفت کرده اون هم بدون دلیل!
من قبلا عملی آزمایش کردم و آیپد را هم به پیرمرد 70 ساله دادم و هم بچه7 ساله:5: و میتونم با قاطعیت بگم حذف دکمه خانه بشدت میتونه یکنواختی دستگاه را بهبود بدهد(اون دستگاه دارای دکمه بود )
اصلا میدونید چرا دکمه خانه گرد و تو رفته هست:21: مثل تمام کارهای اپل این کار برای چندین هدف انتخواب شده
ارگونومی دستگاه.توضیح=مثلا وقتی که کناره دست شما تصادفی به اون نخوره و برای همین برجسته نیست و یا عینا قالب به انگشت دست هستش.
دایره از نظر تمام ذهنهای جهان یکنوع دکمه حساب میشود(به نقاشی بچه ها نگاه کنید دکمه ها همشون گرد(دایره) هستند :46:
گفتنیها رو قبلا گفتم منتها نمیدونم چرا هیشکی تحلیلی بهم جواب نمیده:41::41::41:یک دلیل آوردن اونقدر سخت شده براتون:31:دلایل را بگین تا بحث شکل بگیره و گرنه هیچی شکل نمیگیره:41:
وقتی هم که اپل فقط یک دکمه روی آیپد گذاشت همه مخالفش بودن:46: ولی بعدش همشون در حال تقلیدن:27:
نمیدونم چرا هیچوقت محصولات اپل برام عجیب نیست و براحتی میتونم فلسفه وجودی همه کارهای لازم رادرک کنم
هیچوقت هم از اومدنشون شکه نشدم:5:شاید طرز فکرم فرق میکنه:31:
:5:بعضی وقتها تفکراتم خیلی شبیه به مرحوم استیو جابز میشه:5: