اره دمای هارد بالای 40 نمیره ولی سی پی یو تا 90 هم موقع بازی میره بالا (باتلفیلد3)...برا شما هم همینطوره؟
من هم با کول پد هم بدون کول پد امتحان کردم ..تقریبا هیچ فرقی نداشتن !
Printable View
اره دمای هارد بالای 40 نمیره ولی سی پی یو تا 90 هم موقع بازی میره بالا (باتلفیلد3)...برا شما هم همینطوره؟
من هم با کول پد هم بدون کول پد امتحان کردم ..تقریبا هیچ فرقی نداشتن !
بله الان تست کردم بعد از 40 دقیقه بازی BF3 دمای هسته ها حداکثر 85 و 89 شدن.
مشکلی نیست.
دوستان من کانفیگ Core i7 این لپ تاپ رو دارم. موقع بازی یا باز کردن یه سری سایت های فلش، یه صدای خش خش خیلی خفیفی از تو درچه هوای CPU میاد بیرون!
البته راحت شنیده میشه! خواستم ببینم مال بقیه هم همینجوره یا باید بدم نمایندگی؟
+ یکی از دوستان گفته این صدای یه بخشی از گرافیکه. و طبیعیه.
درودنقل قول:
والا من که بیش از 3 ماهه دارم این لپتاپو ، نشنیدم تا حالا.
البته واسه من Core i5 هست.
دوستان میخوام Acer 5755 Core i7 رو با قیمت 1600 واسه خواهرم بگیرم... ارزشش رو داره ؟!
و لطفا میشه مشخصات دقیق این مدل رو بذارید... تا جایی که یادمه گرافیک 2 گیگابایت بود و هارد 1ترابایت و رم 8 !
و اینکه سی دی ویندوز همراهش نیست؟ چون صاحب مغازه گفت خودم ویندوز میذارم فقط سی دی درایورها همراشه !
نمی دونم 1600 ارزشش رو داره یا نه، ولی این قیمت ها همش به خاطره گرون شدن دلاره. حالا باید ببینید استفادتون چیه.نقل قول:
البته باید در نظر بگیرید که این لپ تاپ یکی از بالاترین کانفیگ های بازار رو داره.
مشخصات: این لپ تاپ (5755) با CPU Core i7 دوتا کانفیگ مختلف داره.
1. Ram 6GB و هارد 750GB (که فکر می کنم خیلی کم شده!)
2. Ram 8 GB و هارد 1TB
گرافیک هر دوتا شون هم 540 2GB هست.
و اینکه خیلی وقته که همراه با کامپیوتر CD ویندوز نمیدن. تو بهترین حالت از قبل رو سیستمتون Windows 7 Home Premium نصبه.
روی این لپ تاپ هم هیچ ویندوزی از قبل نصب نشده. اما درایورهاش همراشه.
با این بودجه بهتره لپتا پی بخری که گرافیکش حداقل 550 یا 555 باشه.نقل قول:
دوستان من قصد خرید این مدل رو دارم
cup i7
ram 8
hdd 1tb
دیجیکالا میگه 1.330.000 با گارانتی سازگار، نظرتون چیه؟ من شهرستانم، میخواستم بدونم قیمت این کانفیگ تو تهران چنده؟
البته بین این مدل و n53 asus گیر کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مسلما ایسوس بهتره البته اگه الان گیر بیاد...نقل قول:
اصلا ارزش خرید نداره .نقل قول: