راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟
آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////
Printable View
یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////
بستگی به اون نت بوک داره .نقل قول:
آرهنقل قول:
تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .نقل قول:
دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )
آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیرهنقل قول:
ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///
همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...
سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...
فراموش کردم بگم هزینه ویرایشی که فیوچر ارائه میکنه 410 هست .
کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.نقل قول:
میدونم چین هستند ولی خوب برندها با هم دیگه فرق دارن.
من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید
سلام دوستان
تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :
این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟:31:
فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی :31:
مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟
سلام دوستان.نقل قول:
داش مهدی کاملا درست میگه.هدف ما تبلیغ نیست.کسی هدفش تبلیغ هست که حداقل یه پولی بگیره نه اینکه....
خلاصه من از تو خیلی حساس ترم میتونی این رو از سوالاتم و پیگیریهام تو کل تاپیک بفهمی.ولی چیزی که مهمه فقط و فقط خودتی،ولی بشخصه خرید این وسیله رو از بهرتین خریدام تو کل عمرم میدونم چون با این پول واقعا یه چیز کار راه انداز و قشنگ و با دوام خریدم.......
بحث زیاد داره و تو این تاپیک نمیگنجه:10:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
نه داداش داری اشتباه میکنی.این رو به منم میگفتی این جواب رو بهت میدادم.نقل قول:
چرا چون به قول خودت ما که کارمون تبلیغ نیست که بیایم تضمین کنیم به این و اون.
من اول که خریدمش پرسش گر بودم ولی الان جواب خیلی از دوستان رو هم میدم چون خودم خریدمش.
میدونی مشکل کار از کجاست؟
مشکل اینه که نتبوک نه این که مشتریش کمتره و متخصصشم کمتر برا همین یا براش تاپیک نمیزنند یا اینکه اگه هم بزنند اونایی که خریدنش تاپیک بررسی میزنند.پس دلیلی برا این حرفت نیست که میگی چرا این و اون تاپیک نداره....
کسی از دستت دلگیر نیست فقط پاسخت همون بود...:40:
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
ببین بازم من میگم این که کدوم بهتره یا نیست به خودت بر میگرده.نقل قول:
مثل این میمونه که تو عالم موبایل بگیم نوکیا بهتره یا سامسونگ یا شرکت دیگه ای.نظر شخصی من سامسونگه چون همه چیش برام راضی کننده هست این در حالیه که گوشی خودم نوکیاست......
اگه مشکلت کیفیت این مدله باید بگم برا ما راضی کنندست ولی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری از نزدیک بررسیش کنی و بعد بخریش....
نقل قول:
کاملا تایید میشه....
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
سلام رفیق.نقل قول:
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره
راه میندازتت .نقل قول:
کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.
پیرو بحث های قبلی با دوستان گفتم :دینقل قول:
من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید
ممنون از پاسخ :11:نقل قول:
سلام رفیق.
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره
با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا :41:... قول میدم جای خنک نگه دارم :40::31:
یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
چند وات میسوزونه :31:
آقا جدی من خیلی کنجکاو شدم :31: برای چی میخواین این همه دستگاه روشن باشه ؟؟؟:18:نقل قول:
من با دسکتاپم مدت 8 روز به طور مداوم روشن کار کردم هیچیش نشده و کلا کم پیش میاد خاموش باشه چند روز یه باز نهایتا ولی نت بوک و لپ تاپ رو دروغ چرا نمیدونم ولی خوب اگه جای خنک باشه شاید اتفاقی براش پیش نیاد ...
بله من بوک رو هم مثل همه ی لپ تاپ ها و نت بوک ها میشه بدون نیاز به باطری به برق شهر وصل کرد و در واقع درستش هم همینه که موقع استفاده از برق شهر اصلا باطری در بیاد و به هیچ وجه نباید وصل باشه ولی خوب مردم خیلی توجهی به این موضوع ندارند
مقدار مصرفش رو هم رو آداپتور نوشته که مال من متاسفانه الآن همراهم نیست و حسین گرامی عزیز باید ببینه بهت بگه ولی من تو سایت ها که نگاه کردم برای آداپتورش نوشته شده 40 وات و سازگار با 30 وات ولی یکی از همین دو عدد باید باشه قطعا نباید بیشتر از 40-50 وات مصرف داشته باشه ... همین قدر هم هست نهایتا 10 وات بیشتر یا کمتر ...
این لینکش
آقا جون من بگو واسه چی میخوای این همه نت بوک رو روشن نگه داری ؟؟؟؟؟کد:http://www.amazon.com/Adapter-Aspire-Happy-Aohappy-Charger/dp/B005CI2NLE