چون صلیب سرخ میفهمید بعثی ها زندانهای غیر قانونی دارن!نقل قول:
تنها راهی که بعثی ها میتونستن بعد از لو رفتن اسامی بکنن این بود که اون اسرا رو از بین ببرن
طوری که اصلا وجود نداشتن!
Printable View
چون صلیب سرخ میفهمید بعثی ها زندانهای غیر قانونی دارن!نقل قول:
تنها راهی که بعثی ها میتونستن بعد از لو رفتن اسامی بکنن این بود که اون اسرا رو از بین ببرن
طوری که اصلا وجود نداشتن!
اصلا حرفتون قابل قبول نیستنقل قول:
ما دانشجوهای بالای 30 سال شاگرد اول و نخبه در دانشگاههای معتبر زیاد داریم
شما برای حرفتون نظریه علمی دارین؟
درست هست که دانشجوهای نخبه ی بالای 30 سال کم نداریم ، اما اگر این افراد به مدت زیادی از درس و دانشگاه دور بودند دوباره میتونستند ادامه تحصیل بدن ؟ در حالت عادی خیر ، اما با در نظر گرفتن بند " پ " میشه گفت بله ! کسی که به سختی شکنجه میشد و جزو اسرای غیر قانونی بود ، حداقل نیاز به 2-3 سال داره تا مراحل روحی و روانی رو طی بکنه و به حالت برگرده ! ( که شامل ناامیدی و افسردگی ، خشم ، انکار و ... میشه و گاهی به خودکشی هم میرسه ) نه اینکه یک راست بره مدرک دکترا بگیره ، بعدش پروفسور بشه و بعدش هم صاحب منصب علم و صنعت !!!نقل قول:
پی نوشت : بند " پ " = پارتی !
من نگفتم کسی نره بجنگه.منتها قبل از اینکه طرف را بفرستن برا جنگ باید چند ماه اموزش نظامی ببینند.وسط فرار نکشتن یه نفر که شناساییت کرده ریسک زیاده و هیچ سرباز ی یه همچین کاری نمیکنه. یا نبردن اسلحه همراهشون چون می ترسیدن یه وقت لازم بشه.نقل قول:
جنگ ایران تقصیر سیاستهای اشتباه بعد انقلاب بود . از قبول تکردن قرارداد های نظامی قبلی شاه که توی یه موردش هر چی تانک ایران خریده بود دادند به عراق و... تحریم هم از گروگانگیری شروع شد.دلایل دیگه هم تضعیف وتحقیر ارتش از بدو ورود کشتن فرماندهان ارشد به هر بهانه ای.
فکر کنم جناب صدام که یکی از حامیان صلح توی جهان بوده از همه بی تقصیر تر بوده توی این قضیه!:31:نقل قول:
پانوشت:خدا اموات ویکی پدیا رو بیامرزه که اطلاعات خوب خوب به خورد ما میده:31:
مهمون امروزم عالی بود.
واقعاً معجزه بود، توی یک سال بتونی همچین کاری بکنی...
از همه عجیبتر برای من سرعتش بود، حتی فرصت یه فکر کوچولو رو هم به خودش نمی داد.
حتی اگه عکس تمام صفحات هم توی ذهن آدم باشه، اینقدر سریع جمع و تفریق کردن و بدون کوچکترین تپق آیه رو خودندن واقعاً اعجاب آوره!
چقدر هم پسر دوست داشتنی و تو دل برویی بود :20:
دمـــــش گرم ! عجب چیز خفنی بود !!
کـــــفم برید !!
واقعا نــــخبه بود !!! بدون هیچ مکثی شروع به خوندن میکرد !! کــــفم برید واقعا !!
چــــهره ی علیخانی هم بعضی جاها خیلی باحال میشد !! معلوم میشد که اون هم کـــف کرده بود !!
بالکل با حرفات مخالفم :31:نقل قول:
اولا که قبل از جنگ دانشجو بودن یعنی طرفای سال 60 اینا تو دانشگاه قبول شدن
دانشگاه سال 60 هم که میدونی خبری از پیام نور و ... نبوده یعنی برای قبولی واقعا باید شاخ غول میشکستی
این یعنی افراد باهوش و بااستعداد بودن
دوما خودشون گفتن از پارتی و سهمیه استفاده نکردیم
اینکه میگی بعد از اسارت درس خوندن سخته و نیاز به ریکاوری داشتن و اینا درسته اما ...
اینا که یه لیسانس ساده نگرفتن بگی پارتی بازی کرده
طرف دندونپزشکه و داره کار میکنه
یا اون یکی دیگه درجه استادی داره و داره درس میده
دیگه فکر نمیکنم تا این حد هر کی به هرکی باشه که تو یکی از بهترین دانشگاههای کشور و نه پیام نور ممد آباد ( اصلا اشاره به تو نبود :31:) طرف مربی شده دانشیار شده استادیار شده و بعد هم استاد
رئیس دانشکدست خیلی خودش حرفه
ضمنا حداقل از رو حرف زدنش میشد تشخیص داد که آدم فوق العاده باهوشیه :20:
عجب حافظ شاخی بود.
کـــــــــف کردم :40:
دمــــــــــــــش اساسی گرم .
هر چی این احسان خواست کاری کنه که از این یک اشکالی بگیره نتونست :27:
یه کشور تازه انقلاب کرده همه جا اشوب قدرت نظامی تضعیف شده منم بودم استفاده می کردم.:31:نقل قول: