-
ipcop
سلام
من از یکی از دوستام شنیدم که اگه به جای isaserver و کار کردن با ویندوز با ipcop کار کنم خیلی بهتر و راحت تر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه براتون ممکنه یکم درباره این توزیع لینوکس و نحوه راه اندازی و کارکردش توضیح بدید
-
ببخشيد يه سوال كوچولو
من دوتا سيستم دارم كه ميخوام با كابل كراس اونا رو بهم وصل كنم ولي ميخوام بدونم كه شبكه اي كه اينطوري تشكيل ميشه امكان اشتراك گذاري فايلها و چاپگر رو ميده يا نه؟
-
ببخشید که چند روزی خیلی سرم شلوغه.
cleverhacker جان ممنون از پیشنهادت. من بیشتر حل مشکلات شبکهای را مد نظر داشتم ولی اگه به صفحات گذشته بری میبینی که آموزش هم گذاشتم.
mohsennowruzi جان با ipcop کار نکردم ولی همه جا از isa server استفاده کردم و راضی بودم مخصوصا نسخه 2004.
MasterData جان بله. شما میتونید خیلی راحت فایها و پرینترتون رو share کنید.
-
بچه ها سلام
خواستم يك تاپيك جدا بزنم ديدم سوالم در مورد شبكه هستش ( از نوع غير تخصصي ! )
من از P R O X Y+ ( ------ پلاس ) و CC P R O X Y ( سي سي ------ ) براي استفاده اينترنت كلاينت ها استفاده ميكنم
ولي هميشه زير 3 تا سيستم بوده حالا بايد تمام سيستم ها استفاده كنن و اين نرم افزار بايد كرك بشه
اگر يك نرم افزار مشابه ( كه حجم كمي داشته باشه
) معرفي كنيد كه از اون استفاده كنم
مرسي
-
Wisdom جان سلام. من پیشنهاد میکنم که از isa server استفاده کنی. حجمش کم نیست ولی فوقالعادست. میتونی از nat خود ویندوز سرور هم استفاده کنی که اونم بد نیست.
-
Salam Doostan Midonam Dir Omadaam Vali man Ham MCSE mikhonam Va ye MCP Server 2003 Daraam Age betonam komaketoon koonam khooshhal misham .....
Ye sari ham in ja bezanid ...
-
مجموعه Error های Windows
-
سلام. saman looloo جان. خوش آمد ميگم بهت و خيلي ممنون كه كمك ميكني.
-
آقاي سلام
يك مشكل در شبكه داخلي دارم . لطفا راهنمايي كنيد.
شبكه ما از 6 سيستم تشكيل شده كه تمام اتصالات آنها سالم است و تا چند وقت پيش كار مي كرد. ولي حالا دو كامپيوتري كه به هاب دوم وصل هستند(طبقه بالاي ساخنمان) بقيه سيستم ها را نمي بينند.
لطفا خطاهاي احتمالي را بگوييد تا مشكل حل شود.!!!!!
در حال حاضر سيستم سرور از ويندوز 2000 سرور استفاده مي كند و بقيه xp .
لطفا كمك كنيد.
-
مقالاتی درباره ipsec
:blush: درموردipsecتامیتوانید برای من مطلب بفرستید
باتشکر