امین جان مدلش هم میزاری؟یخ خرد کن هم داره؟نقل قول:
نوشته شده توسط aminjigar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خود مخلوط کن ها که شاید 15 تومنی هم ببینی از این مارک های به درد نخور... والا چند وقت پیش یه مدل از سانی
مادر گرامی خریده بود 6 ماه بیشتر کار نکرد جالب بود 3 تا 4 حالت تغییر سرعت موتور هم داشت قیمتش هم
زیر 20 بود و بسیار به درد نخور... اما یه آسیاب مولینکس داریم ماله عهد عتیق (20-25 سال پیش) واقعا عالی/
والا من پارچ مخلوط کن جدا گرفتم گذاشتم روش به عنوان مخلوط کن نمی دونی علی چه می کرد! :20: (تبدیل به
مخلوط کن هم می شد) اما قدیمی بود دیگه. من رفتم یه مدل جدیدشو گرفتم 75 اینا (الان احتمالا گرون تر شده باشه)
دو سرعته توان هم حداکثر 500 که معمولا 50 تا پایین تر حداکثرش هست؛ تو تابستون صبح و بعد از ظهر، هر روز
ازش کار می کشیدیم... (توان 400 تا 500 وات برا مخلوط کن خونگی بسه)
بوش هم خوبه، کنوود قبلا لوازم خوبی می زد اما جند سالی هست اون کیفیت قبل رو نداره، بلک اند دکر هم
لوازم صنعتی خوبی می زنه (از بوش بهتر) اما نمی دونم تو زمینه لوازم خونگی چطوریه هنوز
سلام/
در مورد این ال سی دی جزئیاتش رو بگیرین بذارین تا کمک کنم (قیمت،رزولوشن، سایز اینچ و...)
در کل نظر شخصی من اینه سراغ مارک های ناشناخته بازار در ایران تو لوازم صوتی تصویری خونگی نرین (البته شاید
این مارک خوبی باشه) در حال حاضر هم به خرید LED فکر کنین چون افت قیمتش انجام شده و سراغ تکنولوژی
قبل تر که همون ال سی دی ها هستن نرین، تو LED ها کیفیت رنگ به مراتب بهتر از ال سی دی ها شده
ولی به پلاسما هنوز نمی رسه، جالب هست تکنووژی ال سی دی از دور خارج شده اما هنوز پلاسماهای
جدید در دنیا در حال رونمایی ولی برای یه کاربر خونگی بهترین انتخاب LED هست، مارک هم من سونی و سامسونگ
رو قبول دارم :20: