st30 خیلی بهتره..............نقل قول:
Printable View
st30 خیلی بهتره..............نقل قول:
توتصاویر معمولی مثل تلویزیون ایران نه چندان ولی باکابل hdmi میتونی تصاویر hd را با کیفیت و وضوح بهتری ببینی.نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟!:41:نقل قول:
سلام
من هفته پیش این TV رو گرفتم.
گیرنده دیجیتالش کمی تاخیر داره ولی کیفیت تصویرش خوبه و مشکل عدم انطباق نداره.
کنتراست از هم رده های سامسونگ کمتره ولی کیفیت تصویر خیلی بیشتره ( بدلیل کاهش نویز تصویر و پردازش تصویر).
من یه فیلم 3d حدود 9Gig رو از طریق لپتاپ با سیستم dlna تماشا کردم و حقیقتاً لذت بردم. دوستانی که از کیفیت 3d راضی نیستند باید یه فیلم با کیفیت بالا باش تماشا کنند.
سلام من از تاپیک کلیپهای سه بعدی این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم و با فلش پخش کردم ولی تی وی نشناخت و سه بعدی پخش نکرد.
یک کاربر گفت باید بزارم رو تنظیم پهلو به پهلو چجوری باید این کارو کرد؟
کسی نبود جواب بده؟؟ من رفتم تو تنظیمات ولی فقط حالت خاموش و شبیه سازی شده بود.حالتهای دیگه وجود نداشت! در حال پخش این کلیپ هم این کارو کردم.نقل قول:
یعنی نمیتونه از رو فلش سه بعدی پخش کنه؟
میشه لطفا بفرمائید با چه نرم افزاری تونستید 9 گیگ فیلم رو با dlna ببینید و اینکه آیا با شبکه وایرلس بود یا کابلی؟ چون من فیلمهای خیلی کوتاه رو هم با وایرلس نمی تونم در dlna راحت ببینم. البته به مشخصات کامپیوتر هم خیلی بستگی داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از رو فلش هم 3d پخش میکنه
بعضی از سه بعدی ها هستن که وقتی میخوای پخش کنی تلویزیون میزنه 3d signal detected. تو این حالت فقط سه بعدی را میشه on یا off کرد و گزینه دیگه ای نداره
فیلم هایی که سه بعدی هستن و لی نمیزنه 3d signal detected و پهلو به پهلو یا بالا پایین نمایش میده را شما باید 3d را روشن کنی و انتخاب کنی که چه نوع 3d هستش.حتی فیلم غیر 3d را هم میشه اینجوری کرد که کلا به هم میریزه.
ارتباطی به اینکه از رو فلش پخش بشه یا نشه نداره
سلام بچه ها.الان قیمت 40 اینچ این tv چنده و لطفا یه نمایندگی معتبر برای خرید این تلویزیون معرفی کنید.
تقریبا یه هفته اس ورژن جدید اومده: 4.002GAA