منم به عنوان يكي از طرفداران استقلال به وحيد طالب لو دوازبان 1 استقلال تسليت ميگم...انشائ الله غم آخرش باشه
Printable View
منم به عنوان يكي از طرفداران استقلال به وحيد طالب لو دوازبان 1 استقلال تسليت ميگم...انشائ الله غم آخرش باشه
سلام
خواستم يه افرين گنده بگم به وحيد ,به خاطر غيرتش,به خاطر عشق به استقلال,به خاطر اينكه غم خواهر رو به خاطر استقلال و هواداراش فراموش كرد و امروز توي دروازه استقلال وايستاد
این وحید طالبلو باید خجالت بکشه خواهرش این طور شده بعد میاد بازی میکنه واقعا متاسفم برای این فوتبال
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط مهدی قمی
وحید به استقلال تعصب دارد. مثل شما نیست.
من هم تسلیت میگم واقعه تکان دهنده ای بود
واقعا اين دروازه بان يه اعجوبه است.ولي اين كه واقعه تلخ خواهرش روش اثر گذاشته بود.شك نكنيد.چون فقط 25 ديقه تا ركورد افسانه اي عابدزاده فاصله داشت.حيف.الانم مصدوم شده.وقتي يه بار بد مياري راه براي بدبياري يعدي
واقعا اين دروازه بان يه اعجوبه است.ولي اين كه واقعه تلخ خواهرش روش اثر گذاشته بود.شك نكنيد.چون فقط 25 ديقه تا ركورد افسانه اي عابدزاده فاصله داشت.حيف.الانم مصدوم شده.وقتي يه بار بد مياري راه براي بدبياري بعدي هموارتر ميشه.اي بابا.خدا كمكش كناااااد
سلام
تعصب داشتن به پيراهن يك باشگاه واقعا ارزشمند است، اما به نظر من اندوه و غم مرگ خواهر جوان خيلي بالاتر از تعصب داشتن به يك باشگاه است.
سلام
ديروز يك مصاحبه ازش خوندم .پرسيده بودند كه از اينكه نتونستي ركورد بزني ناراحتي؟؟گفت كه من اصلا به اين چيزها اهميت نميدم و مرگ خواهر عزيزم برام از همه چي مهمتره.
از طرفي مهدي رحمتي هم مصدوم بود و صلاح اين بود كه وحيد تو دروازه باشه!
من هم تسليت مي گم. اميدوارم بقا عمر بازماندگانشان باشد.
در ضمن من يك پرسپوليسي هستم.