کرکیچ شایعه جدایی اش از بارسا را رد کرد
گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که بویان کرکیچ ستاره جوان بارسلونا درفکر ترک این تیم است ولی خود او چنین شایعاتی را رد کرده است
سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جوان باشگاه بارسلونا شایعاتی مبنی بر احتمال جدایی اش از تیم قهرمان اروپا را رد کرد.
گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که سران بارسا درنظر دارند تا بویان را به عنوان بخشی از وجه خرید جوزپه روسی ، مهاجم ویارئال به این تیم واگذار کنند ولی بویان در صحبتهایی اعلام کرد که می خواهد در نوکمپ بماند و برای بازگشت به ترکیب اصلی بارسا بجنگد.
بویان در صحبتهایی که در ال موندو دپورتیوو منتشر شد، گفت:« من فقط می توانم به این شایعات بخندم.فوتبال همین است و اوضاع خیلی سریع تغییر می کند. باید شفاف بود:من به عنوان پول خرد برای آسان شدن انتقال بازیکن دیگری استفاده نخواهم شد.»
بویان ادامه داد:« و این فقط به خاطر حرفهای من نیست؛ بلکه احساس سران باشگاه هم همین است. هدف من این است تا برای مدتی طولانی در بارسلونا بمانم و در اینجا به موفقیت برسم.من بازیکن جوانی هستم و باید خودم را ثابت کنم.»
مهاجم جوان بارسا در ادامه نسبت به شایعاتی مبنی بر پیوستن جوزپه روسی به ویارئال هم واکنش نشان داد و اعلام کرد که ستاره ایتالیایی توانایی های زیادی برای درخشش در بارسا دارد:« او مهاجم کاملی است و تا به امروز هم گلهای زیادی را برای ویارئال به ثمر رسانده.فکر می کنم او کیفیت کافی برای بازی در بارسلونا دارد.»
دنی آلوز: «بهترین لحظه ها در تاریخ باشگاه را سپری می کنیم.»
به نقل از این دفاع برزیلی: «
ما و باشگاه بهترین لحظه ها در تاریخ باشگاه را رقم زده ایم. این لحظات دیگر تکرار نمی شوند و ما باید تا جایی که می توانیم از آنها لذت ببریم.»
دنی آلوز طی مصاحبه اش با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بارسا تی وی اعتراف کرد که خوش حال تر از همیشه است: «
یکی از مهم ترین چیزها این است که وقت خود را به خوشی بگذرانی و این کاری است که ما در زمین و خارج از زمین انجام می دهیم. یکی دیگر از مهم ترین چیزها٬ هواداران هستند که همانقدر که ما لذت می بریم و خوشحالیم٬ خوشحال باشند... این بردها و عناوین قهرمانی به معنای این است که بارسا در حال حاضر در بهترین صفحه از تاریخ خود قرار دارد.»
غرور و افتخار
او اضافه کرد: «
جزئی از بارسایی بودن٬ یک افتخار و غرور بزرگ است... با بارسا در بازی مهم مثل فینال ومبلی بازی کردن٬ احساس برتری می دهد. قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا پس از قهرمانی لالیگا٬ عظمت کار ما را نشان می دهد. گذراندن چنین فصل تاریخی٬ کار هر کسی نیست.»
این بارساست!
آلوز می داند که رسیدن به سطحی که در این فصل به آن دست یافتند: «
بسیار سخت است؛ اما باید تلاش کنیم... ما تیم برنده هستیم و با وجود تسلط و شناختی که از بازی داریم٬ برای خود معیار های بالایی در نظر گرفته ایم؛ اما این بارساست! و ما باید روز به روز بهتر شویم. ما تا جایی که بتوانیم تلاش خواهیم کرد.»
کوپا آمریکا
امسال٬ آزژانتین میزبان کوپا آمریکاست و برزیل مدافع قهرمانی چهار سال پیش در ونزوئلا خواهد بود. مردم از الان درباره احتمال زیاد برگزاری فینال با حضور برزیل و آرژانتین بحث می کنند: «
هر دو تیم باید بسیار تلاش کنند تا این فینال برزیل - آرژانتین برگزار شود. چند ساعت پیش داشتم لئو را به خاطر به ثمر رساندن گل دوم بغل می کردم٬ اما چند روز دیگر باید در تیم های مخالف بازی کنیم؛ از این اتفاق ها زیاد می افتد. اما این برای ما چالشی خواهد بود تا خود را بیازماییم و از قهرمانی خود دفاع کنیم و آنها هم می خواهند که در خانه٬ قهرمانی را برای خود ثبت کنند.»
مسی، ویا و پدرو: سه گانه ویرانگر!
تیم سه گانه مسی، ویا و پدرو 62% گل های این فصل تیم را به ثمر رسانده اند. آنها با یکدیگر 98 گل در 62 بازی رسمی به ثمر رسانده اند که به طور میانگین 1.58 گل در هر دیدار است.
مسی، ویا و پدرو تجسم گل های این فصل بوده اند. از زمان رفتن مهاجمان افسانه ای چون ابراهیموویچ، اتوو و انری، بارسلونا به لطف این بازیکنان به اندازه قبل در خط حمله تاثیرگذار بوده است.
رکورد شکنان
مسی، ویا و پدرو توانسته اند از مهاجمان فصل قبل، نتیجه بهتری کسب کنند. داوید ویا به عنوان جایگزین ابراهیموویچ به تیم آمد و این باعث پیشرفت در تمامی عرصه ها شد. فصل پیش، سه گزینه اول گلزنی تیم 93 گل به ثمر رساندند که 5 عدد از آمار این فصل کمتر بود. فصل پیش تر از آن نیز تعداد گل ها 3 عدد کمتر بود؛ همچنین میانگین نیز 1.57 گل در هر بازی بود.
2 گل کمتر از 2008/09
سه گانه این فصل دو گل کمتر از 100 گلی که تیم سه نفره اتوو، مسی و انری در اولین سال مربیگری گواردیولا به ثمر رسانده بودند، به نام خود ثبت کردند. در آن فصل سه مهاجم تیم 100 گل به ثمر رساندند که معادل ماینگین 1.61 گل در هر بازی بود.
جزئیات تیم 3 گانه
مسی : 53 گل در مجموع؛ لیگ 31، قهرمانان 12، کوپا 7، سوپر جام 3.
ویا: 23 گل در مجموع؛ لیگ 18، قهرمانان 4، کوپا 4.
پدرو: 22 گل در مجموع؛ لیگ 13، قهرمانان 5، کوپا 4.