آقا چه طور میشه لانچر ها راروش اجرا کرد ؟!؟! :20:
Printable View
آقا چه طور میشه لانچر ها راروش اجرا کرد ؟!؟! :20:
بالاخره خریدمش!
نمی دونم چرا دست رو هر چی که میزارم طلا میشه. :)
بدون گارانتی (پارس ماکروتل که گارانتی حساب نمیشه)
کل علاالدین رو زیر پا گذاشتم طبقات 5-6 که نبود تو ط 4 هم یه جا داشت بدون گارانتی 245 اومدم همکف و یه جا همین 245 گرفتم... البته تو همکف در مجموع 3 -4 جا بود که قیمت های بالا می دادن از 270 تا 240 البته 240 قیمت می دادن اما بدون نرم افزار نمی فروختن...! برای نرم افزار هم 20-30 می خواستن...مسخره بازی های این روزهای فروشندگان.
در کل تو بازار گارانتی خود مایکروتل (گارانتی اصلی) که قیمت رسمی اون 255 هست خیلی کمیاب شده... ولی در مجموع ارزش داره که 10 ت هم اضافه بدی برای گارانتی اصلی... تو ط 6 یه جا هست که همین گارانتی اصلی رو 250 هم میداد اما تموم کرده بود.
یه رم 8 گیگ خود سامسونگ هم گرفتم 22 ظاهرا که کیفیت خوبی داره ... ولی اصلا قیمت رم رو ندارم ... و نمی دونم که آیا خریدم خوب بوده یا نه
تا بعد
تو دفترچه راهنما اینو نوشته:نقل قول:
before using the device for the first time, you must charge the battery
به نظر همین که فول شارژ بشه کفایت می کنه و نیازی به 8 ساعت نیست.نقل قول:
قبل از استفاده از دستگاه برای اولین بار، شما باید باتری آنرا شارژ کنید.
نقل قول:
مبارک باشه
:12:
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
لانچر رو نصب کن ...دکمه وسط رو بگیر و لانچری رو که نصب کردی انتخاب کن...اگه دوست داشتی که پیش فرض بشه تیک زیرش رو بزن.نقل قول:
من لانچر اکسپریا آرک رو نصب کردم. خیلی زیبا شده
اسد جان مبارکهنقل قول:
گوشی خوش قیمتیه همین روزهاست که اینجا پر بشه از جیو:27:
راستی فیلمهای mkv - divx - xvid چک کن .
توفیلمی که از یو تیوب دیدم بازیهای pes 2011 و nova که خیلی روون اجرا میشد رو جیو.
موفق باشید
صفحه این گوشی ضد خشه ؟
هر چی گشتم نتونستم یه برچسب خوب براش گیر بیارم :19:
:10:نقل قول:
سلام... اسدی هستم ... اون نقطه آخر جابجا شده! دی: :20:نقل قول:
بله...تو این رنج قیمت که رقیب نداره.... :46: بله به زودی شاهد موج جدیدی از دوستداران جیو خواهیم بود:31:
us.konami.pes2011 رو دارم دانلود می کنم برای تست
پ/ن: عزیزان طبق روال سابق ( یادش بخیر دنیای ماهواره و مرکز پی اس پی ) به زودی و با همکاری شما یه وبلاگ اختصاصی برای معرفی و دانلود برنامه های این گوشی درست می کنم....
نقل قول:
کار خیلی خوبیه
مرسی
دوستان نرم افزارها و بازیهایی که روی گوشی تست میکنن و جواب میده رو لطف کنن معرفی کنن تا دسترسی بهش برای دیگر دوستان هم راحت باشه
آسفالت 5 به صفحش نمیخوره (بزرگتره)
ولی nfs مثل هلو اجرا میشه
سلام. بازیهای اندروید که اچ دی هست روی گالکسی جیو جواب میده یا نه؟؟؟؟لطفا جواب بدید؟