آقا من یه مشکل دیگه هم تو این بازی shogun 2 دارم وقتی میرم تویه custom battle و استارت رو میزنم از بازی میپره بیرون.......چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم:41:
Printable View
آقا من یه مشکل دیگه هم تو این بازی shogun 2 دارم وقتی میرم تویه custom battle و استارت رو میزنم از بازی میپره بیرون.......چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم:41:
احتمالش زیاده مشکل از کرکش باشه این بازی بیشتر کرکاش مشکل دارن!!!نقل قول:
اقا سلام خسته نباشید من پچ رو میخوام از کجا گیر بیارم
اقا یکی کمک کنه من کرک skirdow رو دانلود که کردم انتی ویروس تروحان میشناسه ! مطمئنه ؟گسی میدونه؟ کرک سالم جایگرین نیست؟
همین کرک سالمه آنتی ویروس منم تروجان میشناسه ولی نگران نباشین فایل آلوده نیست.نقل قول:
پس 100% مطمئنه ؟! کار دستمون نده؟!چون احساس کردم سرعت PC یجوری شد:n02:
یعد ترینر پول واسش هست؟!
آره 100 درصد مطئنه! سرعت PC شاید به خاطر خود بازی باشه که سنگینه.نقل قول:
ترینر هم از این لینک دانود کن حجم ترینر زیاده ولی تمام ورژن ها توش هست من خودم از این استفاده میکنم. اول باید ترینر رو اجرا و بازی و ورژنش رو انتخاب بعد از ترینر Start رو میزنید
اگه بازی اجرا شد که هیچ اما اگه اجرا نشد بعد از زدن Start خودتون برید بازیو اجرا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ! این ترینر رو من دانلود کردم اما موفعه ی استارت زدن کار نکرد ،تو بازی هم رفتم اما بازم نشد! باید دکمه ی خاصی بزنم؟! خودش گفته اول Alt+Tab بعد Alt +X رو بزن اما زدم بازم نشد! ورژنش رو از کجا بفهمم؟ کلا نتونستم راش بندازم نمیدونم جرا
تو منوی اصلی بازی گوشه بالا سمت راست نوشته. بخونید و از ترینر اون ورژن رو انتخاب کنین.نقل قول:
ضمنا مال منم موقع Start زدن اجرا نمیشد ولی وقتی Start رو میزدم یه ارور میداد و من ok میکردم و خودم میرفتم بازیو اجرا میکردم و ترینر هم درست کار میکرد.
پس نسحه ای که دانلود کردم فدیمیه! کسی جدیدترن پچش رو داره واسه اپدیت؟!(لینکهای تو این تاپیک کار نمیکنه)