تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم:8:نقل قول:
تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم:8:نقل قول:
بالاخره این گوشی چند تومن شد؟:44:
540 تومن بی گارانتی
620 تومن با گارانتی
نقل قول:
داداش خودت کی میخری به نظرم هنوز که ارزش خریدن نداره اگه زیاد طول میکشه بریم سراغ یه چیز دیگه که قبلا اوفتاشو کرده من هم از Desire Z خوشم میاد هم Legend چیکار کنم به نظرت؟:13:
من فعلا بی خیال این گوشی شدم .....
بی خیال گوشی های کیبورد دار بشو :31: legend هم خوبه ولی الکی قیمتش بالاست !!!
به نظر من گالکسی اس بگیر میگن شده 460 !!!! خیلی عالیه .
ولی اگه اصرار داری HTC بگیری برو سراغ دیزایر ( تو رنج پولی که میخوای هزینه کنی گفتم )
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اگه هم اینو دوست داری واستا میکشه پایین ... فکر کنم تا یک ماه دیگه به 480 هم برسه !!!
Galaxy S واقعا گوشیه خوبیه نتونستم ایرادی ازش بگیرم ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه:44:
منم همین ، سامسونج و ال جی نمی دونم چرا ..... :2:
من خودم بخوام بخرم همین htc رو بر میدارم باید کمی صبر کرد ... حسم بهم میگه الان موقعش نیست :21:
اتفاقا من اصلا به برند تعصبی ندارم! فقط فکر کنم با گالاکسی S مشکل سایز دارم چون بیشتر شلوار جین میپوشم و جیب هم که تنگ!
از اون لحاظ خیالت راحت.گالکسی اس از لحاظ سایز واقعا عالیه و اصلا حس نمیکنی که بزرگه...نقل قول:
تو جیب تنگ هم عین یه 1202 جا میشه...
ولی من از سبکش خوشم نمیاد مثل همه شما...
من خودم از htc خوشم میاد ولی این galaxy s ام بد جوری شاخه با gingerbread تو بنچمارکا از Desire s جلو تره هنوز کسی میتونه راجع به این موضوع اطلاعات دقیق تری بده:9:
خدا ذلیلت نکنه mig33 منو بین این دوتا حیروون کردی:wac: