نمرات سایتای معروف در مورد نسخه لید این دو بازی رو هم میتونید نگاه کنید(IGN به هر دو بالای 9 داده و GAMESPOT به یکی از شماره ها تقریبا 8.5)
شماره 4 هم با اینکه نسبت به دو نسخه قبلیش مشکلات بیشتری در زمینه دوربین و کمبات و .....داشت بازم به خاطر پارامترهای جذاب دیگش نمرات و نقداش بهتر و نسبتا قابل قبولتر از بازی اخیر..... .
+
در نهایت silent hill اوجش همون شماره 2 بود و شماره 3 کمی و 4 کمی بیشتر و همینطور در شماره های بعدی بیشتر افت کرد
ولی لااقل افت شماره 4 به خاطر دوربین و کمبات همیشه اعصاب خرد کن و ایناش بود.....ولی homecoming و downpour کلا اتمسفر درست و حسابی هم نداشتن
downpour هم برای من با وجود انجام 4 تا ماموریت فرعی+قسمت داستانی در حدود 6 ساعت تموم شد که کلا نشون دهنده کوتاهی بازیه(باز ماموریتهای جانبی ربطی به داستان و اینا داشت خوب بود ولی اونام هیچ ربطی نداره و بیشتر برای گرفتن اچیومنت یا تروفی به درد می خوره)
+
نقل قول:
در کل من اشتباه کردم این قسمت رو شروع کردم چون ذهنیتم از سایلنت هیل 4 و قسمت های قبلیش داره پاک میشه و به هوا میره .....
باز فقط به احترام نام بازی سعی میکنم بازی رو تموم کنم...ببینم شاید جلو تر احساس بهتری پیدا کنم
منم نمی خواستم بازی کنم حامد جان ....چون homecoming رو هم به زور تموم کرده بودم ولی به خاطر اسم بازی و اینکه یاد اور خیلی چیزا واسه من بود مجبورا بازیش کردم....انشالله با بازی نکردن call of evil6 جبران می کنم:31:
.