دوست عزیز nemomovies؛ این صحبت شما چه ربطی به این تاپیک و بحث ما داره؟! لطفاً این مباحث رو در تاپیک مربوطه درج کنید و یا تاپیک متناسب ایجاد کنید.
Printable View
دوست عزیز nemomovies؛ این صحبت شما چه ربطی به این تاپیک و بحث ما داره؟! لطفاً این مباحث رو در تاپیک مربوطه درج کنید و یا تاپیک متناسب ایجاد کنید.
با تشكر از دوستاني كه راهنمايي ميكنند ميخاستم دوستاني كه خبر دارند به طور دقيق بفرمايند كه ايا زيرنويس فارسي اس ار تي و ساب رو با كيفيت و اندازه مناسب پخش ميكند. ( ايا قابليت تغير رنگ و سايز مناسب دارد) . و اخرين قيمت و ادرس رو هم بفرماييد. سوال ديگر اينكه تو بازار ايران و جهان , مديا پليري با دو ترابايت هارد همراه وجود دارد يا نه ? اگر دارد با چه قيمتي? منتظر جواب ميمانم. بازم ممنون
در ضمن يك سوال مهم ديگه اينكه دي جي كالا الان مديا پلير
Western Digital Multimedia Drives Elements Play 1TB
رو با قيمت دويست و پنج هزار تومان داره عرضه ميكنه كه امكاناتش خيلي شبيه اين دستگاه هست. كسي ميدونه كه فرق اين دوتا دستگاه چيه كه تقريبن هشتاد هزار تومان فرق تو قيمت دارند. ايا كسي ميدونه كه مديا پليري كه دي جي كالا عرضه ميكنه شرايط پخش زيرنويس فارسيش چه جوري هست? با تشكر خواهش ميكنم دوستاني كه اطلاعاتي در اين مورد دارند من رو محروم نكنند.
تا اونجایی که من می دونم تنها تفاوتش همین hub نبودنشه ؛ یعنی قابلیت دسترسی به اینترنت و یوتیوب رو نداره و باقی امکانات پخش رو داره ، البته دوستانی که دستگاه فوق رو دارن توضیحات بیشتر رو بدن بهتره بخصوص در مورد زیر نویس فارسی.نقل قول:
با تشكر از شما اتفاقن چون من دسترسي به اينترنت پرسرعت ندارم واسه من اين موضوع كاربردي نداره. من متاسفانه در اينجور موضوعات بسيار اماتور هستم و از دوستاني كه اطلاعاتي در مورد مقايسه اين دو مدل دارند خواهش ميكنم كه دريغ نفرمايند. لطفن كوچكترين تفاوتها هم ذكر شود مثلن در مورد قدرت دستگاه در پخش فيلمهاي اچ دي يا فرمتهاي ديگه و به خصوص نحوه پخش زيرنويس فارسي كه واسه من از همه مهمتره. در ضمن به اين دو دستگاه ايا ميشه علاوه بر هاردي كه دارند هارد اكسترنال هم وصل كرد? چه نوع هارد اكسترنالي و تا چه ظرفيتي?نقل قول:
فقط امکانات سرویس های اینترنتی نیستش دوست من. اگر شما امکانات شبکه ندارید واقعاً به دردتون نمی خوره. فرض کنید با شبکه سازی از هر جای خونه و هر طبقه ای که هستید و حتی خونه ی همسایه می تونید فیلم ها رو روی پخش کنید و حتی فیلم های روی کامپیوتر رو از هر جا که هستید (lمحدوده شبکه بی سیم) پخش کنید و کاملاً مدیریت داشته باشید. توی این محدوده با این دستگاه به شبکه اجتماعی facebook وصل هستید و فیلم ها رو از سرویس دهندگان آنلاین تماشا می کنید، همینطور از طریق شبکه قابلیت بازی کردن دارید.
به هر حال این جدیدترین دستگاه موجود از خانواده WD هستش که وصله های جدید به اون اضافه می شه و امکانات دستگاه رو بیشتر می کنه. از لحاظ رابط کابری باز این دستگاه بهتر و خوش دست تره. از لحاظ زیر نویس و پخش فایل ها تفاوت خاصی ندارن.
در مورد قدرت (فکر می کنم) تفاوت خاصی ندارن، اما چون این محصول جدیده حتماً پیشرفت های بیشتری داشته و اشکالات قبلی رفع شده.
در مورد هارد هم (بهتر بود بدون هارد باشه) از یک ترابایت بیشتر نیست. شما هر هارد خارجی و با هر ظرفیتی به این دستگاه می تونید اضافه کنید، بهتره هارد ها از شرکت های معروف و معتبرباشن.
من چون اون یکی دستگاه رو ندیدم نمی تونم در موردش نظر بدم. به زودی چند تا عکس از زیرنویس تهیه می کنم و می ذارم اینجا.
پیشنهاد می کنم در مورد اون دستگاه ارزونتر تاپیکی باز کنید و با دارندگان اون دستگاه تبادل اطلاعات کنید.
---------------------------------------------------
اینو هم اضافه کنم که من خودم هنوز امکانات شبکه ندارم، اما دستگاه رو با کابل شبکه به کامپیوتر وصل کردم و هر دو تا به هم ارتباط دارن و از روی دستگاه فیلم های روی کامپیوتر رو پخش می کنم و از کامپیوتر روی پوشه بندی و کپی و... فایل ها مدیریت دارم. همینطور تنظیمات کلی دستگاه از کامپیوتر انجام پذیره، از اینجا play می کنم و اونجا پخش می شه.
با تشكر از راهنمايي خوب شما , ببخشيد شايد نيازي نباشد ولي فقط براي اطمينان بيشتر ميپرسم كه پس انواع هاردهاي اكسترنال سه و نيم اينچي و دو نيم اينچي اداباپتور دار يا بدون اداپتور و تا حجم دو ترابايت رو ميشه بهش وصل كرد? در مورد زيرنويس فارسي اس ار تي و ساب هم ايا مشكل خاصي وجود نداره و ايا قابليت تغيير سايز و رنگ رو داره?
این لیست رو ببینید:زیرش نوشته: با این وجود اغلب فلش ها و هاردهای خارجی با این دستگاه سازگارند، این لیست رو با هارد های شرکت خودمون تست کردیم و جواب داده(جنبه تبلیغاتی) در نتیجه نمی تونیم تضمین کنیم هارد های همه شرکت ها با این دستگاه سازگار هستند.کد:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hub-media-center#harddrive
قبل از آپگرید بعضی از فونت ها با فاصله نشون داده می شد، اما الان مشکل حل شده و فونت زیبا تری هم پیدا کرده. فقط چپ به راسته، یعنی اگه آخر خط نقطه باشه، نقطه رو قبل متن نشون می ده.
بله قالیت سایز و رنگ داخلی و حاشیه و موقعیت زیر نویس داره، از سایز 56 به بالا دیگه فارسی خراب می شه. 56 خیلی بزرگه.
3 تا عکس گرفتم، منتها رم ریدرم خرابه انگار نمی تونم وصل کنم.
با تشكر مجدد. ميشه فيلمها روي از فلش به هارد و برعكس يعني از هارد دستگاه به روي فلش ( بدون دخالت كامپيوتر) ريخت? _ از فلش به هارد كه حتما ميشه ولي ميخواستم بدانم كه محتويات هارد مدياپلير رو هم ميشه بدون دخالت كامپيوتر و از طريق خود دستگاه , به فلش انتقال داد?
ببخشید دوستان این دستگاه فرمت flv هم ساپورت میکنه؟ اگه نمیکنه چه دستگاه مشابهی در بازار هست که بکنه؟