شما باید antialiasing و vertical sync رو روشن کنی در ضمن تا حد ممکن refresh مانیتورت رو هم تا حد ممکن ببر بالا....نقل قول:
Printable View
شما باید antialiasing و vertical sync رو روشن کنی در ضمن تا حد ممکن refresh مانیتورت رو هم تا حد ممکن ببر بالا....نقل قول:
من از این لینک ها بازی رو دانلود کردم .
[HTML]http://extreme65.dl.rapidbaz.com/W!nh/DeadSpace2_CE_RePack.DD_DVD1.iso
http://extreme65.dl.rapidbaz.com/W!jT/DeadSpace2_CE_RePack.DD_DVD2.iso[/HTML]حالا وقتی اومدم install کنم همچنین پیغامی میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات هر دو فایل iso رو کپی کردم تو هارد و از اونجا دوباره نصب کردم ولی همین پیغام بالا رو میده .
این عکسه محتویات هر دوفایل iso هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی اون 2 تا پوشه هم عکس بازی و readme یازی هست .
به نظرتون یه فایل install یا setup کم نداره . کسی یه مقایسه بین این عکس و فایل های نصب بازی خودش بندازه ببینه مشکل چیه ؟
خواهشا یکی بگه مشکل چیه ؟ توی این یکی دو هفته که اینترنت سرعتش پایین بود با کلی زحمت دانلود کردم حالا این طوری شده .
ککککککککککککککممممممممممم ممممممممممممککککککککککککک کک
احتمالش هست بازی ناقص باشه!!نقل قول:
ولی ببین میتونی فایل EAsetup-1a رو با winrar باز و نصب رو به صورت دستی اجرا کنی....
نه با win rar باز نمیشه ؟نقل قول:
کسی این نسخه رو گرفته . مشکلی نداره منم یگیرم .نقل قول:
نمیدونمم چجوری از صفحه ی بازیم عکس بگیرم که ببینی چه جوریه...همه چیز عین روحه..ینی اونطرفشون پیدداست و همه ی شیء ها ناقصن...ولی وقتی فول اسکرین رو off میکنم صفحه کویچک میشه ولی درست میشه.نقل قول:
reedme بازی رو هم نگا انداختم دیدم گرافیکمم به بازی میخوره...
متاسفانه نسخه پی سی خالی از ایراد نیست... متوجه شدم (البته خیلی دیر) که وقتی بازی رو به صورت +اNew Game شروع میکنین هیچ اثری از 4 برد لباس های الیت (Elite Suits) به چشم نمیخوره و با این وضع 4 لباس جدید رو نمیتونین باز کنین, با اینکه عنوان شده بود وجود دارن... این ایراد به کرک بازی وارد نیست بلکه از خود بازیه.
گفته شده که سازنده های بازی در جریان این امر هستن و با انتشار آپدیت سعی در حل این مشکل دارن...
سلام
من بازی رو وقتی نصب کردم دقیقآ 10gb بود
بازی ناقص نیست یا درسته
دوتا دی وی دی 9 بود ولی تو هیچ کدوم اندازه یک دی وی دی هم نبود
حالا اگه ناقص باشه تو بازی چه چیزهایی کم شده
مطمئنا زبان هایی غیر از انگلیسی همراه بازی نیست.نقل قول:
کسی میدونه مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟؟؟