سلام.همین 1 ساعت پیش از فروشگاهی که ازش بازی میگیرم اس ام اس اومد که نسخه -- شدش را با حجم 50 گیگ داره.
Printable View
سلام.همین 1 ساعت پیش از فروشگاهی که ازش بازی میگیرم اس ام اس اومد که نسخه -- شدش را با حجم 50 گیگ داره.
GamePlanet 9/10
+
PALGN :9/10
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نقدش به این تصویر بازی اشاره کرده و نوشته
Red Dead Uncharted
این تصویر هم هست یه مورد جالب تر هم اونجا گذاشته
So, where now
چند تا امتیاز دیگه...:
Cynamite: 9.5
+
Thekoalition : 10
تا بازی نکنید نمیفهمید چرا IGN به بازی 10 داد: دی
Red Dead Uncharted
چه جالب الان میخواستم بیام راجبه مراحل اسب سواریش تو صحرا همین لقبو بهش بدم: دی
هر چی صخره سرخ تو RDR دیده بودید از ذهنتون محو میشه وقتی صخره های U3رو ببینید: دی
البته به لحاظ زیبا لمس کردن اجسام و اسب سواری و بالارفتن از همه جا باید لقب Uncharted's Creed هم به بازی داد: دی
و همچنین به لحاظ تنوع بسیار در محیط های مختلفی که داستان در اونها روایت میشه و مقبره های زیبا و یکی از مراحلش که من خیلی باش حال کردم و اینجا نمیگم: دی اسم unchRider یا Tombcharted هم واسه شماره سه جواب میده: دی
و اگر بخوام یکم لوس هم بشم بخاطر دیالوگ هایی که بین نِــتن و دشمناش رد و بدل میشه و خنگیه ظاهریه نِــتن و بزله گویی هاش Nathan Jones و به خاطر یه سری مراحلی که نمیگم هم The Mummy 4 برازنده ی بازیه: دی
اگر کات سنس هاشو رد نکنید و بعضی درگیری هارو چندباره رد کنید و رو بعضی معماها یکم گیر کنید و البته نتونید از مناظر زیبای بازی بسرعت رد بشید و تمام محیط بازیو حسابی برانداز کنید بازیه کوتاهی نیست و اتفاقا پر از اتفاقا و درگیری و معما و چالش و اتفاقات غالفگیر کننده است. یک شنبه شب که بازیو گرفتم از ساعت یکه بامداد دوشنبه نشستم پاش تا 7صبح بعد رفتم بیرون دوباره اومدم از 11تا 12 نشستم پاش بعد خوابیدم 6تا 8 شب رفتم بازم و تهشم از 1تا2 امروز و تمومید.
یعنی تو 10ساعت تمومیدمش...اما خب کرمکی رفتم و هی مناطقو دید میزدم و اصلا نمیتونستم سریع مراحلو رد کنم هی باس زاویه های والپیپری میدادم به دوربین: دی و تو دلم تحسین میکردم این همه دقت و تلاشی که سر این بازی خرج شده. روی نرمال بخواید سریع بازیو تموم کنید و بار اولتون باشه و کات سنس هارو هم حتی ببینید به نظرم 7 یا هشت ساعته تمومه.
راجبه بازی یه چندتا نکته که به نظرم جالب اومدن رو میگم نگن این همش حامی بازی های 360ئه: دی
بازی کاملا پولیش شده است و مشخصه با حوصله و با وسواس زیاد بازیو ساختن!
بازی بسیار زیباتر از این تصاویر و تریلرهایی است که تا بحال دیدید!
ممکنه بعضیا بگن بهترین گرافیک کنسولی ولی اشتباه میکنن الان بلحاظ بصری هیچ بازی به این و گیرز سه نمیرسه... البته به لحاظ فنی و تکنیکی در زمینه گرافیک از اواسط بازی به بعد از گیرز هم پیشی میگیره و چیزهایی میبینید که نمیتونید جلوی آآآآآآآ گفتنتون رو بگیرید: دی
مثلا پاهای نِــیتن روی شن ها که قراره میگیره نمیتونید کف نکنید...دوره پای دِرک شن ها جمع میشن بعد به سمتی که شیب داره زمین میریزن و باد بخشیشون رو میبره... یا وقتی طوفان شن هست ذرات شنِ روی سطح صحرا رو جدا از هم میبینید... بدون شک باید به این بازی لقب سلطان ذرات هم داده بشه: دی ;)
البته بازی از همون ابتدا تحسین برانگیز نیست و مراحل ابتدایی مثل فرانسه تنها به لحاظ نورپردازی و طراحی هنری زیبا هستن و تکسپرهای خوبی ندارن. بخصوص اگر گیرزسه بازی کرده باشید با خودتون میگید این کجا و تکسچرهای گیرز کجا!!!
اما چند منطقه که جلو برید به جاهایی میرسید که خیره نشدن به محیط بازی سخت تر از رد شدن از دشمنهاست!
تو هیچ بازیی سطح آب دریارو اینقدر طبیعی ندیده بودم نمیگم زیبا چون بعضی جاها وحشت آوره تا که زیبا: دی
تو هیچ بازیی حتی شن های زمان اینقدر شن هارو طبیعی ندیده بودم: دی...فقط نیم ساعت داشتم از راه رفتن روی شن ها لذت میبردم: دی البته این همش نیست و شن هارو بصورت طوفان شن در حال ریزش و به نحوه های دیگه میبینید که حتی تو اسپویلرهم نمیگم تا خدای نکرده نگاه نکنید موقع بازی خودتون غافلگیر شید : دی
و تو هیچ بازیی اینقدر آبجکت بلا استفاده ندیده بودم! مثلا تو مراحل یمن بحدی داخل مغازه ها و جلوشون آبجکت میبینید که حس میکنید زیادی به شعورتون توجه شده: دی همه هم به زیبایی طراحی شدن نه سر سری و برای رفع تکلیف. البته موارد اهمیت دادن به شعور گیمر در بازی زیادن و برای مثلا در جایی نِــیتن تخته چوبی رو از سر راش برمیداره و بعد دستشو به صورتش میزنه که جای کثیفیه دستش روی صورتش میمونه یا در صحرا باد زیر لباستون میره و شلوار و لباس کاملا جدا از بدن کاراکتر حس میشه و چفیه هم به زیبایی تکون میخوره...
مکان های زیبای بازی فقط به اونهایی که در تریلرها دیدید خلاصه نمیشن ;)
بازی به لحاظ بصری خیلی حرفه ای کار شده...گرافیک چه از نظر زیبا شناختی و هنری چه از نظر تکنیکی و فنی بسیار بسیار قابل ستایشه. تکسچرهایی که به کار رفته به لحاظ کیفیت و وضوح و تنوع عالی هستن. عمق و مسافت های دور خیلی واضحه و بازی به معنای واقعیه کلمه HDئه. دود و آتش هم عالیه و زبانه های آتش و چوب هایی که از درون گداخته شدن خیلی زیبا کار شدن و آب و ذراتی مثل شن هم همونطور که گفتم عالین و استاندارد جدیدی رو بوجود آوردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این بازی مثل بتلفیلد زیاد روی تخریب پذیریش مانور داده نشد ولی باید بگم در چندین مورد کاورم که یه ستون بزرگ بود با گلوله و انفجار فرو ریخت که تحسین برانگیزه و تخریب پذیری در این بازی شعاری و بقدر نیاز بازی و در خدمت گیم پلی بازی وجود داره.
جالب اینجاست که با وجود کیفیت تصویری و صوتی بالای بازی و تخریب پذیری و محیط های بزرگ، بازی باز هم نرم و روون اجرا میشه.
استودیوی موشن کپچر بازی و تصویر Nolan North بازیگر و صداپیشه ی Nathan Drakeانیمیشن نِــیتن هم بهتر کار شده و واکنش های جدیدش به محیط پیرامونش جالبه مثلا از کنار دیوار ردش کنید با دستش دیوار رو شبیه ازیو لمس میکنه روی شن راه رفتنش و شنا کردنش و بخصوص شیرجه زدن های در حد مایکل فلپسش: دی خیلی زیبا کار شده. البته در دو جا نِــتن حالات و حرکات سر و بدنش و نگاه کردنش به محیط معرکه تره که اینم نمیشه بگم چون یه سورپرایزه... کلا راه رفتن و دویدن و حرکات بدنش واقعی تر شده و باعث شده بازی سینمایی تر بشه. البته گاهی وقتا سوتی هایی هم ممکنه مشاهده بشه ولی قابل اغمازن...چون کلا این بازی پرش هاش خیلی جاها بلوفیه مثل فیلما... و در پریدن و گرفتن اجسام به ازیو نمیرسه! کاور گرفتنش خوبه البته اصلا در حدِ گیرز سه نیست و یه جاهایی رو مخ میره اما به لحاظ اینکه این بازی اساسش بر تحرکه زیاده اینم قابل اغمازه...
حرکت اسب ها در بازی خیلی زیباست البته نمیشه گفت بهتر از RDR . توجه به این نکته لازمه که تو این بازی شما در چند صحنه فقط اسب سواری میکنید و تا این حد طبیعی کار شده ولی در بازی RDR اسب مثل ماشین در GTA میمونه...
صحنه پرش نِــتِن در U2 و عکس بالا U3
درگیری های تن به تن هم تا حدی چالش برانگیز شدن و دیگه مثل قبل ساده نیستن و باید با مثلث بموقع جاخالی بدید و بعد حریف رو بزنید یا در بعضی مواقع با تند تند زدن کلید دایره خودتون رو رهاکنید. تا حدی الگو گرفته از AC به نظر میرسه. از آبجکت های محیط هم گاهی وقتها استفاده میشه یا کشیدن ضامن نارنجک و هول دادن دشمن.
از پشت گرفتن و خفه کردن و از بالا پریدن روی دشمن و کیک کردن با لگد و چند حرکت دیگه هم هست که خیلی هاشون در 2هم دیده شدن.
یکی از مواردی که شماره 2رو خیلی دوستداشتنی و محبوب کرد و باعث شد حسابی از جو و اتمسفرش تمجید بشه و حتی در مجلات سینمایی... سینمایی بودن حال و هوای بازی بود که در قسمت سوم هم شاهد این روند هستیم و درگیری ها و تعقیب و گریز های محشری رو تجربه خواهید کرد. هیجان تعقیب و گریز ها گاهی کم از عنوان Cod نداره و همچنین نوع و نحوه ی روایت داستان به شکلی کاملا درگیر کننده و سینمایی هستش.
جنگل های انبوه، کوهستان های برفی و حالا صحرای شنزار... تیم Naughty Dogها در قسمت بعدی با کدام عنصر طبیعت خودشان را به چالش میکشند؟!;)
راجع به ایرادی که gamespot به بازی گرفته بود و اشاره به اندک ایرادات در هوش مصنوعی باس بگم که هست و بعضی وقتا دشمن میاد از بغل شما که کاور گرفتید رد میشه و میره یه گوشه کاور میگیره تا بهتون شلیک کنه که البته نمیشه 100% گفت ایراده چون جاهایی که دشمنا زیادن این مورد باعث چالش هم میشه و همیشه یه سری از دشمنا از کاوراشون در میان و از دوطرف سعی میکنن منگنتون کنن و کاور گرفتن در جای ثابت مشکل آفرینه!
سالیوان یا همراهای دیگتون هم تا حد ممکن کمک میکنن و هیچوقت هم نمیمیرن و شما میتونید با خیال راحت و بدون اینکه بخواید مراقبشون باشید کار خودتون رو بکنید اونا هم در هر درگیری نهایت دو نفرو میکشن: دی و مثل گیرز نیست که یاراتون خیلی جاها حتی جوره شمارو هم بکشن یا پا به پای شما بجنگن!
بازی مراحل و لوکیشن های خاطره انگیز و به یادماندنی زیادی داره
موزیک بازی و صداگذاری و لیپ سینک هم ایرادی نداره و همه حرفه ای کار شده...موزیک بازی البته در بخشی از بازی همان موزیک دو هستش ولی در چند منطقه موزیک هایی با تِم اسپنیولی و عربی زیبایی میشنویم که ارزش اینو داره تا ost بازی رو هم تهیه کنید.
صدای اسلحه ها مثل دوئه و زیبا و خاصه...میگم خاص چون صدای آر پی جی و نارنجک تفنگیه این بازی و اون زوزه کشیدن زیباش خیلی باحاله و کسایی که 2رو بازی کرده باشن میدونن. گذشتن گلوله ی آر پی جی از بغل سرت و شنیدن صدای هوای عبوری به هیجان انگیزیه گذشتن بوم شات گیرز از بغلت نیست ولی خیلی جذابه: دی
راجبه مولتیشم بگم مولتی پلیر بازی کد میخواد و باید حتما کد رو وارد کنید. دیشب خواستم مولتیشو امتحان کنم پشیمون شدم کدشو نزدم چون هم ممکنه بخوام بفروشمش هم اینکه وقتی بتای مولتیش اومد حسابی خودمو سرش جر دادم و به نظرم به قدر کافی مولتیشو بازی کردم بخصوص حالا که مولتی گیرزسه هم میزنم اصلا نیازی بهش حس نمیکنم. اما خب بین بازی های انحصاری ps بعد از کیلزون به نظرم سرگرم کننده ترین مولتیو داره.
راجع به نوع و شدت و قدرت و وجود باس فایت ها هم چیزی حتی در اسپویلر نمیگم چون تاثیر مستقیم در لورفتن بازی داره. اما در مورد دشمنای بازی میتونم بگم متنوع و خوبن و درگیری های هیجان انگیزی رو رقم میزنن. معما ها هم خیلی جالب و جذاب هستن ولی کمتر از شماره دو و البته آسون تر...
---
ایرادات فنی:
در دو صحنه کمی افت فریم حس کردم که صحنه های شلوغی هم نبودن.
در چند صحنه هم صدای بازی در حده یک ثانیه قطع میشد یا بازی یه لحظه گیر میکرد که خیلی کم پیش اومد ولی کاش اصلا نبود.
دوس دارم بدونم این دو مرد عمومیه با نه چون دستگاه و هارد داغ شده بودن و میتونه از اونها هم ناشی شده باشه و از اونجایی که فقط دو گیگ و دویست مگ از این بازی رو هارد نصب میشه و کل بازی حجمی بیش از 40گیگ داره میتونه از درایو هم باشه.
در مرحله کشتی توی یک جعبه میرفت وقتی میخواستم بپرم روش(البته مسیر داستان بازی نبود)
در یک جا هم از بالا پریدم و بعد از خوردن به دشمن رفتم تو پله و گیر کردم که خداروشکر با نارنجک مردم از چکپوینت دوباره رفتم: دی
---
بازی خیلی ریزه کاری داره و میشه در مورد گیم پلی و گرافیک و صدا و داستانش چندین صفحه بحرفیم... واقعا MostPlayهستش و به هر نحوی سعی کنید اینو بازی کنید...به هر نحوی...نه یه سال دیگه نه شش ماه دیگه نه سه ماه دیگه بلکه حتما هر چه سریع تر اینو بازی کنید ...تا تازه است بازی کنید تا داستانشو نمیدونید...مطمئن باشید این همون بازیه که روحیتون رو تازه میکنه و بهتون حسابی حال و فاز میده و از وقتی که پاش میذارید نهایت لذت رو میبرید. ;)
تنوع شخصیت ها و شخصیت پردازیه خوب بازی رو سینمایی تر کرده
بهتون اطمینان میدم الکی نیست که همه دارن این تیم سخت کوش رو تحسین میکنن چون مشخصه روی تک تک چپترها کار بسیاری صورت گرفته و پشت این بازی ماه ها تحقیق و مطالعه و زحمت و کار و دقت و تخصص و ریز بینی نهفته است.
سالیوان پیرتر و کارکشته تر و شوخ طبع تر و البته هیکلی تر که اینجا زیاد مشخص نیست: دی
من به کمپین بازی 10 از 10 میدم(به مولتیش 8) دلیلش هم بی ایراد و بی نقص بودن 100% بازی نیست چون هیچ چیز بی نقص نیست حتی در پدر خوانده که مورد ستایش اکثریت فیلم دوستان و کارگردانهاس بوم صدا میاد تو تصویر: دی دیگه بازی که به مراتب پیچیدگیه بیشتری داره جای خود... تیم Naughty Dog نشون داد که کنسولی که سال 2006 وارد بازار شده میتونه در آغاز تولد شش سالگیش بازی رو پردازش کنه که اکثر منتقدا با وجود بازی چون بتلفیلد 3 روی پی سی های روز به گرافیکش 10 از 10 بدن.
حسین جان خدا بگم چیکارت کنه اشک تو چشام جم شد :45: دو روز دانشگام نمیتونم جمعه میره برا شنبه یا پیغمبر میان ترم هم امتحان داریم تقلب باید ریشه کار کنم
راستی فکر میکنم روی اون متن های نارنجیت عکس هم گذاشته باشی که نشون نمیده احتمالا شولتره
حسین جان ممنون
من چند باره دارم نقدتو میخونم و لذت میبرم.............. ممنون...........
هنوز بازی نکرده کف کردم.............................
سلام به همه دوستان
اول تشکر از Sam Fisher جان بابت نقد خوبش
دوم اینکه دوستان من رفتم امروز آنچارتد پچ شده ش {ه ک شده}رو گرفتم و الان هم ریختم تو هارد اماده بازی کردن/ ولی شنیدم احتمال بریک شدن هست.به نظرتون چه کار کنم؟؟؟ بازی کنم یانه؟؟{نمیتونم جلو خودمو بگریم:31:}
=========================
دل رو زدم به دریا و بازی کردم مرحله اول مشکلی نداشت.ولی همون اول مرحله 2 میگه دکمه select رو بزن تا بزنی بازی قفل میکنه
اینم از شانس ما.باید منتظر پچ جدیدد باشیم
:10:
دوستان بازی تموم شد .
+
حسین عالی بود نقدت ، مرسی
+
کسایی که میگفتن انچارتد 2 نهایت گرافیک این نسله حتما بازی رو تجربه کنن
+
هفته پیش اومدم توی فروم گفتم که بهترین بازی سال بتمن هست مگر اینکه UC و AC بتونن جای اونو بگیرن ، الان میتونم بگم UC به همون خوبی بتمن ( شاید حتی بهتر هستش ) ببینیم AC چی میشه
+
فکر کنم امسال از بهترین سال ها برای گیمر ها باشه و GOTY امسال بسیار بسیار بسیار مهیج خواهد بود ( خود من هنوز موندم بتمن بهتر بود یا این !!)
+
دقیقا تایید میشه . حتی اب کرایسیس هم چنین کیفیتی ندارهنقل قول:
تو هیچ بازیی سطح آب دریارو اینقدر طبیعی ندیده بودم نمیگم زیبا چون بعضی جاها وحشت آوره تا که زیبا: دی
با کلیک روی این تصویر سایز بزرگشو مشاهده کنید.
چند تا امتیاز دیگه....:
Digital Spy : 10/10
Game Revolution : 10/10
ThatVideoGameBlog : 10/10
Godisageek : 10/10
Mediakick: 10/10
Gamezone : 9/10
Electronictheatre : 8.9/10
از نوشته های داخل نقد سایت mediakick
It is the PlayStation 3’s, no, gaming’s defining symphony
مثل اینکه صحت دارهنقل قول:
کد:http://ps3jailbreak.mihanblog.com/post/520
آقا اینقدر تعریف نکنید دلم آب شد:41:
میگم که 30 40 تا بازی دیگه دارم نرفتم هنوز یهو بیام اینو برم مطمئنم دیگه اون 30 40 تا بهم نمیچسبه:31:چون مطمئنم پرگرافیک ترین بازیی که تا به امروز در مقایسه با بازیهای هر کنسولی اومده . یعنی یه گرافیکی خیره کننده تر از کیل زون 3 !!! دیگه چه شود:40:
امتیازاش منو کشته دیگه آخه این پلی 3 چقدر انحصاری بمب بده که تو دنیای بازیا زلزله ایجاد کنه ...
به نظر من نه طی امسال نه سال آینده گرافیک هیچ بازیی به این بازی نخواهد رسید مگه اینکه دوباره خود پلی 3 با یه انحصاری دیگه قدرتشو به رخ همه بکشه و رو دست آنچارتد 3 بیاره:40: