آنتی ویروس شید درسته که هنوز در بازار جا باز نکرده ، امنیتش (مثلا) کمه و ...
اما مهم ترین چیز ایرانی بودنشه
بومی بودنشه
هر کس می تونه در قوی تر شدنش شرکت کنه خوبه که کم نذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آنتی ویروس شید درسته که هنوز در بازار جا باز نکرده ، امنیتش (مثلا) کمه و ...
اما مهم ترین چیز ایرانی بودنشه
بومی بودنشه
هر کس می تونه در قوی تر شدنش شرکت کنه خوبه که کم نذاره
مهم ترین چیزش دزدی بودنشهنقل قول:
کجاش ایرانیه؟
من از این آنتی ویروس داشتم، زیاد جالب نیست! :23:
نمیشه گفت دزدی. خودشون تو سایتشون نوشته اند:
ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروسهای شناخته شده را فراهم آورد.
خوب بقیه شرکت های آنتی ویروس ساز، مرض دارند از ترکیب دو موتور استفاده نمیکنند؟ اصلا می تونند 5 تا موتور رو ترکیب کنند! این که بهتره!
اصولا برای انتخاب آنتی ویروس این چیزها مهم نیست که! مگه ما میخواهیم به جنگ ویروس ها بریم؟!!
اصولا کاربر به دنبال امنیت در مرور صفحات وب و اطمینان از فلشهاییست که به کامپیوتر می زنه. بیشتر از این معمولا درصد خیلی کمیه. بهتره این دوستان حواسشون باشه که مثلا کومودو، مفت و مجانی آنتی ویروس و فایروال میده بیرون و این سوال ترایال های شرکتهای مهم مثل کاسپر و اوست و غیره است.
در پایان، شخصا دو بار با وجود نود 32 نسخه 4 دچار ویروس شده ام و این اوست بود که به فریادم رسید! سکوریتی سوئیت های محبوب من همین کاسپر و اوست هستند.
ویرایش...
این دو تا رو هم از بخش FAQ بخونید بد نیست:
چگونه میتواتم آپدیتهای شید را برای نصب مجدد یا نصب بر روی رایانه دیگری ذخیره کنم؟
این کار در حال حاضر امکان پذیر نیست.
شید فقط یک آنتی ویروس است. پس در برابر تهدیدات اینترنتی باید چه کرد؟
به نظر ما فایروال و امکانات امنیتی موجود در اکثر ویندوزها (بخصوص نسخههای جدید) برای کاربران خانگی کافی است. لازم است بدانید که اکثر حملههای اینترنتی نیز از طریق ضدویروس شید قابل جلوگیری است چرا که در تقریبا تمام آنها فایلی بر روی رایانه ایجاد میگردد و محافظ فایل ضدویروس شید قابلیت شناسایی و حذف آن را دارد. ضمنا بدلیل پیشنهادات کاربران شید، شرکت شید در حال آماده سازی پک امنیتی شید نیز میباشد که در ماههای آینده در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. (ارتقا به پک امنیتی شید برای کاربران ضدویروس شید رایگان
خواهد بود)
یعنی فایروال ویندوز کافیه! واویلا!
سلام دوست گل این مثلا آنتی ویروس فقط از آپدیت های این دو شرکت استفاده میکنه نه از موتور آنتی هانقل قول:
اگر اینقدر ساده بود دسترسی به سورس های یه آنتی ویروس معتبر و مشهور که باید فاتحه شون را میخوندند
ضمنا شید فکر نکنم بتونه امنیت سیستم شما را بخوبی پوشش بده چه برسه امنیت ویگردی شما را تامین کنه
حرف شما رو قبول ندارم.چرا؟نقل قول:
چون من تست کردم و واقعآ توی شناسایی ویروس ها چیزی کم نذاشته!در مورد فایروال هم نرم افزارهای رایگان زیاد هست.
شما امتحان کردین؟حتمآ امتحان کنید تا نظرتون عوض بشه.
سلام.
بحث روی خوبی یا بدی نیست. حتی اگه فلیم رو هم در حالت Zero hour شناسایی میکرد بازهم غیرقانونی و دزدی هستش.
من موقعی میرم نصبش میکنم که مطمئن بشم این آنتی ویروس به صورت Legal دارای License هست.
خارج ازین بحث در پاره ای از بررسی ها دیده شده این برنامه استفاده های جاسوسی هم میکنه :
و از طرف دیگه هیچ لایسنس یا permission دریافت نکرده.
منبع کلی :
که در آخر هم سرونوشت این تاپیک بسته شدنش بود در سایت Wildersecurity
ما که هیچ چیزی نداریم که جاسوسی کنن.
به نظرم اونها چون این انتی ویروس رو غیرقانونی می دونن سعی در تخریبش دارن.
مهم برای همه اینه که انتی ویروس خوب کار کنه که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره.
تخریب این آنتی ویروس (یا بهتر بگیم فیک آنتی ) چه سودی واسه ما داره ؟؟نقل قول:
جالب اینجاست در فروم Wildersecurity با حالت تعجب در مورد این برنامه صحبت میکنن و نمیتونن به این راحتی ها باور کنن :دی
نمیدونم این هادی که این تاپیک رو در فروم بالا زده هدفش چی بوده فقط باعث آبروریزی ایرانیان میشه متاسفانه !!
باید به روی کسی که با ساخت این برنامه باعث این آبروریزی شده تف کرد. بی شرافتی تا کجا پیش رفته که آبروی یک ملتو می ریزه.نقل قول:
نمی دونم بعضی ها کجا بزرگ میشن که دزدی میره توی رگ و ریششون.