اینی که لینکش رو گذاشتی ظاهرا یه ورژن دیگه از 2X هست ، درسته ؟ هم پشتش فرق داره هم دکمه های زیر صفحه
اینی که لینکش رو گذاشتی ظاهرا یه ورژن دیگه از 2X هست ، درسته ؟ هم پشتش فرق داره هم دکمه های زیر صفحه
نسخه کره ای Optimus 2X هستش
جز اون دکمه زیری هیچ فرقی با نسخه جهانی نداره...
حرفی برای زدن نمی تونم پیداکنم:18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18:
تا این بیاد ایران و من پول خریدنش رو جور کنم خواهم مرد:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
LG :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
واقعا این ال جی خیلی کند عمل میکنه .
سپتامبر گوشی را معرفی کرد اول گفت ژانویه میاد ، بعد تاخیر خورد به فوریه بعد گفتن مارچ میاد حالا هم شد آپریل هنوز خبری نیست . من فکر نکنم حتی تا یک ماهه دیگه هم پیدا بشه .
آخرش هم باید برم همون آرک رو بگیرم ( هفته پیش تو دنیا عرضه شد از امروز تو بازار تهران هم برای فروش پیدا شده )
برادر این گوشی خیلی وقته اومده!! :دی همون فوریه وارد بازار شد!!!!
نقل قول:
Available. Released 2011, February
دلیل این امر تست 100% گوشی هست:20::20::20::20:نقل قول:
مثل شرکت نوکیا و اپل و....نیست که گوشی رو تولید می کنند بعد با کلی تبلیغ می فروشند :31::31::31:
با هزار مشکل مختلف:46::46::46::46::46:
این گوشی فوریه وارد نشده ، به نقل از GSMARENA از اواسط مارچ با قیمت بالایی وارد بازار شد که تازه اظهار امیدواری شده که در سه هفته بعدی که گسترده تر پخش میشه قیمتش بیاد پایین .نقل قول:
لینک : [HTML] http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_goes_on_sale_800_launch_price-news-2421.php [/HTML]
ولی صحبت من اصلا چیز دیگه هست ، کلا ال جی عملکرد خوبی توی عرضه گوشی هاش نداشته ( نظر شخصی منه ) . مثلا گوشی را عرضه میکنه تازه بعد از سه ماه شروع میکنه تبلیغ کردن ( مثل همین Optimus one ) . یا مثلا همین تاخیر های پیاپی ، هیچ کمپانی را ندیدم که تاریخ عرضه گوشی را تاخیر بده اونم این همه ( به جز N8 )
واقعا هنوزم موندم که آرک که تازه چهارشنبه هفته پیش عرضه جهانیش شروع شد چه طور اینقدر سریع امروز به بازار تهران رسید .
به هر حال امیدوارم این گوشی هم زودتر بیاد تا بین این و آرک یکیشون را انتخاب کنم .
دوستان حدودی کی میاد ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تاخیر بود که فریمور جدید اومد و اکثر مشکلات حل شد
LG کیفیت براش مهم تره تا زمان عرضه....
اییشنقل قول:
ولی من الجی هایی که داشتم ساپورتاش چرت بوده
:2:
امیر رضا جون چقد خطا دارییییییییی
از حشن شتر سوار چه خفر؟:41:
از حسن
سجاد؟:19: