بهترین کار رفتن یک مغازه و استفاده از دستگاه کارتخوان اون مغازه و نهایتش دادن یک کارمز به اون مغازه استنقل قول:
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
Printable View
بهترین کار رفتن یک مغازه و استفاده از دستگاه کارتخوان اون مغازه و نهایتش دادن یک کارمز به اون مغازه استنقل قول:
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
دوستان من یه تاپیک زدم که تا تایید شدنش توسط مدیرا باید صبر کنم
بعدش نیاز به راهناییتون دارم
حالا کسی میدونه چطور میتونم راحت و بی دردسر مقداری پوب رو از بانک انگلیس به حساب خودم منتقل کنم؟
بریز توی حساب معتبر پی پال بعد دریافت !
یه سوال من از کجا می تونم 500تومانی تازه یا کهنه گیر بیارم باک ها نمی دهند برای عروسی می خواهم آیا بانکی می شناسید که 500بده؟
اگر پول برات مهم نیست یعنی مهم نیست که چقدر میدی برو مولوی و اونورها
مثلا چند وقت پیش نیاز به 100 تا پول نو با شمارهای پشت سر هم داشتیم یکی از رفقا رفت فکر کنم مولوی با دو برابر ارزش پول گرفت !
عوش اون مقدار هاست یه دونه شکلات گرفت !
شکلات با اون قیمت تا حالا ندیده بودم !:31:
البته اون سه تومنی که میگیره کارت 5 ساله می ده نه مثل پارسیان سه سالهنقل قول:
تازه از لحاظ گرافیکی هم خوشگل تره:5:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
فردوسی هم دارن دوست عزیزنقل قول:
دوستان من الان کارت بانک مسکن دارم.میخواستم قبل عید از بانک پاسارگاد کارت بگیرم و اونو استفاده کنم که گفتن اگه الان تقاضا بدی بعد عید میاد.منم گفتم پس صبر کنم.
حالا بنظرتون به کدوم بانک حسابمو انتقال بدم؟
بیشتر برام خرید اینترنتی و خدمات اینترنتی مهمه.در ضمن اگه رو حسابم سود بیاد هم بدم نمیاد!:31:(فک کنم بانک پاسارگاد اینطوریه)
هزینه ی افتتاح حساب یا همون گرفتن کارت هم مهم نیس.فقط میخوام کارت از همه نظر خوب باشه.(خدمات موبایل و اینترنت و پشتیبانی و ...)
با تشکر...
فقط پاسارگادنقل قول:
دوستان من الان کارت بانک مسکن دارم.میخواستم قبل عید از بانک پاسارگاد کارت بگیرم و اونو استفاده کنم که گفتن اگه الان تقاضا بدی بعد عید میاد.منم گفتم پس صبر کنم.
حالا بنظرتون به کدوم بانک حسابمو انتقال بدم؟
بیشتر برام خرید اینترنتی و خدمات اینترنتی مهمه.در ضمن اگه رو حسابم سود بیاد هم بدم نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فک کنم بانک پاسارگاد اینطوریه)
هزینه ی افتتاح حساب یا همون گرفتن کارت هم مهم نیس.فقط میخوام کارت از همه نظر خوب باشه.(خدمات موبایل و اینترنت و پشتیبانی و ...)
با تشکر...
بهترین گزینه است
فقط بانک پاسارگادو بگیر حالشو ببرنقل قول:
دوستان عزیز در مورد اندوخته فردای بانک پاسارگاد هم تحقیق کنند.
از دست ندید چیز جالبیه !