در محصولات sony هم فقط میشه از دانگل خود sony استفاده کرد .
این شرکت ها از چیپ هایی استفاده می کنن که دستگاه هاشون فقط قادر به خوندن اونها باشن و ربطی به استاندارد های وایرلس نداره.
Printable View
در محصولات sony هم فقط میشه از دانگل خود sony استفاده کرد .
این شرکت ها از چیپ هایی استفاده می کنن که دستگاه هاشون فقط قادر به خوندن اونها باشن و ربطی به استاندارد های وایرلس نداره.
دوستان ميتونن بررسي ACRYAN رو در صفحه 61 مجله T3 شماره ششم نوروز 90 بخونن
با درود از انجا كه براي من پخش زيرنويس فارسي بسيار مهم است ميخاستم دقيقن بفرماييد ايا اين دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند يا نه ? در ضمن دوستان اطلاع دارند كه كدام دستگاه ها ( دي وي دي پلير_ اچ دي پلير_ مديا پلير و هر دستگاه پخش ديگر) در ايران به جز كامپيوتر ميتوانند هر دو فرمت اصلي زيرنويس فارسي را بدون مشكل نشان دهند? اين موضوع برايم بسيار مهم است و منتظر راهنمايي دوستان هستم. با سپاس فراوان
با درود از انجا كه براي من پخش زيرنويس فارسي بسيار مهم است ميخاستم دقيقن بفرماييد ايا اين دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند يا نه ? در ضمن دوستان اطلاع دارند كه كدام دستگاه ها ( دي وي دي پلير_ اچ دي پلير_ مديا پلير و هر دستگاه پخش ديگر) در ايران به جز كامپيوتر ميتوانند هر دو فرمت اصلي زيرنويس فارسي را بدون مشكل نشان دهند? اين موضوع برايم بسيار مهم است و منتظر راهنمايي دوستان هستم. با سپاس فراوان
با درود:
هر دو دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند .
خب بزارید من هم سوالم رو بپرسم :)
من دنبال دستگاهی هستم که تمامی فرمت ها و زیرنویس ها فارسی رو به طور کامل پوشش بده، lan و wifi N به همراه SATA داشته باشه.usb 3 هم داشته باشه.بقیه پورتها رو هم که اکثرا دارن دیگه.
اگر بشه خودش DVD player هم داشته باشه که بسیار خوب میشه.
من بیشتر playon HD 2 که هنوز وارد ایران نشده ،مورد نظرم هست ولی اگر دستگاه دیگه ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
البته HD 2 خودش DVD palyer نداره.
راستی اگه ----- HD شبکه های Sat رو هم داسته باشه خیلی خوب میشه دیگه . ::31:
با سپاس فراوان از پاسخ شما فكر كنم اين تنها پلير موجود در ايران و جهان هست كه هر دو مدل زيرنويس فارسي را بدون مشكل پخش ميكند درست است? واقعن جاي تشكر دارد از سازندگان اين دستگاه عاليايا دستگاه ديگري با اين قابليت فعلن وجود ندارد?نقل قول:
فونت فارسي بدون مشكلي پخش مي شود و قابليت تغيير رنگ و سايز و محل فونت را هم دارد.
البته براي نوع Srt ، فقط فونت خوبي استفاده نشده ، يعني اينكه زيبا نيست و بعضي جاها خواندنش
سخت مي شود اگر نسبت سايز تصوير جوري باشد كه تمام صفحه تلويزيون را پر كند آنوقت فونت
بروي تصوير قرار مي گيرد البته اين مشكل نيست اما چون فونت مذكور بسيار نازك است هرچقدر هم
كه سايز فونت را بزرگ كنيد باز باريك مي باشد و خواندش سخت ، من دوباره با شركت سازنده تماس
مي گيرم بايد آنها را وادار به تغيير فونت داخلي كرد يا اينكه مشكل تغيير فونت دستي و موقتي را
حل كنند ، جاي تعجب است كه چرا با وجود اينكه اين مشكل را براي فونت داخلي حل كرده اند و راه و
روش آن را بلدند چرا حاضر نيستند فونت ديگري را جايگزين كنند ؟ پس پشتيباني چه معني دارد ؟
لطفا دوستان ديگر هم درخواست كنند تا آنوقت دستگاه كاملا بي نقصي در اختيار داشته باشيم
و در اين صورت تبليغ خوبي هم براي آن خواهد بود.
البته به نظر من فونت دستگاه زیباست و احتیاج به تغییر ندارد ولی بنده به نظر و سلیقه شما احترام میگذارم و سعی میکنم که قسمت تغییر فونت دستگاه را درست کنم تا مشکل شما هم بر طرف شود وهر فونتی که می خواهید جای گزین کنید.نقل قول:
فونت موجود در دستگاه اگر مسئله زيبا نبودنش را كنار بگذاريم باريك مي باشد و با بزرگ كردن سايز هم ايننقل قول:
باريكي باقي مي ماند مخصوصا در فيلمهايي كه فونت بروي تصوير قرار مي گيرد نياز است كه فونت كمي
توپر يا كلفت تر باشد تا خوانده شود براي همين خواندن فونت موجود مقداري سخت است و اصرار براي
تعويض هم بيشتر اين مورد است و البته فونت اگر زيباتر هم باشد كه چه بهتر. اگر مي شد گزينه Bold هم
به دستگاه اضافه مي شد شايد اين مشكل راحت تر حل مي شد بهرحال لطفا اين زحمت را بكشيد ،
حتي اگر مي شد به همان روش موقتي فونت را هم تعويض كرد باز خوب بود كه اما در اينجا فونتها برعكس
مي شوند.
فقط يك مسئله ديگر فايل منجر دستگاه قادر به تشخيص فايلهاي srt نيست يعني هنگام كپي ما فقط
فايلهاي ويديويي را مي بينيم و راهي براي كپي كردن و پاك كردن آنها نيست مگر اينكه كل فولدر را كپي يا حذف
كنيم. (براي مواردي كه نياز است فقط زيرنويس تعويض شود مثلا بخاطر تصحيح زمانبندي و يا ....)