من برای آبندی دو سه بار تو اتوبان با دنده4 سرعت 90 تا رفتم موقعی ایکه 200 تا یا 300 تا کارکرده بود.
البته من سرنشین5 نفر هم سوارکردم انداختم تو جاده کوهستانی برا سیزده بدر .
تا الان که مشکل فنی به خصوصی نداشته الان هم تا دور 4 هم گاز میدم راحت دور موتور میاد بالا.البته به خاطر کاهش مصرف
سوخت دنده رو 3000 تا عوض میکنم و سرعت هم 110 تا بیشتر نمیرم.راستی ماشین تا زمان آبندی مصرفش بالاست نگران نباش.
من که بردم نمایندگی هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.یه بار برا سرویس اولیه بردم-یک بار هم لنتهاش صدا میداد گفتم یکسره
صوت میکشه گفتند باشه عوض میکنیم ولی لنتهای ما همشون اینطوریند اگه عوض کنیم ممکنه خوبشه ممکنه هم نه.برای
همین رفتم خودم ازبیرون لنت گرفتم برام عوض کردند و خوب شد.در کل من بهشون از 20 17 میدم(نمایندگی زینلی قاهانی کرج 45 متری گلشهر)
این سی دی ها هم خوبه من هم وقت کنم میخرم حالا که ماشین دار شدی حتی یک چیز رو به صورت تئوری هم بدونی خیلی خوبه چون وقتی ماشین رو میبری تعمیر حداقل نمیتونند سرمون کلاه بزارن.حتما هم لازم نیست عملی بلد باشی
دزدگیر من این طوری نیست فقط میدونم ماجیکار هستش 60 تومن- مدلش رو هم نمیدونم.درضمن میتونی رو حالت بیصدا در رو قفل کنی اینطوری بیخودی ازش صدا نمیاد مگر اینکه درهاش باز شه اونوقت صدا میده.من بیشتر رواین حالت استفاده میکنم.
جاده بهتون پیشنهاد میکنم اول در یک جاده ای باز سرعت بالا رو با ماشین تجربه کنید(من اولین بار تو اتوبان قزوین زنجان رانندگی
کردم) و اگه اولین بار تون هستش تو جاده میرید 100 تا بیشتر نرید داخل اتوبانها بین خطوط حرکت کنید بهتون پیشنهاد نمیکنم به
لاین 3 (سرعت برید) چون اونجا با سرعت های 130 و 140 میرند مخصوصا اتوبانهای قزوین کرج وکرج وتهران که تا میری لاین 3
میبینی یه 405 رینگ اسپرت مشکی با ماشینت سپر به سپر کرده و مدام نور بالا میده که حسابی تمرکز رو از آدم میگره.همن
لاین 1 و 2 رو برو و برای تغییر مسیر ازیک لاین به لاین دیگه حتما از راهنما استفاده کن و با آینه های بغل سعی کن حسابی
کارکنی و ازشون استفاده کنی چون کوچکترین اشتباه در داخل اتوبانها میتواند مرگبار باشد.