سلام
من تو اندروید تازه کارم و نمیدونم چطور میشه برنامه و بازی روش نصب کرد .لطفا منو هم راهنمایی کنید .ممنون
گوشیم هم xperia arc هس .
Printable View
سلام
من تو اندروید تازه کارم و نمیدونم چطور میشه برنامه و بازی روش نصب کرد .لطفا منو هم راهنمایی کنید .ممنون
گوشیم هم xperia arc هس .
سلام دوستان
من یه گوشی Galaxy Mini سامسونگ دیدم که:
1- با اینکه کاملا فارسی بود اما شماره گیری هوشمند آن، نام مخاطب هایی که فارسی تایپ شده اند را سرچ نمیکرد و نمایش نمیداد
2- برنامه Quick Office آن فایل های آفیس(Word) فارسی و اسناد Note فارسی را درهم ریخته و برعکس نمایش میداد
دوستان با توجه به اینکه قصد خرید گوشی آندرویدی دارم و این موارد خیلی برام مهم هستند به راهنمایی شما عزیزان که تجربه کار با گوشی های آندروید را دارید نیازمندم
1- آیا این مشکلات با Update سیستم عامل این گوشی از Froyo 2.2 به Gingerbread 2.3 و یا مثلا بالاتر!!! قابل حل میباشند
2-آیا گوشی های به مراتب قوی تر، مدل بالاتر و جدیدتر سامسونگ نیز چنین مشکلی دارند
3-آیا در مارک و برند دیگر مثل htc , SonyEricsson , Motorola و یا LG نیز این مشکلات وجود دارند
با تشکر از همگی:20:
این اخطار برایه چیه ؟؟
وقتی میخوام خیلی از بازیها و برنامه ها رو نصب کنم
این اخطار رو میده .
گوشی : Xperia Ray
2.3.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه اون ویجتی که تعداد مسیج ها و زمان مکالمات و حجم داده های تبادل شده رو نشون میده چیه؟؟؟
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و تازه هم یه گوشی xperia mini x10 خرید و از گوشی زیاد سر در نمیارم
1-چجوری میتونم هر برنامه ای رو میخام روی گوشی نصب کنم یه راست بره تو رم یعنی فایل منیجری برای این کار هست؟
2-چجوری میتونم فایل های فلش رو گوشی اجار کنم مثل برنامه های فلش و...
3-چوری میتونم صندوق پیام هام رو مثل نوکیا کنم که اینبامس و ... داشته باشه و یه پیام که میاد ازم سوال شه که میخای زیر هم باشه یا بره تو اینباکس
4-چجوری میتونم بفهمم گوشیم روت شده یا نه. من برنامه
لطفا در این موارد راهنماییم کنین ممنون میشم یه جوری زیر دیپلم بگینا
منتظر جوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو هم بده
نقل قول:
منم سر خیلی از برنامه ها همین مشکلو دارم!:41:
سلام بر دوستان آندرویدی
من قصد دارم گوشی SE Live With Walkman رو بخرم.
رزولیشن صفحه این گوشی 320x480 هست. در حالی که اکثر گوشی های آندروید جدید رزولیشن های بالاتری دارند.
از اونجایی که قراره این گوشی به ICS آپیدت بشه، میخوام ببینم مشکلی از لحاظ نصب برنامه های جدید که معمولا برای رزولیشن های بالاتر تهیه میشن وجود داره یا نه؟
بازی های جدید HD اصلا برام مهم نیست. فقط و فقط برنامه های کاربردی منظورم هست.
مرسی از دوستان
گوشی من glaxy gio هست و روت هم فعال شده
ولی با برنامه swaper2 , swapper نتوانستم sawp file را فعال کنم