-
سلام
ببخشید یه سوال دارم
من یه datatable و datagridview درست کردم. اطلاعات رو از database به دیتاتیبل و سپس به دیتاگریدویو انتقال دادم. حالا میخوام تغییرات کاربر در دیتاگرید رو در دیتابیس اعمال کنم ولی نمیشه ارور میده
کد:
http://www.4shared.com/file/WAVHbHil/i_online.html
میشه راهنماییم کنید؟
-
درود بر دوستان برنامه نویس ، یه پرسش پیش و پا افتاده داشتم که سپاس گزارم اگر جوابم روبدید.الگوریتم پرسش پایین رو می خوام:
رشته ای از اعداد (حالا مثلا 6 ،7 عددی) که min و max اعداد رو بهمون بده و حاصل جمع و میانگین اعداد رشته رو مشخص کنه.تو سی شارپ
-
سلام دوست عزیز اگه سوالی در مورد c# داشته باشم میتونی کمکم کنی
-
سلام.....من تازه عضو شدم نمیدونم چیکار کنم....استادم بهم گفته که باید یه پروژه سی شارپ تحویلش بدم....میخواستم ببینم چه جوری میتونم یاد بگیرم؟
10 صفحه اول رو دیدم همه لینک ها خراب بود یکی کمک میکنه یه لینک درست بهم بده دان کنم؟
-
جا داره یه تشکر جدا _از طرف همه ی کسایی که میخواستن تازه سی شارپ یاد بگیرن_ به خاطر نوشتن این همه پست ازتون بکنم. واقعا ممنون.کلی کمک بود.
-
با سلام خدمت سرور عزيزم
از اطلاعات مفيدتون متشكر
-
سلام دوستان عزيز. من يك يك فرد مبتدي هستم كه مي خواهم برنامه نويسي را كلاً با سي شارپ شروع كنم، تا كنون مفاهيم كلي مثل كلاس و شي گرايي و تابع و را توسط يكي از دوستان فرا گرفته ام، به نظر شما بهترين راه براي يادگيري سريع سي شارپ بدون نياز به اينكه كلاس بروم، با توجه به اينكه بچه دار هستم و فرصت زيادي ندارم، چيست؟
-
واقعا ممنونم مطالب قسمت سی شارپ خیلی به دردم خورد.
-
سلام
منم راه بدین بازی:31:
قول میدم هر کمکی از دستم بر اومد دریغ نکنم
خیلی به C# علاقه دارم تا حدی هم خوب پیش رفتم
فکر کنم بتونم خیلی از سوالاتتون رو جواب بدم
-
سلام بر اساتید
میشه یکم در مورد برنامه نویسی شيء گرا در سی شارپ توضیح دهید؟؟؟