گشتم نبود ...........نگرد نیستنقل قول:
Printable View
گشتم نبود ...........نگرد نیستنقل قول:
سلام
خبری نشد
بر فرض بشه فكر ميكنيد قيمتش چقدر بالاتر از قيمت واقعيش هست؟
دوستان بنظر شما این MSI GX660R بهتر نیست آدم بگیره؟
قط جهت اطلاع دوستان:
3 هفته پیش قبل از گرون شدن ارز یکی از بستگان دوست من 3 تا G73jh-A1 از کانادا اورده بود.
من تو پایتخت و مخصوصا تو پاساژ ایران دوستان زیادی دارم.
رو همین حساب این دوست من از من خواست ببینم میتونم تو فروش این 3 تا کمک کنم یا نه؟
2تا از اینا با جعبه و کارتن و کامل بود و یکی هم بدون جعبه و کارتن.
کیف کوله پشتی و ماوس رایزر و خلاصه همه مشخصات A1 کامل بود.
ساعت 11 صبح من به دوستم تو پاساژ ایران تلفن زدم و جالب اینکه تا ساعت 5 بعدازظهر هر 3 تاش فروخته شد.
اون بدون جعبه 2700000 تومان.
اون 2 تای با جعبه یکی 2800000 تومان و یکی هم 2850000 تومان فروخته شد.
این 50000 تومان تفاوت هم بخاطر این شد که 3 تا مشتری با هم رسیده بودن و یکی بیشتر نمونده بود.
وسط کشمکش بین این 3 نفر یکیشون یهو گفت من 50 بالا میدم که این دوست من هم سریع داد به اون و اینجوری 50 یکیش بیشتر فروخته شد.
تا اخر شب مشتری برای بدون کارتن به قیمت 2900000 تومان هم پیدا شد اما دیگه همش فروخته شده بود.
هنوز بعد 3 هفته این دوستان من که مغازه دار هستن تماس میگیرن و میگن کلی مشتری داریم دیگه نداری؟
اگر کسی الان وارد کنه و با توجه به قیمت ارز و بالا کشیدن قیمت لپ تاپ راحت بالای 3 میلیون میتونه بفروشه.
این شخصی که اینا رو اورده بود خودش تو کانادا زندگی میکنه و باورش نمیشد که اینجا برای یک کالای بدون گارانتی اینجوری سردست بشکونن. البته این لپ تاپها گارانتی دارن اما گارانتی امریکای شمالی نه تو ایران. گارانتی هم 2 ساله و 1 سال هم حتی شکست و ضربه خوردن هم شاملش میشه.
خود من همیشه فقط سونی میگرفتم و اصلا به مارکهای دیگه اعتماد نداشتم.
اما تو این 5-6 ماهی که این مدل رو دارم واقعا نظرم عوض شده.
این مدل هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم پرفورمنس عالی.هم ظاهر زیبا.
من که راضیم. و شدیدا دنبال مدلهای تاپ دیگه از اسوس هستم مخصوصا همین سری گیمر هاش با اینکه زیاد گیم بازی نمیکنم.
اما فقط از همون منطقه امریکای شمالی خرید میکنم نه از مناطق دیگه . چون بهم ثابت شده اجناس اون منطقه بیشتر روشون کنترل کیفی انجام میشه و حداقل گارانتی واقعی دارن.البته برای منی که میتونم برگردونم اونجا (در صورت مشکل داشتن)
ميشه بپرسم دوستتون چند تهيه كرده بودن از اونجا؟
دوست من که نبود. فامیل دوست من بود.نقل قول:
با همسر و دوتا بچه هاش میومدن ایران. این دوست منم از روی لپ تاپ من که از امریکا اورده بودن برای من(قبل از عید 89) و دیده بود که یک بار اون اوایلی که بدستم رسیده بود تو پاساژ پایتخت فروشگاه دیجیتال با مسئول فروشگاه صحبت میکردیم مسئول فروشگاه گفت g73jh-a1من رو 2500000 تومان میخره.
اینم دیده بود قیمت خوبی میخرن به این فامیلشون گفته بود و اونم این 3 تا رو اورده بود.
حدود 1800 دلار هر یکیش رو خریده بود. البته با احتساب حمل و مالیات و غیره..
دوتاش رو با جعبه اورده بود و یکیشم بدون جعبه.
جریان اینا هم این بوده که خودش و یکی از بچه هاش و خانومش و یکی دیگه از بچه هاش جدا از هم از گمرک رد میشن.
که هرکدوم یکی از اون لپ تاپهای با جعبه رو از گمرک رد میکنن.
اون یدونه بی جعبه رو هم کلا همه لوازم و خود لپ تاپ رو با خود کوله پشتی همراه لپ تاپ انداخته بوده رو دوش بچه بزرگترش.
اینجوری تونسته بود هر سه تا رو بدون گمرک رد کنه.
خیلی خوشش اومده بود و میگفت اگر همیشه همچین چیزایی به پستم بخوره سالی 2-3 بار میام ایران و برمیگردم چون خرج سفرم در میاد.
اما مال خود من که بهمن ماه خریده بودم و عید بدستم رسید از امریکا گرفتم و حدود 1670 دلار تموم شد برای من.
به این میگن اوج فلاکت ما ایرانیها:41:نقل قول:
:31: واقا کار اشتباهیه ادم 2800 بده به g73 این همه هم نمی ارزه
من خودم طرفداره asus هستم اما اشتباهه این قیمت
بعضي وقتا دوست عزيز فكر ميكنم ما ايرانيا حقمونه همچين بلاهايي سرمون بيادنقل قول:
وقتي 3 نفر از حول حليم ميوفتن تو ديگ و با هر قيمتي اين لپ تاپ رو تهيه ميكنن
چند نفر مثل من كه ميخوان و احتياج دارن از اين امر باز ميمونن و تعداد ما هم كم نيست
بگذريم از اينكه چرا شركتي وارد كننده اين سري لپ تاپ نميشه (در حاليكه اگه وارد كنه علاوه بر گيمر ها بسياري از افراد ديگه خواهان و خريدار ميشن)
اما اين انصافه؟
نميگم همچين پولي رو ندارم ولي همچين پولي نميدم
خب بگذريم
حالا يه بحثي
اگه من برم اين مدل رو از دبي بخرم و بيام؟ گارانتي ايران شاملش ميشه؟ خب گارانتي هاي اسوس گلوبال هست كه؟ يا فقط مدلهاي خودشونو گارانتي ميكنن؟
چطوري لپ تاپ رو با جعبه از گمرك رد كردن؟؟؟ :13:
راستش با اين قيمتي كه اين دوستان دادن ميشد يه Alien Ware عالي تهيه كرد