من هم با تصاویر sd مشکلی ندارم و احساس میکنم تصویر sd تو این تی وی بهتر از lcd های دیگه ست
Printable View
من هم با تصاویر sd مشکلی ندارم و احساس میکنم تصویر sd تو این تی وی بهتر از lcd های دیگه ست
نقل قول:
والا به نظر من فقط فول اچ دي را خوب نشون ميده و كيفيتش براي تصوير SD يه كمي خوب به نظر نمياد ! زنگ زدم به نمايندگي يارو ميگه برو آقا دلت خوشه اين مدل همينه كه هست اين همه ازش تو دنيا داره فروش ميره ! :41:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
دوست عزيز منم از همين تعجب ميكنم كه بايد تصوير SD را بهتر از تي وي هاي قديمي نشون بده ولي به نظر من اينطور نيست ! خداييش تو HD خيلي فوق العادست ! ولي بقيه نه ! شايد من زياد حساسم ! ولي اگه دقت بفرماييد كاملا مشخصه ! وقتي بك گراند تصوير مشكيه از جلو دقت كنيد كاملا تصوير پيكسل پيكسله !
ستينگ ها را تغيير دادم و كابل ها را هم كلا عوض كردم به نظر يه كمي بهتر مياد ! :20:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
نقل قول:
به قول يكي از دوستان كه گفته بود خاموشش بهتره از روشنش ! منم اين نظر را دارم :31:
كلا تلويزونهاي جديد رو براي پخش HD بهينه ميكنن ، اما من تصاوير اين TV رو در پخش DVD ديدم. به نظرم تصاويرش مشكلي نداشت.نقل قول:
شما پليرتون ، كابل هاتون و فيلمي رو كه ميخواين تست بگيريد رو يه چك بكنيد.
هر كدوم از اينا ميتونه روي كيفيت تصوير خيلي موثر باشن.
در مورد انواع كنتراست خيلي صحبت كرديم.نقل قول:
بطور كلي ريسپانش تايم و كنتراستي كه در كاتالوگ محصولات كره اي هستش ، همشون براي فريب مصرف كننده است.
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟
دوستان شنیدم یه سریال nx700 در برخی kdl و klv هستش که میگن سفارش اسیا و سفارش اروپا هست.
کدوم رو بگیرم و برای نگاه کردن سریال در منو تلوزیون چه دکمه رو بزنم ؟؟؟
در ضمن برای nx700 چه کابلی بگیرم که کیفیتش خوب باشه برای پخش sd ??
دوست عزیز با سلام - اینکه شما شنیدین و اتفاقآ یکی از دوستان در همین تاپیک فرمایش کردند که kdl اروپایی و klv برا ایرانه اصلا واقعیت نداره جهت اطلاع میگم که tv های ال ای دی سونی با پیشوند kdl شروع میشه و ال سی دی های سونی با پیشوند klv شروع میشه - بنده الان 46 nx700 دارم که kdl هست و کلیه زبانهای فارسی عربی انگلیسی - فرانسه و ..... رو داره و منزل پدرم هم ال سی دی 40 nx500 رو با پیشوند klv که اونم همون زبانها رو داره - هردو ساخت مالزی - هردو عالی - و کیفیت ساخت nx 700 کمی بالاتره پس برو بخر و حالشو ببر و به حرفهای بی پایه و اساس و پارازیتهای بعضی از حضرات گوش نکن [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای نگاه کردن سریال دستگاه در منو تلوزیون چه دکمه رو بزنم ؟؟؟
در ضمن برای nx700 چه کابلی بگیرم که کیفیتش خوب باشه برای پخش sd ??
سري kdl تيونر ديجيتال دارننقل قول:
اين كه براي هر منطقه وبعضا براي يك كشور خاص مدل هاي متفاوتي با مشخصات وكيفيت هاي متفاوت از يك مدل مشخص توليد مشه كاملا درسته ولي در اين مورد بايد بگم kdl يا klv تفاوتشون فقط در تيونر ديجيتال هست.نقل قول:
براي ديدن سريال دستگاه هم بايد وارد منوي مخفي بشي كه اين دگمه ها رو از چپ به راست و بدون مكث بايد بزنيد البته بايد tv خاموش باشه.
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
اين كه براي هر منطقه وبعضا براي يك كشور خاص مدل هاي متفاوتي با مشخصات وكيفيت هاي متفاوت از يك مدل مشخص توليد مشه كاملا درسته ولي در اين مورد بايد بگم kdl يا klv تفاوتشون فقط در تيونر ديجيتال هست.نقل قول:
براي ديدن سريال دستگاه هم بايد وارد منوي مخفي بشي كه اين دگمه ها رو از چپ به راست و بدون مكث بايد بزنيد البته بايد tv خاموش باشه.
نقل قول:
دوست عزیز کلآ سری NX700/800 و EX700 با سریال KDL شروع میشه و ربطی به سفارش اروپا یا آسیا نداره ولی بقیه مدلها با KLV هستند . خوب مدلهایی که با KDL شروع میشن امکانات بیشتری نسبت به KLV ها دارن مثل تیونر دیجیتال ----T - .شبکه بیسیم Wi-Fi . امکان استفاده از سیستم تلویزیون اینترنتی و گجت های ( BRAVIA Internet TV & Widgets)
منوي مخصوص XMB menu interface و سنسورهای نوری light sensor بیشتر.
جهت دیدن شماره سریال TV از طریق منوی اصلی به این صورت وارد شوید .
1- با زدن دکمه HOME از روی کنترول وارد منو شوید
2- رفتن به آیکون Settings
3- Product Support
4- System Information
حالا اطلاعات دستگاه مثل نام مدل , شماره سریال , و شماره نسخه نرم افزار رو میتونید ببینید .
.
دوستي كه فرمودند حرف هاي بي پايه و اساس و پارازيت لطف كنيد توجه كنيد كه اينجا يك جاي عمومي است و هر كسي نظر خودشو ميده ! لزومي نداره كه منم بگم هر كي ميگه اين TV بي نقصه داره چرت و پرت ميگه ! پس بهتره متوجه باشيد چي داريد مينويسيد !