البته هالیوودی های مسلمان:31:انصافا بی صیغه این کارا می کردن باز میگفتم پسره داشته مورد از دستش در می رفته.اما اینا که قرار بوده ازدواج کنن دیگه چرا:13::31:نقل قول:
Printable View
البته هالیوودی های مسلمان:31:انصافا بی صیغه این کارا می کردن باز میگفتم پسره داشته مورد از دستش در می رفته.اما اینا که قرار بوده ازدواج کنن دیگه چرا:13::31:نقل قول:
اين فيلم داره مي گه قبل ازدواج برين آزمايش بدين..
در كل بد نيست داره فرهنگ سازي مي كنه ولي يه جايي مشكل داره آونم اين كه اين روزا كسي اصلا
ازدواج نمي كنه.. !!
کهنه نشد بحث حاملگی این دختر ؟! Stop it ,please
بابا این فیلم ها چی نشون بچه ها میدن.
دیگه دارن بارداری قبل از مراسم رو آموزش میدن !!!!!!
وای خدا اون دادی که بزرگ توی ماشین سر اکرم زد رو اگه سر من میزد همونجا سکته می کردم چه برسه به اکرم بدبخت:31:
خیلی طبیعی بازی می کنه این امین تارخ مخصوصا وقتی داد میزنه اون موهاش بالا پایین میشه بعد خیلی جالب میشه.مثلا این شیر های پشمالو میشه:دی
خب وقتی از بابای دختره تا عشرت خانوم در مورد حاملگیش حرف می زنن می خوای ما حرف نزنیم؟!نقل قول:
شنیده بودم یک زن میتونه یک ایل را به هم بزنه اما باورم نمی شد .
ماشالله چه انرژی دارن این زن ها :31:
متاسفانه نمیدونم چرا این فیلم های ایرانی قرص خوردن را توی همه فیلم هاشون دارن .
بابا یکی نیست به این احمق ها بگه چرا این همه توی فیلم ها تا طقی به طوقی میخوره میرن قرص می خورن و قصد خودکشی دارن .
در کل من با قصد و نیت انسی کاملا موافقم . به خاطر این که اکرم و امیر حافظ الان داغ هستند بعد از 1 سال که همه چیز عادی شد تازه هوای بچه به سرشون می زنه .
وقتی 2 نفر میتونند بچه دار بشن و از این نعمت که خدا بهشون میده بهره مند بشند چرا نباید استفاده کنند .
همه اینا میدونند که بچه هست که عشق زن و شوهر را به یکدیگر 100 چندان میکنه ( البته ما که هنوز زن نگرفتیم اینا را تجربه کنیم . ولی شنیده ها حاکی از این موضوع هستش :دی)
ولی ما شنیدیم بچه که میاد عشق زن و شوهر به هم دیگه کمرنگ میشه و عشق بچه جاشو میگیره :27:نقل قول:
اینکه از یه کاراکتر تنفر پیدا میکنیم نشون دهنده اینکه طرف خیلی خوب داره نقش منفی خودش رو بازی میکنهنقل قول:
ولی نیت انسی همچین خیر هم نیستش و از توی حرفاش میشه فهمید بیشتر به فکر خودشه تا اکرم و امیر ...
بنظر منم حرف انسی درسته اما مشکل اینجاست که مگه فقط این زنه نوه میخواد ؟مگه فقط این زنه به فکره بچشه؟نقل قول:
اصل کاری دختر و پسره هستن وقتی میگن ما مشکلی نداریم یعنی دیگه بقیه نباید تو کارشون فضولی کنن:31:
من که از این دلسوزی های نابجا واقعا متنفرم:19:
مطمئن باش عشقی که پدر و مادر نسبت به فرزندانشون دارن 1000000 بار برتر از عشق زن و شوهر به همدیگه هست. به خاطر همین عشق به فرزند عشق زن و شوهر را هم خواه ناخواه افزایش میده .نقل قول:
عشق و علاقه اي كه قراره بخاطر اومدن يا نيومدن بچه شدش بيشتريا كمترشه رو بهتره باد سياه ببره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي هدف از ازدواج رو بقاي نسل ميدونن....انگار ما چه گلي به سر اين دنيا زديم كه يكي ديگه مثل ما بخواد بزنه!
حالم کلا از پسرو دختر هایی که قصد فداکاری دارن بهم میخوره :2:. بهتره یکم ادم با واقعیت ها زندگی کنه .
البته کاری به قضیه اکرم و امیر حافظ ندارم چون مورد اینها اورژانسی هست و موجب بدبخت شدن اکرم می شه .