دیدین گفتم همه چی زیر سر نسرین مقانلوِ هست.
Printable View
دیدین گفتم همه چی زیر سر نسرین مقانلوِ هست.
سلام خدا را شکر که اینجا هست ادم بیاد یک چیزی بگه
به شعورم توحین شد وای این قسمت 7 خیلی چرت بود یعنی 4 دانشجو خیال میکنن واقعا نابغن اه اه
یکم متن بهم ریخته شده بنظر میرسه تو متن دست بردن تغییر ناشیانه دادن داستانو خراب کردن
نه تورا خودا دختره اخره بی حجابیه داره واسه بیحجابی قصه میخوره و فکر چاره میکنه؟بعد میگه ما واقعا نابغه هستیم
تازه یک جورایی از فرار از زندان استفاده شده یعنی کپی کردن
به نظر من خیلی قسمت 7 قشنگ بود فقط اونجا که حرف فارسی 1 شد تابلو بود که دارن از رو اجبار اون حرفهارو میزنن.ولی در کل خیلی خوب بود مخصوصا اینکه امین حیایی هم اومد.
قيمت هر قسمت چقدره؟
1500 تومان.نقل قول:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
آخه بیچاره هارو تو فیلمم مجبور کردن به اسرائیل چرت و پرت بگن.آخه اون دلارو دیدین چقدر مزخرف به اسرائیل ربط دادن.:41:
سلام من که عمرا پول واسه این سریال کپی شده بدم ؟ حالا قهوه تلخ یک چیزی ارزشش را داره ولی اینو ترجیح میدم کپی بگیرم
قسمت 7 خیلی افتضاح بود فکرش را که میکنم عصبانی میشم
یعنی به شعورم توهین شد
سلام البته فكر كنم منظور دوستمون از " توجیه اقتصادی " ، توجیه اقتصادی فارسي 1 بود . موضوعنقل قول:
سريال جالبه. كارگردان خواسته هاليوودي كار كنه ولي به نظر من بيشتر تقليد كرده مثل فلش بك
هايي كه ميزنه كپي لاست يا آننونس هاي وسط فيلم مثل فرار از زندان .
اينها كه ميگفتند تو سريال هاي فارسي 1 يكي به يكي ديگه خيانت ميكنه و ميخوان جلوش رو بگيرن،
اين دختره ستاره كه مثلا جزء قهرماناست كه زنه مردي شده كه زن داشته شده اين خيانت نيست .
دوستان يه سوال اين مجله كه چند بار اسمش رو آوردن چيه ؟ ووك ؟ مجله مده؟
سبز باشيد و سربلند
قرار نیست همه چیز مطابق میل ما باشه.نقل قول:
حق انتخاب با ما هست.
به نظر من که خیلی هم خوب بود.