2 تا سوال
1- آیا بستههای نامحدود روی سیم کارت های دائمی هم جواب میده؟ 0912
2- فعال کردن GPRS همراه اول از طریق اینترنت هزینه داره؟
Printable View
2 تا سوال
1- آیا بستههای نامحدود روی سیم کارت های دائمی هم جواب میده؟ 0912
2- فعال کردن GPRS همراه اول از طریق اینترنت هزینه داره؟
سلامنقل قول:
1- بله روی سیم کارت های دائمی هم جواب می ده و فرقی نداره (من خودم از سیم کارت دائمی الان ماه چهارم هست دارم استفاده می کنم):27:
2- فعال کردن از طریق اینترنت هیچ هزینه ای نداره ولی من پیشنهاد میدم از طریق همون SMS فعال کنی چون یه بار با اینترنت ثبت نام کردم خیلی اذیتم کرد:5:
من با گوشی کار میکنم!!نقل قول:
و البته منطقه ما یه مدت قطع بود الان به نظر میرسه تقویت شده قبلا من 25 دانلود دانشتم الان فیکس روی 30 و تا 35 هم میره!!
ولی خوب پینگ همچنان روی 700 600 میچرخه!!
سلام
میشه یک تست با اسپید تست بگیرید ؟؟ ممنون میشم .
حتما.:46:
اول از همه بگم این روش ( EDGE) کلا توی آپلود دچار مشکل خیلی بزرگی هست!! من هیچ وقت نتونستم درست حسابی فایلی رو آپلود کنم حتی کیلوبایتی!!!:41:
و
زیاد نمیشه به همین اسپید تست هم اعتماد کرد. بعضی وقتا قط میزنه:13:
مثلا این تست اول منه. پینگم درسته ولی دانلودم رو داری؟؟؟:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار فردا یه تست درست بگیرم امروز گویا مشکل داره شبکه!!!
یه مشکل دیگه هم هست
چون من آپلودم داغونه روی آپلود خیلی خیلی گیر میکنه و خیلی وقتا نمیتونه فایل رو آپلود کنه!! من مشکلم الان فقط روی این موضوعه!!!
:41:
میدونین
یا آپلود نمیکنه یا اگه بکنه به سرعتی باور نکردنی!!!!
من شنیدم گاهی بستههای نامحدود عمل نمی کنه و پول میاد رو قبض درسته؟!
راستی؛ من GPRS رو فعال کردم، پیغام میده دیتا سنتر شما فعال نیست و تنظیمات رو نمیتونم انجام بدم. به نظرم واسه اینه که هنوز IR-TCI هستم، نظر شما چیه؟
من با نوکیا e71 به شدت مشکل دارم من سرویس نامحدود یک ماهه رو فعال کردم ولی وقتی کانکت می شم سرعت خیلی خیلی بده
دانلود در حد 1 کیلو و هر دقیقه هم قطع می شه کسی می دونه مشکل من از چیه؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
من با نوکیا e71 به شدت مشکل دارم من سرویس نامحدود یک ماهه رو فعال کردم ولی وقتی کانکت می شم سرعت خیلی خیلی بده
دانلود در حد 1 کیلو و هر دقیقه هم قطع می شه کسی می دونه مشکل من از چیه؟
نه. چون شما وقتی بسته رو فعال میکنین سرویس شما پایه ی کلوبایت 3 ریال میره توی سرویس دیگه ای.نقل قول:
من تا امروز که 3 بسته رو فعال کردم هر بار فقط همون هزینه روی قبضم اومده. دقیقا 20 تومن. هزینه ی فعال سازی 2 تعرفه در 2 ماه ( یک دوره )
اگه تنظیمات درسته ولی صفحه ای باز نمیشه ممکنه شبکه ی منطقه ی شما دچار اختلال شده. معمولا در این مواقع . روی گوشی ارور شبکه میده روی سیسیتم هم کانکت نمیشه!!
شما یه روز 5 دقیقه وقت بذار واسه اینکه خیال خودت رو راحت کنی زنگ بزن به 09990 و بخش مشکلات GPRS ببین چی میگن.
با خط ثابت بگیر که هزینه ی تلفن زیاد نشه!!!!
شما گوشیتون EDGE ساپورت هست؟ وقتی کانکت میشه حرف E روی گوشی میاد؟ اگه نمیاد که محله شما هنوز آنتن هاش بهینه نشده. البته 90 درصد تهران بهینه شده و سرعت متعادل هست. فقط مرکز شهر و بازار و یه سری جاهای خاص هنوز بهینه نشده!نقل قول:
والا من زیاد وارد نیستم، من با بلوتوث با ovi store کانکت میشم و connect to internet رو میزنم
نمی دونم مشکل چیه ؟
برای اینکه به edge وصل شه باید تنظیم خاصی اننجام داد؟ مگه با gprs فرقی داره ؟
در ضمن من در محدوده دروس هستم
گوشیت داره edge رونقل قول:
اما خوب با سیم وصل شو چون کلا بلوتوث سرعت خیلی کمتر و کیفیت پایین تری داره.
در مرحله بعد هم با یک گوشی دیگه هم تست کن، اگر نشه احتمالا مشکل از منطقتون باشه که سیستمش قدیمی و gprs هست که اون هم نهایتا تا سقف 5 KB جواب میده.