من 46 اینچ c650 دارم و منو فارسیه.اونی که جناب Hawar گفت 40 اینچه.اتفاقا 2 زبان داره.یکی فارسی یکی انگلیسی.این منو فارسی که گفتم مربوط به made by هست و اطلاعی از مالزیایی ندارم.زیرنویس srt هم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
من 46 اینچ c650 دارم و منو فارسیه.اونی که جناب Hawar گفت 40 اینچه.اتفاقا 2 زبان داره.یکی فارسی یکی انگلیسی.این منو فارسی که گفتم مربوط به made by هست و اطلاعی از مالزیایی ندارم.زیرنویس srt هم هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
ممنون از توجحتون حالا به نظر شما مالزی بهتره یا مید بای سامسونگ
از نظر من که هیچ فرقی ندارن ولی خوب میگن مالزی بهتره.هر چند من تا حالا با دلیل قانع کننده ای روبرو نشدم که چرا مالزی بهتره.2 تاشون تحت لیسانش و نظارت سامسونگ هستن.پس نباید تفاوتی داشته باشن.نقل قول:
اونموقع من گرفتم همه ی 46 اینچا made by بودن و اگه مالزی موجود بود مالزی میگرفتم.(هر چند تا الان واسه همینم هیچ مشکلی پیش نیومده)
ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره
دوست عزیز تلوزیون من هم c650 هست و زیر نویس را همون جوری که گفتید با فیلم یکی میکنم و اجرا میکنه و مشکلی نداره . فکرنکنم با b650 در این زمینه فرقی داشته باشه...نقل قول:
کابل خروجی اپتیکال به راحتی گیر میاد؟ میشه صدای تلویزیون رو با این خروجی به یک ضبط و پخش خانگی انتقال داد که صدا از باندهای ضبط شنیده بشه؟ (ضبط فقط ورودی صدا از نوع کامپوزیت داره).نقل قول:
پورتهای این تلویزیون شامل: خروجی صدای دیجتال یا اپتیکال، هدففون، ورودی صدا برای کامپیوتر، 4 تا پورت HDMI (یکی بقل)، 2 تا پورت کامپوزیت (یکی بقل)، 2 پورت USB، دو سری پورت کامپوننت، Lan، پورت RF پورتهای این تلویزیون هستن.
با تشکر
بله كابل اپتيكال به وفور موجود در بازارنقل قول:
بله ميشه اينكار رو كرد مشكلي نيست
چند وقتی بود که تلوزیون من پارازیت داشت یعنی رو تصویر خطهای میفتاد و هر چه به فیشها دست میزدم درست نمیشد.. دیروز بلاخره فهمیدم که مشکل از کجاست..من به رسیورم دانگل برای باز کردن کانالهای کارتی زدم دیروز متوجه شدم که منبع پارازیت از این دانگل هست و وقتی خاموش میکنم هیچ پارازیتی نمی مونه...
ایا راهی هست که بتونم همزمان با روشن بودن دانگل این پارازیتها را قطع بکنم... دوستان کسی تجربهای نداره در رابطه با این... و ایا نزدیک بودن دانگل به تلوزیون باعث میشود.. و همچنین برق هر 3 دستگاه را از یک تقسیم میگیرم ایا میتونه مشکل از این باشه....
hawar عزيز امكان داره پارازيت مربوط به دانگل بر روي خود دستگاه باشه نه تلويزيوننقل قول:
كمي دانگل رو اگه كابلش اجازه ميده از دستگاه گيرنده دورتر كنيد يا جابجا كنيد تا نزديك تيونر دستگاه نباشه باز نتيجه رو ببينيد همينطور البته منبع تغذيه رو
در اخر باز هم بگيرين از تلويزيون دور كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه:46:
دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟
و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
ممنون میشم راهنمایی کنید.