من فقط حد (د) رو غلط نوشتم:19::41:یعنی 0.75 نمره.حد به این ساده ای بجا فاکتور گیری تو مزدوج ضرب کردم.خاک بر...
mrtz hsv تو چند میشی؟
بچه ها شماها امروز چند تادرس از زبان فارسی میخونین؟
Printable View
من فقط حد (د) رو غلط نوشتم:19::41:یعنی 0.75 نمره.حد به این ساده ای بجا فاکتور گیری تو مزدوج ضرب کردم.خاک بر...
mrtz hsv تو چند میشی؟
بچه ها شماها امروز چند تادرس از زبان فارسی میخونین؟
:دی / حذف شد - جوابا یافته شد :46:
---
نه والا ، امیر جان نمیدونم تو مرکز شما چجوریه ، ولی اینجا نه برگه اضافه میدن نه اهمیتی میدن ، تازه یه صفحمونم که باید توی چرک نویس بنویسیم ( صفحه ی 4 که در واقع برای چرک نویسه و روش زده چرک نویس و باید بالاش بنویسیم تصحیح شود تا تصحیح کنن .) حالا نمیدونم مال شما چجوریه ، مثلا پاسخ نامه ی ادبیات خوب بود .نقل قول:
بهانه نیست؟
راستی امروز یکی از مراقبا میمود برگه ها رو نگا میکرد میرفت به 5 6 نفر از بچه های دیگه که میشناخت میرسوند . :2: )
به نظر من امروز نگارش و املا و بیاموزیم ها رو بخونید
فردا صبح که از خواب بیدار می شین و سر حال ترین دستور و بقیه چیزایی که می دونه رو مطالعه کنین
من که خودم این کارو می کنم
الان که نگاه کردم ... 19.5 یا 19.25نقل قول:
اون دامنه تابع متناوب چی بود دیگه؟ 0.25 اونجا نمی گریم 0.25 تو a+b ها 0.25 هم تو حد ها فکر میکنم یه قسمت رو ننوشتم...معدلم 19 بشه خیلی خوبه (رو 19.80 19.70 بسته بودمااااا!!!!):40:
آقا مگه جوابا اومده ؟ لینک بدین مام بگیریم ، توی گزینه 2 که نیست .
ماشاالله چقدر تجربی داریم تو فروم ... من به تجربی بودن خودم افتخار می کنم .... خدا این تجربی های نایاب رو حفظ بکنه ... انشاالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890309_hesaban.doc
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
جواب ها را که دیدم
19 می شوم!
سوال 6 کلا bx و a+b را ندیدم!
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
حرضم از این می گیره که بلد باشیو نبینی!
من حرصم از این میگیره که بلد باشیو ببینیی ولی بجای مثبت منفی ببینینقل قول:
حرضم از این می گیره که بلد باشیو نبینی!
نگفتین امروز چند تا درس میخونین؟کدوما؟
ممنون امیر /
دامنه متقارن است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -25 خدا کنه از روی شکل به بفهمه که میدونستم دامنه متقارنه ! 19.75
بریم برای زبان فارسی ، من نصف دوم کتابو امروز میخونم نصف بقیشم فردا . امیدورام همتون 20 بشید .
فعلا .
از دوستان عزیز ریاضی خواهش می کنم اگه جوابای زیستم دیدن فایلشو واسه ما تجربی های بدبخت کمیاب بذارن
من که پیدا نکردم :41: