این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
Printable View
این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
عمادجان من داشتم سایت رو نگاه میکردم ، فهمیدم که اصلا از برنامه نویس خبری نیست!
شما فقط ترجمه می کنید؟
گفتم که برنامه نویسی اصلا لازم نیست فقط مدل و صدا وارد میکنید ، درسته؟
منم سوالم اینه که شما بر اسکریپت نویسی مد برای GTA SA مسلط هستید؟
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..:31:نقل قول:
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
حرف شما متین ولی اینطوری که من میگم بازی از یک نواختی در میاد و بازیکنان برای اینکه ماشین خوب سوار بشننقل قول:
تلاششون رابیشتر میکنن.
ولی هیچ کاربری برنامه نویس نبود!نقل قول:
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
تو قسمت (همکاری برای برنامه نویسی) هم کسی رو ندارید!
اصلا خودت فکرشو بکن مگه میشه ساخت یه بازی اونم جی تی ای مگه میشه برنامه نویسی و .. نداشته باشه؟؟!!تعجب می کنم شما که دیگه بازی ساز هستی دیگه:20:نقل قول:
پس چجوری ما می خوایم مراحل برای بازی بنویسیم و به بازی امکانات بدیم و مد بنویسیمم و ....خوب همه اینا برنامه نویس می خواد دیگه..
والا نمیدونم ، من بازی میسازم ولی تو کار ادیت نیستم که این چیزا رو بدونم!
وقتی شما میگید ، حتما اینطوریه.............
ادیت دیگه چیه پسر قاطی کردی؟ توی یک زبان اختیاری ترجیحا C ++ باید مرحله ها رو بنویسی چه ادیت چه ساخت
اگر م که EXE بسازی باید بالا خره با یک زبان معین بسازی دیگه مگر اینکه بخوای شاهکار کنی و از موتور های RAGE استفاده کنی
اگه بخوای مثال بزنم:
RED DEAD REDEMPTION اخرین بازی هست که با این موتور ساخته شده
يه پيشنهاد
به پست اول اين تاپيك برسيد