-c650 هم گزينه مناسبي هست در صورتيكه سمت پلاسما نريننقل قول:
-در محصولات جديد پانا كارهاي خيلي خوبي شده در اين مورد
-ولي باز هم توصيه ميكنم عجله نكنيد كامل هر دو مورد رو از نزديك ببينيد و مايسه كنيد خودتون
-c650 هم گزينه مناسبي هست در صورتيكه سمت پلاسما نريننقل قول:
-در محصولات جديد پانا كارهاي خيلي خوبي شده در اين مورد
-ولي باز هم توصيه ميكنم عجله نكنيد كامل هر دو مورد رو از نزديك ببينيد و مايسه كنيد خودتون
سلام
اخرین قیمت 46c7000 رو میخواستم بدونم؟ و این که کنتراستش چند هست هر جا یه چیزی نوشته :41:
دوستان سلام. دو تا سؤال داشتم خدمتتون كه اكه سريعتر جواب بدين ممنون ميشم.
1- توي جمع بندي هاي چند هفته اي خودم با توجه به بودجه مي خوام 40 اينچ C650 بگيرم. نظرتون چيه. اگه ايرادي داره لطف كنين بگين.
2- با توجه به اختلاف قيمت زياد اين مدل تو نمايندگي با بانه ، آيا خريد از سايتهايي مثل بانه ال سي دي و يا سقز شاپ رو توصيه مي كنين؟ درضمن من ساكن نيشابورم و فكر كنم يه 1700 تايي تا بانه فاصله داريم.
پيشاپيش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3569نقل قول:
عددي كه در سايت هاي خارجي بيشتر مشاهده ميشه 1 :6000000 و عددي كه توي ايران ونمايندگيها رويت ميشه 1:8000000
چون پدرم یک هفته پیش برای خودش رفت و یک عدد از این سری 5 از led سامسونگ 40 اینچرو خرید خواستم چند نکته رو بگم
اول:رفلکس یا همون بازتاب نور وحشتناک این مدل که به جای آینه هم میشه ازش استفاده کرد!وقتی که خاموش است!!
دوم:رنگ های غیر واقعی به نسبت پلاسما و روشنایی بالا که فکر کنم جز مزایای حساب میشه!!
تصاویر کم کیفیت در حالتی که از تلویزیون ایارن استفاده میشه
usb که حتی فرمت mov رو هم پخش نمیکنه و ....
تنها خوبی اون جای 4 hdmi و 1 pc و یک usb و پرت صدای دیجیتال و چندین پورت خروجی دیگه که تقریبآ کامله!!!
حداکثر مصرف هم زده 135w که خیلی خوبه!!!
البته سایز هم به نظرم کوچیک میرسید!!! به نظر اساتید اگر به خواهم همین تلویزیون رو به فروش برسانم چقدری فروش میرود؟ البته فکر کنم بدون گارانتی باشه!!!
-در مورد رفلكس خوب صفحه گلاسي داره وطبيعتا بازتاب نور رو داريمنقل قول:
-در مورد رنگ ها مقايسه درستي نيست ال اي دي حاشيه اي رو با پلاسما مقايسه كردن
-در مورد تصواير sd بايد بگم سامسونگ خيلي موفق عمل كرده
-در مورد usb فكر ميكنم بي انصافي ميكنيد جالبه تنها فرمتي كه پخش نميكنه همين mov هست كه اون هم با يك تغيير ساده پسوند به avi به راحتي پخش ميكنه
-در مورد امكانات هم كه خودتون عرض كردين
-در مورد قيمت هم خوب چي بگيم توافقي بين خريدار وفروشندست هر چه بيشتر بهتر :46:
ابی جان چرا هیچ جا به جز سایت سام سرویس این مدل 32c695 نزده ومشخصاتشو ال سی دی هست؟
-والا من هم جايي اين مد ل رو يعني 32c650 رو نديدمنقل قول:
-اره ال سي دي هست همون مشخصات 40 اينچش رو داره تقريبا
-اينجا رو ببين :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA32C650L1RXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
سلام.از سری 9000 به عنوان باریکترین تلویزیون جهان نام برده شده.از وضعیت عرضه اون در کشور خبری دارید؟ همه چیزش یک طرف کنترل از راه دورش یک طرف.شبیه گوشیه آیفونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-هنوز توي ايران رويت نشده فكر ميكنم توي بازارهاي اسيايي هم هنوز نيومده البته مطمئن نيستمنقل قول:
-در مورد كنترلي كه فرمودين بصورت اپشنال در سري هاي c8000 هم موجود هست :