آقا رعایت کنید لطفا.قلب ما ضعیفه.
دوستان که این گوشی رو دارن.از باتری گوشی راضی هستید؟
Printable View
آقا رعایت کنید لطفا.قلب ما ضعیفه.
دوستان که این گوشی رو دارن.از باتری گوشی راضی هستید؟
حالا عکسارو بیخیال چه تبلیغات باحالی. مخصوصا این آخریه. انگار رنگ از رو دیوار شره کرده:دی
حامد با شتاب سنج كار ميكنهنقل قول:
البته نمیدونم این سایلنت شدن با این سنسور کار میکنه یا با شتاب سنج.
کیفیت عکسای که گرفته شده با اینی که دوستان گذاشتن کف تا سقف فرق میکنه
جریان چیه؟
خوب لینک عکس ها از خود سونی هست پس مطمئنا سعی میکنه بهترین شرایط رو برای عکس گرفتن فراهم کنه تا بازخورد خوبی داشته باشه. تازه شاید یکمی هم دستکاریش کرده باشه کی به کیه!نقل قول:
دستکاری تو مرام فن بوی سونی اریکسون نیست !
این آقایی که ساحاب بلاگ سونی هست برای خود سونی کار میکنه ! من یادمه 3 ماه قبل از ریلیز ایکس10 این یارو ایکس10 داشت ! یا ستیو هم همینطور ! خاب مطمئنن تجربه کار با ایکس10 و تنظیمات دوربینش از سامان که روز اول گوشی رو خریده و البته با حالت اتو عکس گرفته بیشتره !
بذارین سامان بیاد ! ببینین بعد چند روز چه عکسایی میگیره !
عجب دوستانی!!!نقل قول:
دوستان میخواستم چند تا سوال در مورد x10 بپرسم
این قابلیت هایی که میگم داره این گوشی یا نه؟
1. سنسور تنظیم نور نمایشگر؟
2.قابلیت کم کردن صدای ولوم به محض اینکه گوشی از روی زمین برداشته میشود؟
3.بیصدا شدن گوشی وقعی اون رو پشترو روی زمین قرار میدهید؟
4.بکاپ گرفتن اتوماتیک به صورت خودکار از اطلاعات مثل SMS , MMS , علاقه مندی ها و پسوورد شبکه ای WiFi روی SDCard؟؟
دوستانی که این گوشی رو دارن اگه میشه یه توضیح بدن
بابا یکی جواب بده(از دوستانی که گوشیو دارم
شدیدآ نیاز به پاسخ این سوالات دارم بزار بچه های خوبی باشید
ولی خودمونیم اون عکسای صفحه قبلو من رو کامپیوترم save کردم و ریختم رو صفحه دسکتاپم
این x10 ه جون میده واسه عکس پشت desktop
واسه من كه خيلي خوشحال كننده بود ديدن اين خبر...
واسه شما هم ميزارم...
به نقل از يكي از دوستان كه اين گوشي رو خريدن و توي فروم اندروييد هستن..
گرفتين كه؟؟؟نقل قول:
من این گوشی رو چند روز پیش تو پاساژ علاالدین گرفتم 675 تومان. با هندزفری بلوتوثی MW600 و کیف مخصوص خودش که داخل پکش بود.
بلوتوثش که فعاله هم فایل میگیره و هم میفرسته. فقط فعلا مشکلی که دارم اینه که فونت فارسی نداره و یکی دیگه اینکه برنامه Android Market روش نصب نیست و هنوز امتحان نکردم در صورت نصب (با توجه به تحریم گوگل) میتونم چیزی دانلود کنم یا نه.
طرف با هندزفري بلوتوث خريده...اونم اين قيمت:31:
من نمی دونم چرا اینقدر به دوربین این گوشی توجه می کنید! البته جسارت نباشه اما چیزهای مهمتری به نظر من هست مثلا یکیش فونت فارسی، بهتر نیست این مشکل رو هرچه زودتر حل کنیم؟نقل قول:
آیا مرورگر این گوشی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
آیا مرورگر ی برای آندروید وجود داره که از فلش و جاوا پشتیبانی کنه؟ مثل opera 9.5 که برای ویندوز موبایل هست.
کسی opera mini روی این گوشی نصب کرده؟ اگر ok لطفا بگید که فونت فارسی و کلا صفحات رو خوب نشون میده یا نه؟
نرم افزاری برای پخش فیلم های با فرمت flv و avi برای آندروید وجود داره؟
*سپاسگزارم*
مطمئنا اپرا داره روی بروزر برای آندروئید کار میکنه.تا حالا هم مرورگرهاش فارسی رو ساپورت کردن.
به نظرم بچه های ایرانی که توی کار نوشتن نرم افزار و غیره هستن میتونن به راحتی فارسی رو برای این سیستم عامل اماده کنن.
پس زیاد نگران نباشید.