اين همون کاسترولي هست که نمايندگي ميريزه?
نمايندگي گفت روغن اش ۵ هزار تا کار مي کنه! واقعا کيلومتر واقعي اش ۵٠٠٠ هست? آخه قيمتش قيمت روغن هاي ١٠٠٠٠ هست
مرسي
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Printable View
اين همون کاسترولي هست که نمايندگي ميريزه?
نمايندگي گفت روغن اش ۵ هزار تا کار مي کنه! واقعا کيلومتر واقعي اش ۵٠٠٠ هست? آخه قيمتش قيمت روغن هاي ١٠٠٠٠ هست
مرسي
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
روغن توتال توی ساوه داره تولید می شه زیاد شک نکنید چون رفیقم مدیر همین شرکت هست
توتال امارات و حتي فرانسه هم تو بازار هست و همه توتالها ايراني نيست
تقلبيش هم تو بازار هست
تعویض روغن با 4.5 لیتر سوپر پیشتاز به همراه بهترین قیلتر روغن و هوا و تنظیم باد و ..... 34000
برا یه ماشین دیگه هم همه اینا با کاسترول و... 54000(اونوقت همینو نمایندگی 150000 گرفته تازه فیلتراشم معلوم نیست چیند)
استاد عزیز ، مجمد جاننقل قول:
یکم راجع به این کاسترول ای که گفتید اطلاعات بیشتر می دین؟
همون روغن نمایندگی هست؟
قیمت آزادش و کیلومترش رو می دونید؟
ما که گارانتی هستیم هنوز حتما باید ببریم نمایندگی؟
همچنان در انتظار :دینقل قول:
تا ماشینت گارانتی داره سرویس ها رو تو نمایندگی انجام بدین بهتره.نقل قول:
البته الزام نیست که تعویض روغن رو حتما تو نمایندگی انجام بدینا
شما برای اینکه خیالت راحت بشه میتونید از نمایندگی بپرسید از چه روغنی استفاده میکنن و شما هم ساتفاده کنید
اتفاقا امروز یه نفر که تجربه داشتن 2 تا سوناتا 2008 و 2009 رو داشت میگفت روغن توتال و لیکومولی هم استفاده کرده و راضی بوده
اما شما اول از نمایندگی بپرس تا خیالت راحت بشه
نمایندگی کاسترول میریزه ولی نمی دونم چه کاسترولینقل قول:
اما می گفت اگه نمایندگی نیاید و توی سیستم تعویض روغن تون ثبت نشه بعدا اگه موتور مشکل پیدا کرد گارانتی قبول نمی کنه میگن به خاطر روغن هست!!
یه جور گرو کشی هست ! اونم با این قیمت بالا 25000 تومن اجرت بابت تعویض روغن ! چیزی که اجرت واقعی اش کمتر از 5000 هست
+ با این روغن واقعا 5000 تا باید رفت؟!
اون روغن کاسترولی که شما گفتید محمد جان ، قیمت آزادش چقدر هست؟
نمایندگی 5 لیتر کاسترول فاکتور کرد 55 هزار تومن
سلام
برای پژو 405 اس ال ایکس روغن کاسترول مگناتک ریختم سر چند هزار تا باید عوض بشه ؟؟( ماشین بیشتر برون شهری استفاده میشه) تو شهر زیاد نیست
یه پراید داریم که رو کیلومتر 74 هزار روغن بهران تکتاز ریختم (5 ماه پیش) الان کیلومترش 76 هزار هستش ایا روغنش رو عوض کنم ؟؟؟
چون این ماشین استفادهع نمیشه سالی 4 هزار تا
روغن تو چه مدت بی خاصیت یا فاسد میشه ؟؟؟
با تشکر
سلام من كه واقعا گيج شدم كل تايپيك رو خوندم هنگ كردم خدايش:blink::24:
من سه ماه پيش پژو TU5 صفر گرفتم . حدودا 4000 تا روندم ميدونم زياده واسه اولين بار ولي خوده نماينده گي گفت كه 5000 تا ميره اما من ميخوام كه عوض كنم . دوستان گفتن كه تو نماينده گي عوض ميكنن والا من هر موقع رفتم گفتن شامل گارانتي نميشه واسه همين ميخوام بيرون عوض كنم اونم اين روغن ( بهران سوپر پيشتاز تمام سينتتك 10w40 ) رو ميريزم چون اين مارك هايي كه دوستان گفتن به نظر من خوب نيستن چون اكثرا تقلبيش بيشتر از اصل تو بازار هستش و تشخيص اصل هم كه استاد ميخواد اونم من نيستم و بهتره كه وطني استفاده كنيم چون هم با صرفه تره هم اصل منتظر نظرات شما عزيزان هستم.