ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
آخه دیدم توی اونیکی تاپیک قیمت 2 تومن دادین ، شک کردم !
ممنونم...:11:
ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
آخه دیدم توی اونیکی تاپیک قیمت 2 تومن دادین ، شک کردم !
ممنونم...:11:
از دوستان كسي مي دونه در تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك فرق بين مدلهاي C,S,G,V چيه ؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .
مدلهای 2009:
سری C همشون 720p هستن
سری S همشون 1080p هستن ولی پلاسمای معمولی.
سری G تو ایران فقط سایز 42 اینچ داره 1080p هست و نئو پی دی پی هست (مصرف برق کمتر درخشش بالاتر)
سری V تو ایران فقط سایز 50 به بالا 1080p هست و نئو پی دی پی و DCC.
خيلي لطف كرديد كه جواب داديد .نقل قول:
پس با توجه به گفته هاي شما اگه خواسته باشيم 42 اينچ انتخاب كنيم سري G انتخاب خوبي مي تونه باشه ؟
و يه سوال ديگه : براي مصرف خانگي پلاسما بهتره يا ال سي دي و چرا پلاسما چندان طرفدار نداره ؟
پلاسماها به دلیل بازتولید مشکی قوی و کنتراست عالی, رنگهای طبیعی و همینطور وضوح حرکتی بالا بین طرفدارهای Core فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری طالبان زیادی داره ولی این پنلها خالی از اشکال نیستن مصرف برق بالا و تولید نشدن اونها در سایزهای کمتر از 42 اینچ (مگر در موارد معدودو انگوشت شمار) همینطور درخشش تصویر کمتر اونها نسبت LCD ـها در محیطهای پرنور باعث شده که این پنلها در اغوا کردن مشتریها پشت ویترین مغازه ها با مشکل مواجه بشن... ولی دلیل اصلی فروش کمتر اونها نسبت به LCD ـها در سطح جهانی به مسئله سایز این پنلها بر میگرده که در سایزهای پائین به ندرت تولید میشن...
البته پلاسماهای NeoPDP نسبت به نسل قبل پلاسماها از درخشش بیشتری برخوردارن و تا حدودی با LCD ـها از نظر میزان درخشش تصویر برابری میکنن ولی این موضوع درخشش بیشتر برای محیطهای پرنور مسئله هست و در زیر نور معمول خونه ها کنتراست مسئله مهمتری هست که نقطه برتری پلاسماها در همین مسئله هست.
با تشکر از توضیح بسیار خوب جناب *Alucard* عزیز...:11:
اگه خریدتون برای پلاسما قطعی شد ، به مدل V20 پاناسونیک هم توجه کنید ! الان توی بانه سایز 42 اینچ این مدل قیمتی بین 1.300 تا 1.450 داره ! که با توجه به کنتراست و کیفیت بالا تری که نسبت به G10 داره ، ارزش خریدش خیلی خیلی بیشتره ! V20 از مدل های سال 2010 هستش...نقل قول:
همگی موفق باشید...:11:
دوستان گلم سلام
من دیروز دوباره رفتم جمهوری ( پاتوقمه دیگه :46: ) ،
میخواستم یه بار دیگه VT20 رو از نزدیک ببینم . بگذریم از این که یه بیست دقیقه ای منو جلوی خودش میخکوب کرده بود لامصب . دو تا سؤال :
1- مدلی که قراره به ایران بیاد VT20 هستش و نه VT25 . رنگ VT20 طوسیه و رنگه VT25 تقریبا مشکیه (خوشگل تر از VT20 هستش )
ولی مدلی که تو مغازه ها هستش و میگن VT20 رنگش مشکیه و میگن همینو عرضه میکنن . من که سر درنیاوردم!!!:41:
2- تو سایت پاناسونیک نوشته که یه جفت عینک داخل پک تلویزیون هستش ( one pair نوشته ) در صورتیکه فروشنده میگفت فقط یک دونه عینک همراهشه و اگه شما عینک اضافی بخواین باید 150000 تومن هزینه کنید . به نظرتون مدلای آسیایی کلا اینجورین یا اینکه تو کشور عزیزمون دارن یکیشو کش میرن ؟!!!
ضمنا زمان تحویل مدلای 2010 به نمایندگیها رو گفتن بیسم مرداد تا هفته اول شهریور و قیمت VT20 هم بیشتر از 3500 نخواهد بود (چیزیه که نمایندگی مرکزی میگفت .... بعدا منو دار نزنید حالا )
یه مورد دیگه که البته یه خورده بیربطه : یکی از نمایندگیهای الجی LX9500 سایز 46 گذاشته بود که البته فروشی نبود ولی قیمتش 3950 اعلام شده و از هفته آینده میفروشن .
اگه بخوائیم با VT20 مقایسه ش کنیم : VT20 = بنز S کلاس ............ LX9500 = جاسوئیچیه همون بنز S کلاس :27:
سپاس :10:
دوست عزیز تو انگلیسی برای شمارش یه سری اشیا مثل عینک - قیچی - شلوار و ... اون ها رو به صورت جمع به کار می برن (چون دوتا لنز/تیغه/پاچه دارن) مثلانقل قول:
They are my glasses که به فارسی میگیم : این عینک منه
واحد شمارش ش هم Pair هست (شما به کلمه One توجه کن)
one pair of glasses = یک عدد عینک (معادل فارسی)
این ادبیاتت منو کشته :27:نقل قول:
من vt20 دیدم قیافش با vt25 هیچ فرقی نداره قیافه v20 با vt20 |25 فرق میکنه ولی اون دوتا که شکل همن.
در مورد تفاوت ظاهری VT20 با VT25 من این جمله رو پیدا کردم :
VT20 is brushed stainless steel (bezel) while the VT25 has a dark burnished brass bezel
تو این سایت :
سپاس:10:کد:http://www.highdefforum.com/upcoming-display-technologies/113782-vt20-vs-vt25.html