پست اول تاپیک تمام توضیحات نوشته شده.نقل قول:
Printable View
پست اول تاپیک تمام توضیحات نوشته شده.نقل قول:
باید حالشونو بگیریم..........
تو که غمی نداری همارا رو داری ما چیکار کنیم از دست شاتل . راستی سرویست وصل شد؟نقل قول:
یه تست سرعت بنداز بقیه حال کنند نمی خوای خودم می ندازم تا قدر همارا رو بدونی.
نه بابا پولشو دادم گفته بعد از عید وصلش می کنم.
مگه شرکتی که ازش سرویس میگیری چیه؟
ما تو اون انجمن واقعا گیج شدیم سرویس امین نت داشتم خطم را از رانز خارج کردم بادوستان مشورت کردم گفتند شاتل خوبه حالا اینجا میگن شاتل مشکل داره نمیدونم چرا اینجا اینجوریه که مارا سر درگم می کنند بابا این شاتل بالاخره سرویس دهیش خوبه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش بستگی داره برای من خوبه و من راضیم بعضی ها هم ناراضینقل قول:
به نظر من شاتل نگیر چون تمامی کافی نت های شهر ما شاتل های خود را پس داده اند واز یک شرکت دیگه سرویس می گیرند.
با توجه به نظر دوستان در لینک زیر که قبلا مشورت کردم رفتم وشاتل ثبت نام کردم تاببینم چی میشه
پست های 1421.1420
نقل قول:
این دوستمون کاملا درست می فرمایند.....روز اول که رفتم ثبتنام چقدر تحویل گرفتن....حالا که دیگر خرشون از پل گذشته دیگه انگار نه انگار ....
هر چی میگم میگن مشکل از مودمتون هست....باید از مودم های خود شرکت استفاده کنید....میگم سرعت چه ربطی به مودم داره..؟؟..میگه ما از پشتیبانی به مودم های غیر از شرکت معذوریم....
یک چی جالب هم بگم دوره هم بخندیم...نویز من 74 هستش و سیگنال 6..کل سیم کشی خونه رو عوض کردم...هر چی زنگ که میزنم میگه مشکل از خونتونه