چلسی.......
Printable View
چلسی.......
این یه کلمه ای رو که نوشتی نگاه کنیم یا دم خروس رو که از تو امضات زده بیرون؟:27:نقل قول:
من حواسم به اين تیکه از صحبت های شما نبود!نقل قول:
برادر من دیگه این حرف زدنا در مورد پلاتینی و داوری بازی نخ نما شده!
اگه اینجوریه پس لابد پلاتینی اومده کمک کرده به بایرن تا صعود کنه!!!
چرا ، چون داور اون بازی هم همون جناب اوبرو(obrevo)ی نروژی بوده و با اعلام نکردن آفساید بودن گل 1.5 متری بایرن باعث شد فیورنتینا حذف شه...
شما مطمئن باش از اینجور اشتباهات توو هر بازی ای پیش میاد!حالا یکی مثل اوبرو بیشتر از بقیه س!
وگرنه توو بازی بین بارسلونا و چلسی ابیدال اصلا خطاش خطایی نبود که باعث به اخراجش بشه تا بارسا مجبور شه از دقیقه ی 60 ، 10 نفره بازی کنه!
بايرن.. ولي انگار اينجا اخر ميشه..!!!!!!!!!!!
خب چلسی هم که به لطف اینتر (از جفتشون خوشم نمیاد) حذف شد!میمونه بارسا و منچستر...
منچستر هم که کم مهره تر از پارسال توی بازی فینال میره سراغ بارسا و بارسا هم که قربونش برم جعبه مهره و ستاره ست...هر پستی رو نگاه میکنی بازکنای تک دنیا رو جمع کرده...از پویول کرگدن بارسا تا زلاتان اسب قدرتی و مسی همچنان تیزپا بگیر تا همون مایکل بارتا ی 19 ساله ذخیره!!!
فکر کنم دیگه نظر سنجی داره به واقعیت می پیونده...دوستان شرمندم از اینکه پر حرفی کردم ولی اومدم بگم گرفتن 6 جام در یک سال برای یک کلاب اسپانیایی الکی نبوده و همچنان میتازه...به امید بالا رفتن جام به دستان مردان قدرتمند و آبی اناری پوشان کاتالان و انتقامی شیرین بر شیر های سرخ پر ادعا به یاد آ ث میلان قدرتمند ولی فروتن...viva Catalan's Blaugrana
شب خوش
اصلا فکرشم نمیکردم چلسی حذف شه...
نمیدونم ، شاید اینتر خیلی عالی و منظم بازی کرد ، شاید چلسی خیلی بد و بی برنامه کار کرد ، یا شایدم هردو!
به هرحال اصلا انتظار حذف چلسی رو نداشتم.
حالا قرعه کشیه بازی های یک چهارم کی هست تاریخش؟!
تحلیل تخیلی و جالبی بود!نقل قول:
اگه قرار بود اینطوری تحلیل کنن , دیگه لزومی به برگذاری مسابقات نبود
1 تیم را انتخاب میکردن و میگفتن شما قهرمانی.......
با اینکه از بارسا خوشم میاد اما دوست دارم یه بارم آرسنال این جامو بگیره تا آرسن ونگر مزد زحمتایی که کشیده رو بگیره.....
چلسی و ریال که حذف شدند !!! من که گفته بودم اینا تیم نیستن !:46::31:
امسال سال عجیبیه! شاید قهرمانش هم عجیب و دور از ذهن باشه ! شایدم امشب بارسا حذف شد ! :31: