الان حساب كردم از 54 نفري كه دارن (برمودايي ها ) !!!!!!!!!!!! 7 نفر قوي هستند + يك عضو ويژه بقيه به طور قطع ميشه گفت سياهي لشكر هستند
ولي ما 6 عضو قوي داريم و 2 عضو ايده آل + 3 عضو ويژه
برد با ماست
Printable View
الان حساب كردم از 54 نفري كه دارن (برمودايي ها ) !!!!!!!!!!!! 7 نفر قوي هستند + يك عضو ويژه بقيه به طور قطع ميشه گفت سياهي لشكر هستند
ولي ما 6 عضو قوي داريم و 2 عضو ايده آل + 3 عضو ويژه
برد با ماست
قدرتشون 2 برابر ماستانقل قول:
تعدادشونم خیلی بیشتره
چه جوری وقتی اون 6 تا گوله به من زده ولی من2 تا من برنده شدمنقل قول:
شما 2 گلوله به
corleone
زدید.
corleone
به شما 6 گلوله زد.
حمله موفقیت آمیز بود شما 1.339 تومان دزدید
اونا همشون سياهي لشكر هستند ... چند بار بگم !!نقل قول:
چون تو قدرتت بيشترهنقل قول:
شما در مسلبقه برنده شدید ولی ماشین شما 10% صدمه دید و شما مبلغ 11.040,- تومان را برنده شدید
ممد منظورت از حرفه ای من بودم دیگه:5: :31:
دوستان روش صحیح سرقت :
هیچ وقت نباید اعضای آفلاین رو بزنید . چون به احتمال 99% یارو پولاشو گذاشته تو بانک خوابیده . زیر بالشش نیست :31:
پس روی اعضای آنلاین کلیک کنید . حالا اینجا کیو بزنیم . رسیدیم به قسمت اصلی سرقت :
حدود 20 ثانیه صبر کنید و بعد یه رفرش کوچولو بزنید . بهتره که یه صفحه جدید ( duplicate )دیگه باز کنید و بعد تو اون رفرش کنید . بعد مقایسه کنید . هر کی که مقدار پول قبلی با مقدار پول الانش تفاوت زیادی داشت رو مورد حمله قرار بدید . سریعا این کار رو بکنید ، چون ممکنه پولاشو بزاره تو بانک .
با این کار در هر بار سرقت کم تر از 6 هزار تا در نمیارید . رکورد سرقت ماله ممده با 77 هزارتا :31:
در ضمن باید یه پاتون تو فروشگاه باشه یه پاتون تو اعضای آنلاین . هر بار بعد از سرقت فقط یک گلوله از فروشگاه بخرید . چون تاثیر گلوله تو حمله به اندازه ای نیست که برد و باخت رو تایین کنه .
اولویت حمله به کسانیه که قدرتش کمتر باشه .
موفق باشید :40::11: :31:
----------------------------------------------------------------
در ضمن hard wayter رو هم زدم . حدود 30 هزار سود خالص سرقتم شد :دی
نه بابا من از spy حدود 300 هزار تا زدم بار اول و كلا تا الان بالاي 2 ميليون سرقت كردم !نقل قول:
رکورد سرقت ماله ممده با 77 هزارتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برنامه ترفندهای رابر در خدمتتون هستیم :
قدرت : ملاک رنکینگ و برای سرقت افراد مایه دار خوبه . برای افزایشش باید تجهیزات بخرید . ولی چه نوع تجهیزاتی . باید آرم استاندار داشته باشه . برچسب انرژیش هم حداقل B باشه و از همه مهم تر ارزون باشه . خوب چه سلاحی از همه ارزونتره :
من طی محاسباتی به این نتایج رسیدم : ( قیمت هر اسلحه به میزان افزایش 100 واحد قدرت محاسبه شده است )
پنجه بوکس ، اسپری فلفل ، Knuppel ، sniper ، tank ، battle ship ، MOAB bom : هر کدام 2000 تومن
vlindermes : 2062 | Desert eagle :2237 | Electro shocker : 2150 | C4 bom : 2123 | corner shot : 1812 | uzi : 1971 | m16 : 1989 | ak47 : 2002 | bazoka : 2025 | f16 : 2100 | Atom bom : 1990
و در آخر ارزانترین سلاح رو معرفی میکنم : :دی minigun با 1629 تومن برای افزایش 100 واحد قدرت
درسته این محاسبات خیلی ساده اند و شاید خیلی هاتون به این مسئله قبل از من پی برده بودید ، ولی برای افراد تازه وارد خیلی میتونه مفید باشه . همچنین این ترفند از جذابیت بازی کم می کنه ولی چون بحث خانواده و کل کل با برمودا هست ، اینو نوشتم . :دی
البته اگه مایه دار باشی چون مینی گان حدود 300 هزار تومن مایشه .
موفق باشید :40::11:
پنجه بوكس از همه ارزون تره خب اين درست
اگه به جاي اسلحه هاي ديگه فقط پنجه بوكس بخريم بهتره نه ؟
آره . به غیر از اسلحه های ارزونتر از پنجه بوکس . یعنی اونایی که 2000 یا بیشتر از 2000 قیمتشونه .
مثلا به جای اف 16 پنجه بوکس بخری خیلی سود کردی .