منم اومدم ، ولی این درآمد منابعش اذیت میکنه ، مخصوصا این اوایل ، فعلا درحال آپگرید هستیم ، تا ببینیم چی میشه.
خوبیش اینه که برای استراحت بعد از درس ، چیز قشنگیه.
راستی این امتیاز دادنش چجوریاس؟؟
اسم هم Black0ut
Printable View
منم اومدم ، ولی این درآمد منابعش اذیت میکنه ، مخصوصا این اوایل ، فعلا درحال آپگرید هستیم ، تا ببینیم چی میشه.
اسم هم Black0ut
به اشتراك گذاشتن تكنولوژي
وقتي شما 2 تا سياره دارين مي تونين تحقيقاتي كه در يكي از آزمايشگاه هاي سيارتون انجام دادين به سياره ي ديگه انتقال بدين و ديگه مجبور به ارتقاي سطح در سياره ي ديگه نيستين و يكي از مزاياي ديگه ي اين كار هم اينه كه ديگه مجبور نيستين در سياره ي جديدتونه هم منابعتون رو براي ارتقاي دانش هدر بدين
اسم سفینه ها در نژادهای مختلف (از فروم گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک خواستی در خدمتیم :10:نقل قول:
اسم هم Black0ut
علی چطور باید تکنولوژی رو به اشتراک بذارم؟
یدونه "ربات کلونی" بساز بعد از طریق "ناوگان" بفرستش ماموریت به مختصات سیاره دوم یا سیاره مورد نظر خودت بعد ماموریت رو "اشتراک تکنولوژی" انتخاب کن . همین :20:
جالبه ، سطح 1 علم نجوم و کارخانه ای سفینه سازی رو دارم ، ولی باز نمیزاره پوییدن بسازم
فلز و كريستالم 100 هزار هست ! :دي
یدونه دیگه ارتقاء بده .نقل قول:
جالبه ، سطح 1 علم نجوم و کارخانه ای سفینه سازی رو دارم ، ولی باز نمیزاره پوییدن بسازم
lol ما رو هم دریاب :دینقل قول:
فلز و كريستالم 100 هزار هست ! :دي
من الان بشدت افتادم تو کار ساخت و ساز نیرو و چند روزی هستش که اصلا منابع نساختم . البته اصولی کار میکنما :دی
یعنی دانش های مورد نیاز رو به ترتیب برای هر سفینه میگیرم . الان یه سری ناو دارم که دمیج زیاد میزنن ولی خون کم دارن کنارش یه سری مدافع دارم که در نقش کتک خورن ولی دمیج کم میزنن و پدافند سفینه و دانش لیزر رو ارتقاء دادم . الان فکر کنم میتونم با خیال راحت بجنگم فقط تعداد بیشتری نیرو لازمه وگرنه دانش به انداره کافی دارم .
نه لازم نیست ، آدم شد ، گفت فلز کافی نداری :31::31:، چقد گرونه ، فکر کنم حالا حالا ها بیخیال سفینه شم ، برم سر و وقت منابع بهتره.نقل قول:
کار خوبی میکنی :27:
به این حرفای مشاور هم گوش نکن از راه بدرت میکنه (رفیق ناباب) :31: