لطفا گروه camel
Printable View
لطفا گروه camel
لطفا بیوگرافی خودش و پسرش رو بذارین و فهریت دریت کنین خیلی ممنون
بيوگرافي كريستوفر دي برگ (امید وارم خوشتون بیاد ) سلام به همگی
نام كامل:CHRISTOPHER JOHN DAVISON
نام هنري: CHRIS DE BURGH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ تولد: 15 اكتبر 1948.
محل تولد: بوينس آيرس آرژانتين.
مليت: انگليسي.
محل سكونت: ايرلند.
شغل: خواننده، ترانه سرا، نوازنده .
سبك: راك، پاپ.
علت شهرت:LADY IN RED
تحصيلات: فارغ التحصيل رشته موسيقي از كالج ترينيتي دوبلين.
نام همسر:DIANE
نام فرزندان:ROSSANNA - HUBIE - MICHAEL
* ROSSANNA DIANE DAVISON: دختر شايسته جهان
در سال 2003 گرديد.
شمار آلبومهاي به فروش رفته وي: 50 ميليون.
شمار كنسرتهاي برگزار شده وي: سه هزار كنسرت.
آلبومهاي وي:
Far Beyond These Castle Walls, 1974
Spanish Train and Other Stories, 1975
At the End of a Perfect Day, 1977
Crusader, 1979
Eastern Wind, 1980
Best Moves, 1981
The Getaway, 1982
Man on the Line, 1984
Into The Light, 1986
Flying Colours, 1988
Spark to a Flame - The very best of CHRIS DE BURGH, 1989
High on Emotion - Live from Dublin, 1990
Power of Ten, 1992 This Way Up, 1994
Beautiful Dreams, 1995
Live in South Africa, 1997
The Love Songs, 1997
Quiet Revolution, 1999
Timing Is Everything, 2002
The Road To Freedom, 2004
بيوگرافي:
كـريس دي بـرگ بـه اقـتـضاي شـغـل پــدرش در كودكي بـه
مـالـتـا، نـيـجريه و زئـيـر مسـافرت كرده است. وي همراه با
خانواده اش در 12 سالگي به ايرلند عزيمت كردند. پدر وي
در ايـرلنـد قـصــري را خريداري و سپس آن را تبديل به هتل
كـرد. كـريسـتـوفر در آن هـتـل بــه آموختن گيتار پرداخت. او
پس از فارغ التحـصـيلي در دانشـگـاه بـه دنـيـاي موسيقي
پاي نهاد كه به يك ستاره جهاني بدل گشت.
* وي زماني در يك رستوران گيتار مينواخت و ميخواند.
* وي بـه زبـان هـاي انـگليـــسي، فرانسوي، اسپانيايي و
آلماني قادر به صحبت كردن ميباشد.
* وي هوادار سر سخت ورزش ميباشد.
* ريشه خانوادگي كريس دي برگ به پادشاه انگليس (ريچارد اول) در سال 1190 بازميگردد
سلام خیلی ممنون که برای انریکه رو هم گذاشتین اگه میشه مطالب تازه هم در مورد اون بذارین
:
بيو گرافي كامران و هومن رو ندارين؟
اگه دارين بدين مرسي
Kamran&Hooman
دلیل نام گذاری گروه اسکوتر به پست مربوط اضافه شد.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1074332&postcount=23
سلام اگه می شه بیوگرافی انریکو رو جدید تر کنین
gilopa ممنون از اظلاعات خوبت
بیوگرافی کامل کاوه یغمایی و خانواده اش
كاوه يغمايي در سال 1347 در تهران متولد شد.در سن 8 سالگي وارد هنرستان عالي موسيقي شد و پيانوي كلاسيك را نزدخانم نوين افروز به صورت تخصصي فرا گرفت.در همان زمان شروع بهنواختن گيتار در سبك مورد علاقه اش يعني راك و سبكهاي مختلف ديگرنمود. آهنگ سازي را نيز نزد پدر خود كوروش يغمايي و عموهاي خودكامران و كامبيز فراگرفت.
بعد از انقلاب اسلامي ايران هنرستان موسيقي تعطيل شد و با بازگشايي مجدد آن كاوه يغمايي با ساز تخصصي فلوت از آن هنرستان فارغ التحصيل شد.در سال 1373 وارد دانشگاه آزاد شد و شروع به نواختن گيتار كلاسيك نمود.
كاوه يغمايي از سال 1363 به صورت حرفه اي در زمينه هاي مختلف از قبيل آهنگ سازي , ضبط و تنظيم موسيقي فعاليت داشته و در آلبوم هاي مختلف به عنوان نوازنده , آهنگساز و تنظيم كننده همكاري داشته است كه شما ميتوانيد براي اطلاعات بيشتر به قسمت آلبوم ها در سايت مراجعه فرماييد.
وي به همراه بابك اميني در سال 1372 اولين كنسرت رسمي راك را بعد از انقلاب اسلامي برگزار كردند.
بیوگرافی خانواده ی یغمائی
استاد كوروش يغمايي :كامران يغمايي:متولد 1331 . آشنایی با موسیقی و نواختن گیتار را از حدود 13 سالگی در خانواده آغاز کرد. استعداد و شوق بیش از حد و تمرین مداوم او سبب شد که در 18 سالگی به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل شود، و به باور همه نوازندگان در این فرم موسیقی، در ایران شاید همتایی نداشت و قابل مقایسه با بهترین گیتاریست های اروپا یی بوده و می باشد.
متولد ۱۳۲5
موسیقی را در سن ده سالگی با نواختن سنتور که هدیه ای از سوی پدرش بود آغاز کرد. به گفته مادر کورش: او با این که این ساز را را از نزدیک ندیده بود سنتور را از جعبه بیرون آورد و شروع به نواختن یک آهنگ کرد. او در مدت پنج سال به مراحل درخشانی در زمینه نوازندگی سنتور و موسیقی سنتی ایران دست یافت. در سن پانزده سالگی گیتار را که همواره ساز مورد علاقه اش بود برگزید و پس از مدتی در گروه های موسیقی راک که خود تشکیل داده بود سرپرستی ارکستر و نوازندگی لید گیتار را به عهده داشت. چند سال بعد برخی از گروه های حرفه ای اروپایی که برای اجرای برنامه به ایران می آمدند هنگامی که با چیره دستی او در نواختن گیتار روبرو می شدند از او برای همکاری به سمت لید گیتار و مهاجرت به کشورشان برای ضبط صفحه در سطح جهانی دعوت میکردند. در سال آخر دانشگاه (رشته جامعه شناسی) اولین کار حرفه ای خود را در زمینه آهنگ سازی - ارکستراسیون - نوازندگی و خوانندگی با ترانه گل یخ (شعر از مهدی اخوان لنگرودی دوست و همکلاسی اش) آغاز نمود. آثار کورش به ویژه گل یخ (جوونیم رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده) بر اساس دارا بودن استاندارد های جهانی به خارج از مرزهای ایران نفوذ کرد و با اجرا های جدیدی در کشورهای مختلف ارائه گردید. از سال 1358 به مدت 17 سال پخش صدای کورش ممنوع شد. او در این مدت ابتدا در زمینه داستان های کودکان (کتاب و نوار) و ارائه آلبوم دیار (ارکستراسیون آواهای محلی ایران برای ارکستر بزرگ بدون آواز) و در ادامه با تدریس گیتار زندگی را میگذرانید. پس از هفده سال اولین آلبوم با آواز او با نام سیب نقره ای ارائه گردید. پس از چندی آلبوم های دیگری از وی با نام های ماه و پلنگ - گرگ های گرسنه (موسیقی فیلم) - کابوس - آرایش خورشید - تفنگ دسته نقره منتشر شد.
کورش یغمایی در فراگیری هیچ یک از زمینه های موسیقی استادی نداشته است.
این مجوز خوندن استاد کوروش یغمایی است:
كامبيز يغمايي: متولد 1339 .آشنایی با موسیقی و نوازندگی کیبورد و گیتار را در خانواده آغاز کرد. در نخستین مرحله از فراگیری آکادمیک در زمینه موسیقی - فارغ التحصیل هنرستان عالی موسیقی در رشته تخصصی سازهای کوبه ای (پرکاشن) شد. تا هنگامیکه در ایران بود با ارکستر سنفونیک در رشته تخصصی اش(پرکاشن) همکاری داشت. برای مهاجرت به آلمان ناگزیر بود مدت یک سال را در ترکیه بماند، این مدت را با ارکستر اپرای استانبول که اکثر موزیسین ها ی آن اروپایی می باشند همکاری داشت، او تنها موزیسین ایرانی بود که در این ارکستر معتبر پذیرفته شده بود. در پی مهاجرت به آلمان در آغاز توانست به آسانی از- آ لمان فارغ التحصیل شود. سپس با سمت استاد ی به مد ت 6 سال مشغول تدریس در همان کنسرواتوار و دیگر دانشگاه های دولتی آلمان گرد ید. کامبیز علاوه بر رشته تخصصی اش (پرکاشن)، در رشته های گیتار و بویژه پیانو نوازنده بسیار چیره دستی است، برای نمونه پیانیست و استاد نامدار و پرآوازه بین المللی ( کشور بلغارستان) GALINA VRACHEVA که شاگردان بسیار معدود خود را د ر زمینه آموزش فوق حرفه ای پیانو در جهان - خود گزینش می کند. کامبیز را برای این مهم ) فراگیری فوق حرفه ای پیانو ( برگزید.کامبیز حدود 15 سال پبش از این - با اینکه در نوازندگی پرکاشن، گیتار و بویژه پیانو در جایگاه بسیار درخشانی قرار داشت، با کوله باری از پشتوانه آکاد میک و تجربه با ارزش، به ناگاه به موسیقی ایرانی و نوازند گی ساز سنتور روی آورد که با ورآن برای ما هم مشکل بود. البته در این زمینه شیوه و سبک نو و تازه ای را درنوازندگی و آهنگسازی موسیقی ایرانی آفرید که مورد ستایش و استقبال بسیار قرار گرفته است. او این آثار را در قالب CD و برگزاری کنسرت با دیگر اساتید موسیقی ایرانی مقیم آلمان ارائه می دهد.
نيلوفر فرزند شاد : در سال 1351 در خانواده اي كه علاقه بسيار زيادي به موسيقي داشتند متولد شد.در سن 9 سالگي و قبل از ورود به هنرستان موسيقي در كلاسهاي فرمان بهنود شركت كرد. در 16 سالگي به هنرستان موسيقي وارد شد تا موسيقي را به صورت جدي تر و حرفه اي دنبال كند معلم ديگري كه نقش مهمي در مسير موسيقي براي وی داشته است خانم ليليان سركيسيان ميباشد كه نقشي بيشتر از يك معلم را براي او در اين زمينه داشته و همواره مديون ايشان ميباشد.
بعد از آشنايي با خانواده يغمايي از طريق ساتگين يغمايي كه همكلاسي او بودو بهترين دوستش نيز ميباشد فرصتي پيش آمد تا با موسيقي راك نيز آشنا بشود .
بعد از فارغ التحصيلي از هنرستان موسيقي با بعضي از گروههاي موسيقي همكاري داشته و از كالج ترينيتي لندن مدرك را اخذ نموده است .براي مدت 2 سال با يك گروه موسيقي باروك بنام آريا همكاري داشته كه نتيجه آن كنسرتهاي متعددي در آلمان و يونان ميباشد. بعد از چندين سال زندگي در كنار همسرش كاوه يغمايي چيزهاي زيادي از موسيقي راك فرا گرفته و در حالحاضر در كنار پيانو كه ساز اصلي و مورد علاقه اش ميباشد نواختن گيتار باس و كيبورد را نيز فرا گرفته است .
كاميل يغمايي :متولد 1342تهران . نوازنده گيتار الكتريك . آموزش موسيقی و نوازندگی گيتار از پدر / راهيابی به هنرستان عالی موسيقی در سالگی و آشنايی اصولی با فن آهنگ سازی و آموزش پيانو در هنرستان موسيقی / آشنايی با نوازندگی سازهای ديگر و كسب تجربه در زمينه اركستراسيون و آهنگ سازی / كوشش مستمر و دست يابی به نتايج ارزشمند در زمينه های صدابرداری و كاربرد رايانه در موسيقی و آشنايی تخصصی با نرم افزارهای توليد و ويرايش موسيقي . تهيه و انتشار آلبوم ((بر فراز ابرها)) با آهنگسازي و آرايش سازها و ضبط توسط خودش .
[ساتگين يغمايي :متولد1352 تهران . خواننده و فارغ التحصيل هنرستان موسيقی / آموزش اوليه موسيقی در خانواده و ورود به هنرستان موسيقی فراگيری پيانوی كلاسيك نزد ليليان سركيسيان /فعاليت مستمر در زمينه آواز آغاز شده از زمان كودكی و با حضور در نوارهای قصه كودكان با راهنمايی پدر و در هنرستان موسيقی تحت تعليم آريا زند اصفهانی و سپس زير نظر منصوره قصری / عضو گروه كر تالار وحدت و فرهنگ سرای بهمن / فعاليت در باب ضيط موسيقي/ تحصيل مترجمی زبان انگليسی . به باور کوروش، ساتگین دارای صدای ویژه ایست که جایگاه آن در ترانه های رمانتیک و خیال انگیز می باشد.
حميد عسگري خواننده محبوب و دوست داشتني پاپ توانست در دنياي موسيقي غوغايي به پا کند . او با احساس و دلش زندگي مي کند .
حميد عسگري متولد 20 مهرماه 1357 است در شيراز به دنيا امده و بزرگ شده اصفهان است و در حال حاضر به همراه دوستش ميلاد ترابي (( که اهنگساز است )) در تهران زندگي مي کند . دو خواهر و يک برادر دارد . تحصيلاتش ربطي به موسيقي ندارد او کارشناس مديريت صنعتي است . مجرد است و هنوز فرد مورد علاقه اش را پيدا نکرده است معتقد است ازدواج باعث به ارامش رسيدن انسان ها مي شود .
اوايل که البوم او به بازار امد خيلي ها به اسم شادمهر عقيلي فروختند در صورتي که او کسي نبود جز حميد عسگري . رنگ و جنس صداي حميد و شادمهر تا حدي به هم شباهت دارد و اين شباهت به نفع او تمام شد . او مي گويد : هيچ کس در توانايي هاي شادمهر شکي ندارد البته شباهت صداي من و شادمهر چيز طبيعي در عالم موسيقي است چرا که صداها در عين تفاوت ها شباهت هاي زيادي به هم دارند .
صداي سياوش شمس را هرگز فراموش نمي کند و صداي محمد عليزاده رو خيلي دوست داره . غذاي مورد علاقه حميد عسگري قيمه هاي مادرش است . او اصلا اهل اشپزي کردن نيست . وقتي غمگين است مي خواند . صميمي ترين دوست حميد عسگري ميلاد ترابي است . يک زماني عاشق بوده است .
با ترانه هايي که خودش گفته ارتباط بيشتري برقرار کرده است چون ترانه ها را با توجه به شرايط روحي خودش گفته است . از ميان ترانه ها " ترانه بازم دلم گرفته چند روزي که رفتي رو خيلي دوست دارد . در صدايش غم خاصي وجود دارد .
نقطه ضعف حميد عسگري اين است که زود عصباني مي شود البته عصبانيت هاي او 5 دقيقه است بعد چنان ارام مي شود که انگار نه انگار اتفاقي افتاده است . نقطه قوت حميد هم اين است که بي هيچ چشمداشتي احساسش را نثار ديگران مي کند انقدر که طرف بي نياز از محبت مي شود .
ترانه هيچکي مثل من تو رو دوست نداره رو به همه هوادارانش تقديم مي کند . ما هم براي اقاي حميد عسگري ارزوي موفقيت و شادکامي داريم .
مصاحبه با حميد عسگري:
شما در ظاهر از من يك آلبوم ديديد اين در حالي است كه من مدت طولاني روي اين آلبوم كار كردم فعاليتم در زمينه موسيقي به اين چند ماه اخير مربوط نميشود من سالهاست كه كار آهنگسازي انجام ميدهم، در آن دوران هر وقت براي دوستانم ميخواندم آنها به من ميگفتند تو صداي خوبي داري چرا آلبوم بيرون نميدهي، من هم ميگفتم به وقتش! چرا كه هيچ عجلهاي براي خوانندگي نداشتم، حالا هم دلبستگي به اين كار ندارم چرا كه شغل اصلي من آهنگسازي است، من يك شبه به موفقيت نرسيدم. بلكه زحمت كشيدم.
_ من معمولا اثري را كه به خوانندهاي ميدهم در نوع خود بهترين است، از طرفي يا كاري را شروع نميكنم يا اينكه اگر شروع كردم سعي ميكنم به بهترين نحو ممكن آن را انجام دهم. شايد به اين خاطر است كه آهنگساز گراني هستم.
_گاهياوقات شيطنت بعضي از همكارانتان مرا وادار به دفاع از كارهايم ميكند آنها برداشت نادرستي از حرفهايم داشتند و استنباط شخصي خودشان را نوشتند. نبايد صرف شباهت يك صدا با فرد ديگر، تواناييهاي يك خواننده را زير سوال برد.
_ خودم هم اين حرفها را شنيدهام كه حميد مغرور شده، خيلي برايم جالب بوده اما فكر ميكنم تنها صفتي كه در من وجود ندارد همين غرور است، شايد به اين خاطر بوده كه من در اين مدت سعي كردهام از حاشيهها به دور باشم و خيلي در جمع بچههاي موسيقي نروم و سعي كنم بيشتر در جمع دوستانم باشم.
_ شايد ما در موسيقي در حد عالي نباشيم اما داريم به جايگاه قابل قبولي نزديك ميشويم ما در اين زمينه افراد مستعدي داريم كه با توجه به امكانات موجود در موسيقي خيلي خوب فعاليت ميكنند و كارهاي نو و متفاوتي را ارائه ميدهند.
_ بنيامين يكي از موفقترين خوانندههاي بعد از انقلاب است. آلبوم او را بارها گوش دادم و مطمئنم، آلبوم جديدش به مراتب موفقتر از آلبوم قبلياش خواهد بود.
_ هيچوقت دنبال رقيب براي رقابت كردن نيستم، به نظر من جامعه موسيقي به اندازه كافي جا براي همه دارد، اين مردم هستند كه در نهايت قضاوت ميكنند تا اثري را به ديگري ترجيح دهند.
_ حضورم در زمينه خوانندگي فكر نميكنم چندان طول بكشد. دوست دارم اين كار را در اوج كنار بگذارم. من دلبستگي چنداني به اين كار ندارم.
_ فعلا در مرحله انتخاب ترانه و آهنگ هستم و با ترانهسراهاي مختلف از جمله فرزاد حسني كار ميكنم، اما خط سير اصلي ترانهها را خودم ميدهم، تنظيم آلبوم جديدم هم بر عهده نيما وارسته است.
_ براي كار جديدم، سعي كردم از يك گروه جديد استفاده كنم، تا كارم تكراري نشود، ضمن اينكه از تمامي دوستانم، قدرداني ميكنم.
_ فضاي آلبوم جديدم، عاشقانه است. با اين تفاوت كه سعي كردم، حس را قويتر كنم، فكر كنم، اوايل سال 87، اين آلبوم به بازار بيايد.
_ قرار است تا چندي ديگر، چند كنسرت در تهران، شيراز، كيش داشته باشم، از بين آنها فعلا كنسرت كيش در شهريورماه قطعي شده است.